Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieni,zmieni.
Nie takim "cfaniakom" wykręcano już łapska chociaż w tym przypadku to będzie zbędne uwzględniając kto administruje polskim bantustanem ale to robaczki dopiero po "Wybiorach". Na razie "trzyjmy" się wersji o "guziku" Pana Prezesa Naczelnika.
Już nie raz gadałem, że to o nie pieniądze (czyli papier) chodzi – chodzi o majątek trwały.
Tak to jest u nas jak i na Ukrainie.
Gdy ten majątek trafi we "właściwe" łapska, wtedy będziemy mieli wspaniałą Polin i to już będzie to co być powinno.
Amemus victorem.
Pierdoły piszesz . Tak po prostu. Mienie po przodkach się należą każdemu obywatelowi. I dla ciebie specjalnie po raz drugi: w Polsce ( i nie tylko) obowiązuje prawo które mówi że mienie bezspadkowe przechodzi na skarb państwa. Żadne 447 nic do tego nie ma.
39 minut temu, 747 napisał:

Prawdopodobnie nie uwierzysz, ale - obejrzałem w całości. Ba! - nawet sobie nagrałem.

Chamica gada z psychicznym (który jednak ma przebłyski geniuszu, jak każdy walnięty) i przerywa mu nieustannie.

I tylko kotka żal, bo zagłaskany na śmierć.

Choć, widać, że lubi.?

8 minut temu, 747 napisał:

Obejrzyj Niesiołowskiego od początku do końca.

wybacz ale mam go dość na codzień.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

11 minut temu, pataus napisał:
43 minuty temu, Amator 2b napisał:
Zmieni,zmieni.
Nie takim "cfaniakom" wykręcano już łapska chociaż w tym przypadku to będzie zbędne uwzględniając kto administruje polskim bantustanem ale to robaczki dopiero po "Wybiorach". Na razie "trzyjmy" się wersji o "guziku" Pana Prezesa Naczelnika.
Już nie raz gadałem, że to o nie pieniądze (czyli papier) chodzi – chodzi o majątek trwały.
Gdy ten majątek trafi we "właściwe" łapska, wtedy będziemy mieli wspaniałą Polin i to już będzie to co być powinno.
Amemus victorem.

Pierdoły piszesz . Tak po prostu. Mienie po przodkach się należą każdemu obywatelowi. I dla ciebie specjalnie po raz drugi: w Polsce ( i nie tylko) obowiązuje prawo które mówi że mienie bezspadkowe przechodzi na skarb państwa. Żadne 447 nic do tego nie ma.

Mi nie musisz tego ( prawa )  tłumaczyć, że wszyscy ci co przedstawili "papieren" dostali co swoje. Oprócz tego rząd za PRL-u już w 1960 roku wypłacił na ten cel 40 milionów dolarów rządowi amerykańskiemu na mocy umowy międzypaństwowej.

Wiem, że rasistowska ustawa uchwalona przez "amerykański" Kongres jest zaprzeczeniem podstawowych elementów cywilizacji chrześcijańskiej ( m.in. prawa ) ale co z tego gdy cywilizacja w USA już dawno nie ma nic wspólnego z cywilizacją chrześcijańską/lacińską. Jest to "cywilizacja" bandytyzmu i grabieży, oparta na satanizmie.

Jeśli uważasz, że rząd amerykański nie ma woli i instrumentów na wywarcie nacisku na rządy w polskim bantustanie to jesteś wielkim naiwniakiem.

Ja myślę, że sprawa jest już dograna a kwestią jest tylko jak tylko ten akt bandytyzmu ubrać w pozory legalności.

Piłka po stronie pisdzielstwa.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

No widzisz, było skuteczniej bronić sojuszu ze Związkiem Radzieckim. Teraz nie dość, że bylibyśmy bezpieczni to jeszcze byłaby u nas prawdziwa demokracja a nie ta udawana, zachodnia.

Jestem Europejczykiem.

Mi nie musisz tego ( prawa )  tłumaczyć, że wszyscy ci co przedstawili "papieren" dostali co swoje. Oprócz tego rząd za PRL-u już w 1960 roku wypłacił na ten cel 40 milionów dolarów rządowi amerykańskiemu na mocy umowy międzypaństwowej.
Wiem, że rasistowska ustawa uchwalona przez "amerykański" Kongres jest zaprzeczeniem podstawowych elementów cywilizacji chrześcijańskiej ( m.in. prawa ) ale co z tego gdy cywilizacja w USA już dawno nie ma nic wspólnego z cywilizacją chrześcijańską/lacińską. Jest to "cywilizacja" bandytyzmu i grabieży, oparta na satanizmie.
Jeśli uważasz, że rząd amerykański nie ma woli i instrumentów na wywarcie nacisku na rządy w polskim bantustanie to jesteś wielkim naiwniakiem.
Ja myślę, że sprawa jest już dograna a kwestią jest tylko jak tylko ten akt bandytyzmu ubrać w pozory legalności.
Piłka po stronie pisdzielstwa.

Nie " na ten cel " tylko na poczet strat obywateli USA.
Cała reszta to jakieś cytaty z Michalkiewicza który jest głównym straszakiem tzw roszczeń. Jego sumy są z dupy wzięte i co ciekawe same rosły z czasem. Za komuny był pracownikiem Nowosti.
10 godzin temu, atmeg napisał:

To Niemcy pod koniec 1 wojny światowej powołali do życia pastwo Polskie ….
Nie wiesz o tym? Nie znasz historii Polski ?Ich delegowanym z wiezienia namiestnikiem Był Piłsudski.

Również w XI wieku Kazimierz (Odnowiciel) podobnie czynił.

Wrócę jednak do współczesności.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

12 godzin temu, 747 napisał:

[•••]Konfederacja oczyści się w sposób naturalny, wszystko w swoim czasie.

Jeśli dostanie 4, 76 a po przeliczeniu 4, 85 to będzie sukces, bo będzie znaczyło że ponad 10 procent społeczeństwa po 30 latach zaczyna samodzielnie myśleć o co chodziło Kiszczakowi i Rockefellerowi. [•••]

Konfederacja może patrzeć mu na ręce, niczego więcej nie spodziewam się, oprócz tego że wszystkie służby USA Izrael RFN CCCP będą ją rozpracowywać, [•••]

U nas,  gdzie dominuje konflikt między partią pobożną a partią bezbożną o roli agentury SCV trzeba wspominać.

Domyślne łącza telefoniczne profilują przekaz i taka grupa, która nie ma łatki, gęby, "pupy" - "komuchów", "resortowych"  obnażająca PiSowskie fałsze (nawet jeśli to wąskie grono internautów) jest konieczna. Amorficzna nadal ale to nieistotne. I PO i PiS w fazie wzrostu również były amorficzne (ideowo). Takie łatki przypina pan J.K. O "Konfederacji" w maju 2019 głównie milczał.

Platfusy (PO) i postkomuna (SLD) są marginalni w atrakcyjności netowej. PiS nadal jeszcze tak, ale niedługo. Bazuje na imponującej i ekspansywnej ekonomii zbawienia, wykorzystuje uzależnienie materialne zwłaszcza u nas agentury KRK (rosnące od '78 zwłaszcza)i zręcznie w symbiozie nimi pogrywa - np. casus abpa Wielgusa.

Co do teraz -  dzieciarnia koniunkturalnie trzyma się PiS ale co poniektórzy dostrzegają ich kulturowy kolonializm na podległym narodzie i powtórkę z rozrywki. Czyli stary układ , do którego kolejna struktura się dopisała.

Co by nie pisać - tupet Franciszka (Bergoglio) i Jarosława niekiedy objawiają się zbieżnie.

9 godzin temu, pataus napisał:
9 godzin temu, Amator 2b napisał:

Pierdoły piszesz . 

I dla ciebie specjalnie po raz drugi: w Polsce ( i nie tylko) obowiązuje prawo które mówi że mienie bezspadkowe przechodzi na skarb państwa. Żadne 447 nic do tego nie ma.

W stosunkach "międzynarodowych" tak nie jest. Vide: Konstytucja Kwaśniewskiego z 1997 roku. Naród ją przyjął.

U nas centralizacja nasila się a Konfederaci  w kantonach Szwajcarii, mimo niezależności regionalnej ugięli się - u nas łatwiej, bo centralnie wystarczy dowalić.

9 godzin temu, atmeg napisał:

Ja jestem za PIsowcami …...

Z przykrością stwierdzam iż jestem za PIsem ……..

Nie wiem, bo nie mam na kogo- brak jest ziomali.

W V 2019 do Europarlamentu większość osób, które znam, jak okazało się - bierne prawo wyborcze realizowali z list Konfederacji.

14 godzin temu, atmeg napisał:

Ach ta ustawa 447 …….

Nie wolno wierzyć USA bo oni każdego wykorzystują i porzucają wydymanego ……...

Co byście robili będąc spadkobiercami w wielkiej części wymordowanego Narodu ? Pisze o żydach .

Walczylibyście o swoje .Wiec Żydzi walczą o to ….. Co w tym dziwnego?

Z Żydami trzeba rozmawiać .Sukcesywnie i TRZEBA Się z nimi porozumieć …..Mam na myśli Izrael.

Bo to nie Oni stoją za naszymi problemami …..

tO nie Żydzi krecą sznurkami …….Ale nadal straszy się nimi zwykłych  ludzi …….

A prawda leży na stole historii od setek lat...….

Aszkenazim ? Sefardim ? Chazarowie? Którzy ?

O współczesności czy mitomanii piszesz ?

Czy Edomici albo Ezawici albo Jafeci to też "Żydzi" ? Nie o tym wątek , co prawda sam go na te tory przekierowałem, hehe...

Raczej o wyznawcach, czyli żydach. Analogicznie do turbosłowian, katolików, staroobrzędowców, rodzimej wiary, ewangelików, gnostyków, itedeO ile tak to - hebrajski ma spółgłoskowy zapis bez wielkich liter. To po 1.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dekomunizacja NIECH ŻYJE!

Ukryta Zawartość

3 i pół dekady od doktryny Breżniewa chyba on nadal nie żyje. Przeto rychło w czas gwardię wskazane od 0 stworzyć. Co p. JK realizuje ale czy 12- 15 lat starczy - nie wiem.

Kiedy młodzi uformowani i zorientowani wyborczo na bieżące i lokalne zuchwałe potrzeby i dziedziczone mity obronią paradygmat wtedy zmiana w układzie może nastąpi. Dlatego 3 kadencje są do tego wymagane. Tworzą sprawczości real dla siebie i następców.

Co do gwardii (przybocznej) - na Połowców, Kumanów, Chazarów tylko nielicznych władców średniowiecznego państwa było stać. Ale byli (to nie Słowianie nie Polacy, ale zawodowcy), bo ich opłacano z kasy królewskiej i książęcej.

11 godzin temu, pataus napisał:

Nie " na ten cel " tylko na poczet strat obywateli USA.
Cała reszta to jakieś cytaty z Michalkiewicza który jest głównym straszakiem tzw roszczeń. Jego sumy są z dupy wzięte i co ciekawe same rosły z czasem. Za komuny był pracownikiem Nowosti.

Tak. Cała reszta to bajanie mądrego,polskiego narodu.

Ech..

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 godziny temu, xetras napisał:

Tworzą sprawczości real dla siebie i następców.

Sprawczości - to ze słownika Android. Nie wiem, co miało tam być - uznajcie, że nic , że słowa nie ma.

2 godziny temu, Amator 2b napisał:

Tak. Cała reszta to bajanie mądrego,polskiego narodu.

Ech..

Żydzi mają w nosie państwo i obywateli.

Od 60. lat indemnizacja nastąpiła względem obywateli USA. Czyli odszkodowanie. Tu nie idzie o obywateli. 

O środki trwałe.

"Greta Thunberg znów jest na ustach całego świata. Jej poruszające wystąpienie na szczycie ONZ w Nowym Jorku obejrzały miliony osób. W tym dr Michael Carr-Gregg, psycholog, który stwierdza, że Greta "powinna się leczyć".

Australijski psycholog przeanalizował zachowanie Grety Thunberg i bije na alarm. Dr Michael Carr-Gregg uważa, że nastolatka jest pionkiem politycznym, co może przynieść katastrofalne skutki psychologiczne. – Martwię się, że to dziecko jest eksploatowane, a prawdopodobnie powinno się leczyć. Przecież ona sama powiedziała, że ma zespół Aspergera i cierpi na depresję – powiedział specjalista w telewizji 3AW. – Jako rodzic miałbym poważne wątpliwości, czy warto umieszczać ją w centrum ogólnoświatowej fobii – dodał."  

Ukryta Zawartość

Chore dziecko, chorzy dorośli, chora polityka, chory świat...

1569410300_hhusvr_600.jpg

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, Zyzol napisał:

Chore dziecko, chorzy dorośli, chora polityka, chory świat...

Chorzy ci którzy bagatelizują zagrożenia ekologiczne poświęcając świat jutra dla doraźnych zysków dziś.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Chorzy ci którzy bagatelizują zagrożenia ekologiczne poświęcając świat jutra dla doraźnych zysków dziś.

Co sam zrobiłeś dla środowiska w ostatnim czasie? Poza tym wywodem oczywiście. 

29 minut temu, Zyzol napisał:

Ma paszczę pełną frazesów i to chyba wystarczy. Na konkurs piękności przynajmniej.

Kiedyś było w modzie dokarmianie dzieci w Afryce a dziś jest bycie ormowcem świeckiej religii globalnego ocipienia.

38 minut temu, Zyzol napisał:

Więcej niż myślisz. Przed Tobą nie muszę składać sprawozdań.

7 minut temu, Amator 2b napisał:

dziś jest bycie ormowcem świeckiej religii globalnego ocipienia.

Globalne ocieplenie stało się faktem. To, że niektórzy nie chcą tego przyjąć do wiadomości nic tu nie zmieni.

Globalne ocieplenie stało się faktem. To, że niektórzy nie chcą tego przyjąć do wiadomości nic tu nie zmieni.
Tylko powód ocieplenia wydumany aby nabić kabzę komuś . To samo było z dziura ozonową. Wymienione freony a dziura jak była tak jest . Tylko jakoś już nie przeszkadza

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

30 minut temu, Bobcat napisał:

Więcej niż myślisz. Przed Tobą nie muszę składać sprawozdań.

Nikt nie neguje występowania zmian klimatycznych. Neguje się tylko tą globalną, pseudonaukową hucpe chazara Al Gore'a I spółki handlu powietrzem  jakoby do zmian klimatu naszej planety- w tym przypadku ocipienia - przyczyniał się Marian pierdzący po schabowym.

3 godziny temu, Zyzol napisał:

Australijski psycholog przeanalizował zachowanie Grety Thunberg i bije na alarm. Dr Michael Carr-Gregg uważa, że nastolatka jest pionkiem politycznym, co może przynieść katastrofalne skutki psychologiczne.

Może australijski psycholog wypowiadał się też na temat np. takiego Kaczyńskiego lub Macierewicza? Tak wypowiedź byłaby niezwykle ciekawa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, Bobcat napisał:

To, że niektórzy nie chcą tego przyjąć do wiadomości nic tu nie zmieni.

Niektórzy ciemnogrodzianie twierdzą też że szczepienia są niepotrzebne. Czekamy na jakąś epidemię w Polsce ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

28 minut temu, Zyzol napisał:

Chamskie pustosłowie. Nic więcej.

Dostosowane do poziomu interlokutora.

2 godziny temu, pataus napisał:

Tylko powód ocieplenia wydumany aby nabić kabzę komuś

Jesteś klimatologiem? Jeśli nie to nie uważam Cię za partnera do rozmowy w tej sprawie. 

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Może australijski psycholog wypowiadał się też na temat np. takiego Kaczyńskiego lub Macierewicza? Tak wypowiedź byłaby niezwykle ciekawa.

A co oni maja do tego nadpobudliwego dziecka z nienawiścią na twarzy? 

Godzinę temu, jar1 napisał:

Pisiaki żyją mentalnie w średniowieczu, więc dzisiejszość to dla nich religia i to obca ?

Gadasz jak Wenderlich w telewizji dużo i nie na temat. Wytłumacz jak to się stało, że te średniowieczne PiSiaki tak skutecznie wykiwały nowoczesną PO, że przez następne trzydzieści lat nie dojdzie do władzy? Jeśli oczywiście nie rozpadnie się w ciągu najbliższych pięciu.

14 minut temu, Bobcat napisał:

Dostosowane do poziomu interlokutora.

Ty masz w ogóle jakiś poziom - bo takie, jak ta twoje wypowiedzi na to nie wskazują.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.