Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszmy się nadchodzącym Bożym Narodzeniem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mogli jeszcze wjechać tam wielkim tirem. Z banerem oczywiście.

W Warszawie samochód z takimi plakatami podpalono i po sprawie. Społeczeństwo nie akceptuje terroru kato-talibów.

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński jest skończony.

Yes, yes, yes!

Dziękuję 747!

Twoja misja dobiegła na forum końca.

Zdaj sprzęt i dokończ wreszcie badania!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zachowujecie się jak pacjenci oddziału, gdzie ordynatorem jest 747.

Zaznaczam, że ja tylko podrzucam Wam banany.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Akurat...

A Ty jego zastępcą? Czy Winetou jesteś?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Przecież napisałem, że banany podrzucam.

Nie lubisz, mogę co innego podrzucić, zwykły wolontariat...po prostu współczucie.

Dla was bo męczycie 747, dla 747 bo musi męczyć się z Wami ;P

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A koledzy tutaj wiedza, ze ludziom chorym(niech bedzie z problemami) sie pomaga, leczy, wspiera, a nie po prostu z nich kpi. Mozna, powiedzmy raz lub dwa, ale non stop. Nie swiadczy to najlepiej o kpiacych. Czyzby jakies kompleksy sami leczyli? Tak do przemyslenia na dzien wolny od pracy. Dla moderacji tez. Bo nie wyglada to najlepiej na forum, ktore probuje robic nowe otwarcie

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A koledzy tutaj wiedza, ze ludziom chorym(niech bedzie z problemami) sie pomaga, leczy, wspiera, a ni

ludzi powaznie chorych sie zamyka albo uswiadamia zeby nie chodzili po autostradach ale bocznymi uliczkami o lasce.I wez sie za to na specjalnym szkoleniu bo i ciebie cos dotyka.Jak widac.Organizacje wsparcia, strona internetowa etc etc.

A to akurat wiedziałem już dawno od znajomego który pod koniec komuny miał epizod pracy w SB. Ale to oni wygrali ma nie SB.

I nie jesteśmy już kolonią ZSRR za czym jak widać jeszcze kilka osób tęskni.

Miało się te kontakty, co? Załatwiał może paszporcik albo zwrot lejców?

A koledzy tutaj wiedza, ze ludziom chorym(niech bedzie z problemami) sie pomaga, leczy, wspiera, a nie po prostu z nich kpi.

Powiedz to przedstawicielom PiS którzy negocjowali z na prawdę chorymi niepełnosprawnymi. Ilość buractwa która się wtedy wysypała i słomy która wyszła z butów przerosła najśmielsze oczekiwania.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Za Smoleńsk i za afery, w tym jak wyjaśniał Smoleńsk.

Jeśli Tusk powinien siedzieć za Smoleńsk i afery, to cała ta pisowska banda powinna być powieszona na szubienicach, bo na rozstrzelanie nie zasługują....za setki afer, za niszczenie kraju i ludzi, za kompromitacje Polski na arenie światowej i za.....Smoleńsk, za skandaliczne zaniedbania tej wycieczki propagandowej mającej poprawić fatalne notowania nieudacznika przed reelekcją, na którą nieudacznik i tak nie miał szans!

wiem wiem wiem ze wiesz jak sie to odbywało.A moze jeszcze pamietasz za ktorym siedziales okienkiem?

Wg mnie to Goebbels w perfekcyjnym wydaniu.

Jedno i drugie....Podstawą pisowskiej propagandy jest kłamstwo ...Stosują od lat radę dr Goebbelsa ...Niestety pisowskie kłamstwa uwiarygodnił swym poparciem dla PIS polski KRK.Swego czasu była dyskusja na forum GW : Kto stoi za pisowską polityką i kto nadaje jej kierunki....bo nie są to pisowski tytany intelektu jak np. Terlecki , Suski , Szydło ....W konkluzji dyskusji : Ośrodek decyzyjny jest w Moskwie lub Watykanie..... W temacie polecam ! :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

co dla nas nie jest zaskoczeniem .Piszemy to juz od poczatku.Po skutkach poznacie JEGO.

Oczywiście ...Tylko dla ludzi myślących i kojarzących fakty...Media starannie unikają tego tematu ...CIUT sie ruszyło za sprawą dwóch książek Piątka.Ale naród cie ciemny i głupi....( w większości....???? ) Polecam program Bez ograniczeń w Superstacji o 21h50. Można tam posłuchać wyznawców PIS ( on wierzą ) ...Do tych ludzi NIC nie dociera...Może argument pustej michy..?

argument pustej michy..?

oczywiscie .Niewazne co, ale ja to nazywam...katastrofka.Czekam na katastrofke mimo ze tez dostane po jajach.Powiem wiecej im szybciej tym...mniej kosztownie.

oczywiscie .Niewazne co, ale ja to nazywam...katastrofka.Czekam na katastrofke mimo ze tez dostane po jajach.Powiem wiecej im szybciej tym...mniej kosztownie.

Kryzys gospodarczy jest tylko kwestią czasu ....Mam nadzieję , że upadek PIS ( bo nastąpi on wcześniej czy pózniej….) pociągnie za za sobą upadek polskiego narodowo-ludowo-obrzędowego Kościoła zwanego katolickim…Będzie to jedyna dobra rzecz , jaka zostanie po pisowskiej dobrej zmianie….

Stary komuch takie bezczelne teksty wstawia? Oj dziadekwłodek, widzę że macie z PiS te same metody. Mentalność esbeka w całej krasie, gratulacje.

Z załatwiania to znajomy wtedy księżom cement na budowy kościołów załatwiał za to, że wiedział wcześniej co na mszy powiedzą.

Jestem Europejczykiem.

ludowo-obrzędowego Kościoła zwanego katolickim

i owszem i ja mam.Ale to nie znika tak szybko.Znika kiedy ludzie sie wk***ia jak w iralndyji.A u nas tego jeszcze nie ma.To potrwa.

Co do upadku tego pnlo Kościoła to niestety jestem pesymistą.To jeszcze długo potrwa.

Hierarchia kościelna to banda konformistów, dogada się z każdym. Dogadywali się z komunistami, dogadywali się z SLD, dogadują się z neofaszystami.

Kasa Misiu, kasa.

Jestem Europejczykiem.

Hierarchia kościelna to banda konformistów, dogada się z każdym. Dogadywali się z komunistami, dogadywali się z SLD, dogadują się z neofaszystami.

Kasa Misiu, kasa.

Dogadywali się też z III Rzeszą niejakiego Adolfa H.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.