Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo mi się podoba.

Ty doktorek masz ze sobą taki problem, że antyimigranckie schizy zaciemniają ci jasność widzenia. Co tam na okładce widzimy?

"Polska staje się krajem imigrantów. Do żadnego państwa w Europie nie przyjechało ich w zeszłym roku tak wielu".

A kto rządzi w Polsce od ponad 4 lat? Lewacy? Lis? Ochojska?

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zabawne jest to,że doktorek sam siebie nie uważa za imigranta.

On jest z tych lepsiejszych, jemu się należy.

6 minut temu, jar1 napisał:

Według mnie to on jest agentem PO, który za zadnie ma ośmieszyć opcje prawackie w Polsce. ?

W takim razie rodzi się pytanie.Czy jest świadomym agentem czy też tzw. pożytecznym idiotą .

A skąd ta pewność,że jest biały ?Może jest mulatem udającym białego szowinistę ?Czego to się nie robi dla kasy !

Albo potomkiem niemieckiej mniejszości rozczytanym w Jasienicy.

50 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zabawne jest to,że doktorek sam siebie nie uważa za imigranta.

Co w tym zabawnego?

W UE masz wolny przepływ ludzi i towarów. Na tym UE polega. Gdybym pracował w Dubaju czy Australii, to bym się uważał za imigranta ale kurica nie ptica, UE nie zagranica. ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Przecież uważasz,że UE to kołchoz,drugi ZSRR.A imigranci to samo zło.W sytuacji gdy np. bez Ukraińców polska gospodarka miałaby problem.

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Przecież uważasz,że UE to kołchoz,drugi ZSRR.

Dokładnie tak. Czego nie rozumiesz?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Sam sobie zaprzeczasz.Napisałeś,że UE to wolny przepływ ludzi i towarów.Tego w ZSRR nie było.Dla jasności nie oczekuję logicznej odpowiedzi.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Przecież uważasz,że UE to kołchoz,drugi ZSRR.

Niektórym nie przeszkadza pluć na UE jednocześnie pełnymi garściami czerpiąc korzyści wynikające z członkostwa w tejże. Klasyczny objaw schizofrenii.

3 godziny temu, toptwenty napisał:

Ale konieczne.

Niekoniecznie. Masz dowody?

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

A co, zamierzasz iść z tym do sądu czy tylko tak pitolisz po klawiaturze?

To ty oskarżasz nie ja. Raczej ty to powinieneś gdzieś zgłosić. Coś ci się nawyraźniej zaczyna kręcić.

3 godziny temu, Mysza 13 napisał:

Żarty żartami , ale ja nie chcę zgnić w kiczmanie..

Może zostaniesz bohaterem audiostereo.?

16 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Sam sobie zaprzeczasz.Napisałeś,że UE to wolny przepływ ludzi i towarów.Tego w ZSRR nie było.Dla jasności nie oczekuję logicznej odpowiedzi.

A, już kumam, co masz na mysli! No tak - ale przecież latka lecą i idea socjalistyczna ewoluuje. Ważne, aby rewolucja trwała i projekt wyhodowania Człowieka Sowieckiego rozwijał się.

18 minut temu, Bobcat napisał:

Niektórym nie przeszkadza pluć na UE jednocześnie pełnymi garściami czerpiąc korzyści wynikające z członkostwa w tejże. Klasyczny objaw schizofrenii.

Będziesz na kolanach Niemcowi dziękował, że po 12 latach karencji łaskawie pozwolił Ci być u niego parobasem? BITCH, PLEASE! ?

Ceną za wpuszczenie Polakow na europejski rynek pracy jest nieskrępowana postkolonialna eksploatacja polskiego rynku przez firmy z UE.

5 minut temu, il Dottore napisał:

Będziesz na kolanach Niemcowi dziękował, że po 12 latach karencji łaskawie pozwolił Ci być u niego parobasem?

Sam jesteś parobkiem u Irlandczyka więc jaka różnica? To co napisałeś jest kolejnym objawem schizofrenii.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Sam jesteś parobkiem u Irlandczyka więc jaka różnica? To co napisałeś jest kolejnym objawem schizofrenii.

W Polsce robiłem niesamowicie ważne, zaawansowane i niesamowicie trudne rzeczy. Już pomijam fakt, że nie mogłem z tego godnie żyć, ale nikt mi nawet dobrego słowa nie powiedział. Gdy wygrałem kiedyś konkurs na Pracownika Roku (miałem najwięcej punktów od pacjentów) to nagroda pienięzna i tak poszła do oddziałowej, bo "idzie na emeryturę i potrzebuje pieniedzy". Mi został tytuł i dyplom, który powiesiłem sobie w kiblu. Powaznie. ?

Więc wolę być parobasem. ?  Nie dość, że dobrze płacą, dają podwyżki, to jeszcze całkiem udatnie udają, że mnie doceniają. ?

51 minut temu, il Dottore napisał:

W Polsce robiłem niesamowicie ważne, zaawansowane i niesamowicie trudne rzeczy.

Pamiętam, że nie.

Wybierz sobie, wytnij i powieś na ścianie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Cytat

Wirtualna Polska: Donald Tusk zlecił prezydencki sondaż

Przewodniczący Rady Europejskiej Donald Tusk miał zlecić jednej z polskich firm badawczych przeprowadzenie sondażu, aby sprawdzić, jakie szanse miałby w wyborach prezydenckich w 2020 roku - podaje w poniedziałek portal Wirtualna Polska.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

18 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

W takim razie rodzi się pytanie.Czy jest świadomym agentem czy też tzw. pożytecznym idiotą .

Szeregowym idiotą, bez epitetów.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

8 godzin temu, Bobcat napisał:

?

Tak - to jest świetna odpowiedź.

Przydupas Maciory, jak mu tam? O! Misiewicz - też w swoim mniemaniu, bucie i pysze robił" zaawansowane i trudne rzeczy".

No i też se może 'dyplomy' wszelakie w kiblu powiesić.

Likorzu jest taki śmieszny i żałosny, że grozą wieje...

Ale za to ma zegarek, wozidło w wypasie, syna nieroba i trzy wyspy na własność.

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Maciory

Niby taki tylko redaktor ale po wejściu Konfederacji jakby zmądrzał, ćwierka wyraźnie z innego klucza niż przed wyborami, jedzie po Prezesie zrównując go z Mitchnikiem...

7 godzin temu, Jacchusia napisał:

Donald Tusk

Uwielbiam pokonywać Donalda Tuska...

No i nie pykło. ? Wjazdu na białym koniu nie będzie.

Zamówiony sondaż wykazał, że pies z kulawą nogą na Cesarza Europy nie zagłosuje. Zobaczycie, że opozycja wystawi Biedronia! ?

Lecę po popcorn! ?

Ukryta Zawartość

Prezydent przemówił.

Oto nowy Marszałek Senior!

Mam wrażenie że nawet sejmową sprzątaczkę by mianowali, byle nie Korwina!

maciora.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja też odetchnąłem z ulgą. Szkoda takiego utalentowanego męża stanu na nasz katolibski zaścianek. Niech Wodzu na drabince kandyduje, jak wygra bedzie, co prawda pośmiertny ale dublet.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

1 godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Za to na Brauna zagłosuje nawet pies.Zwłaszcza jak wjedzie na koniu.Brunatnym.

Konfederacja organizuje prawybory prezydenckie wzorem republikanów w USA. Chca wystawić jednego wspólnego kandydata i Braun jako lojalny koalicjant będzie startować na prezydenta tylko jeśli wygra wewnętrzne prawybory.

Moim zdaniem jest to polityczny błąd. Konfederacja powinna działac razem w Sejmie ale na wybory prezydenckie powinna zebrać głosy na maksymalną liczbę  kandydatów. Wystawić np. Korwina, Brauna i Bosaka - 3 liderów i każdemu zebrać podpisy. Wtedy na debacie chłopaki by dali wspólnie czadu aż miło. A gdyby stał się cud i któryś dotarł do 2 tury to jaki problem przerzucić głosy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.