Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wprowadzenie ceł

Jak na razie deficyt w handlu zagranicznym USA zamiast się zmniejszać bije kolejne rekordy - prawie 77 mld $ w sierpniu (stan przed kryzysu 2008 r.).

post-32560-0-84364100-1540799589_thumb.png

Z Chinami deficyt w handlu tez rośnie.

334087_original.png

fajnie

Prezydent Poznania zaprasza b. prezydentów na 11 listopada. "Świętujemy tu radośnie"

tylko , że Wielkopolanie nie odzyskali niepodległość w 18 a 19 roku i od kiedy mieszkałem w Poznaniu w listopadzie nie swietowali, za uroczyście.

Koniec Merkel.

uratowała Europę w 2015. Fakt.

Kwestia powodu zostaje otwarta, ale wschód uratowała przed migrantami.

To niby 11 listopada 2018 zakończył się proces przywracania polskiej niepodległości? Może by tak trochę poczytać na ten temat?

sprecyzuj.

faktem jest że Wielkopolska tego dnia nie świętowała jak reszta kraju.

nagle wyjatek...aaaa wybory. ok.

tak. dostali. jak w większości. nie przeżywam. stwierdzam fakty. a temat nie jest regionalny więc hucpa pod wybory w II turze.

Dla pana psora najważniejsze jest, żeby AfD jak najlepiej wypadała w wyborach. Taki karp marzący o wigilii.

AfD

Boisz się AfD /

Co będziesz przeżywał jak wybuchnie wojna ?

AfD to normalni ludzie, zwyczajni Niemieccy patrioci, nie dawaj się rozgrywać taniej propagandzie lewacko-masońskiej.

Początek

Merkel pozostawia po sobie zgliszcza, wszystko czego się tknęła znajduje się w stanie rozkładu, ostrzegał przed nią Khol, ostrzegałem przed Tuskiem, teraz w książce Sumlińskiego są dowody, że nie myliłem się, podobnie jak Helmut w stosunku do Merkel, swój ciągnie do swego, Merkel to taka niemiecka wersja Tuska, oczywiście sto poziomów bardziej rozgarnięta i rozwinięta, lecz zasadniczo to samo, te same efekty działań.

Nikt nie tęskni za Tuskiem, nikt nie wspomni o Merkel, inaczej niż w kontekście, - jak to wszystko ponaprawiać co ona zepsuła, podobnie jak u nas komisje śledcze pokazują jak było tu w państwie Tuska szanowane prawo i jak sprawiedliwie dzielono dochód narodowy.

Dla ciebie

Dla mnie

Dla ciebie

Dla mnie

Dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie dla mnie ......

PiS dostał po dupie

Po ostatecznym podliczeniu głosów, rozmiary klęski nieco się zmniejszyły, a jak poprzekupują jeszcze i wejdą w koalicje, to będzie już zupełnie przyzwoicie.

Jednak katastrofa w miastach jest druzgocząca, - żenada, - wstyd wyjść na ulicę i spojrzeć ludziom w oczy, - tak oszukali wyborców miast, miała być dobra zmiana...zamiast tego z podatków biznesu przekupili niskie warstwy transferując tam środki, a motor rozwoju, dostał dodatkowe obowiązki jakby ich było mało i kontrole...

Żenada.

Jednak katastrofa w miastach jest druzgocząca, - żenada, - wstyd wyjść na ulicę i spojrzeć ludziom w oczy, - tak oszukali wyborców miast, miała być dobra zmiana...zamiast tego z podatków biznesu przekupili niskie warstwy transferując tam środki, a motor rozwoju, dostał dodatkowe obowiązki jakby ich było mało i kontrole...

Żenada.

Wylądował?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Koniec Merkel.

Początek czasu zimowego.

Wyleniałe błękitno-brunatno-czerwone niedźwiedzice idą spać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"PiS nie weźmie udziału w Marszu Niepodległości."

"PiS nie weźmie udziału w marszu 11 listopada. Chcieliśmy, aby był to marsz ponad podziałami politycznymi, bez partyjnych oznaczeń. Chcieliśmy, by nas wszystkich łączyły wyłącznie biało-czerwone barwy, na co niestety nie zgodzili się organizatorzy" - napisała na Twitterze rzeczniczka PiS Beata Mazurek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No proszę! :-)

Nawet skretyniali geniusze PiSu w końcu połączyli fakt całkowitej porażki swych katonarodowych postaw w głosach wyborców z regionów i miast, gdzie jeszcze w szkołach nauczają pedagodzy a nie aparatczycy w sutannach.

Tak ich fanatyczna nienawiść do "wykształciuchów" będzie rosła co raz bardziej. Ale jak ma nie rosnąc? Kiedy przyrównać inteligencję obu frakcji na przykładzie Duda - Tusk, to musza mieć traumę :-)

Ukryta Zawartość

"PiS nie weźmie udziału w Marszu Niepodległości."

"PiS nie weźmie udziału w marszu 11 listopada. Chcieliśmy, aby był to marsz ponad podziałami politycznymi, bez partyjnych oznaczeń. Chcieliśmy, by nas wszystkich łączyły wyłącznie biało-czerwone barwy, na co niestety nie zgodzili się organizatorzy" - napisała na Twitterze rzeczniczka PiS Beata Mazurek.

Ukryta Zawartość

Ojejku! PiS naprawdę obraził się na suwerena :)

Ukryta Zawartość

Początek czasu

Jaro potrzebuje odnowy konserwatywnej.

PiS

Nie potrafią zorganizować obchodów 100 lecia.

Byłby Mastalerek byłoby inaczej, teraz jest Mazurek, niech sobie wezmą Mazurek i niech z nią idą w....... .

niech z nią idą w....... .

Kto w zamian?

PSL z namaszczonym przez "prezydenta błękitnej unii" na premiera "kamykiem-koszykiem" ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kto w zamian

Przecież piszę, był Mastalerek, były sukcesy..

Za Beatą Szydło ludzie szli by ...kto pójdzie za Morawieckim, za Mazurek...kto jest samobójcą ?

PSL

PSL jest skończony.

Kto w zamian

Każde społeczeństwo wybiera sobie taką władzę, jaką chce.

Tu jest problem, jak inteligentny człowiek może poprzeć obecny układ ?

Tak,Beata Szydło jako charyzmatyczna przywódczyni.Numerek się rozmarzył i ...stracił zupełnie kontakt z rzeczywistością.

Głupszego premiera to chyba nie mieliśmy.

PiSZowcy zrobili z siebie idiotów

Niszczą wszystko po prawej stronie, wyborcy ich rozliczą.

rodzimej gminie Brzeszcze pokazali jej czerwoną kartkę

Bo nie jest premierem, sama się nie zwolniła, a sama z Mastalerkiem wygrała wybory dla niewybieralnych polityków.

Gdyby ludzie z PO, którzy dopuścili się łamania prawa byli wsadzani, gdyby w tym czasie premierem była Beata Szydło, PiS miałby większość konstytucyjną w kolejnych wyborach, teraz po pozbyciu się Macierewicza i wolcie Andrzejka z nie podpisaniem ustaw sadowych, jest to co obserwujemy, dryfowanie nie wiadomo w jakim kierunku.

Nic się nie dzieje, żadnych reform nie ma, jest za to leżenie plackiem przed Izraelem, przed EU, przed diasporą, przed sojusznikiem, przed każdym kto przychodzi i czegoś chce.

Kompletna klapa na wszystkich kierunkach.

Wygląda na to że układ postawił warunki rządzenia w Polsce ekipie PiS.

Nie może być innej przyczyny tego stanu rzeczy, po prostu zderzyli się ze ścianą, tak się dzieje jak gołodu...y dorwą się do władzy, zderzają się z biznesem i tak się to kończy.

Biznes jest tu pokomunistyczny, poukładany, aby to rozbić musiałby tu wejść większy biznes.

Układ mogli by rozbić ludzie, masowymi demonstracjami, jednak w Polsce ludzie mają gdzieś państwo, wiedzą że nie jest ich, więc ich nie obchodzi, jeśli się komuś przestaje tutaj chcieć żyć - opuszcza to miejsce.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.