Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość papageno

(Konto usunięte)

Papageno, przypomnij sobie raczej jak to TY rozpieprzałeś "Klub ateistów audio-voodoo".

Jaką Ty masz pamięć? Znajdź mi choć jeden mój post w klubie ateistów. Jak znajdziesz, to Cię przeproszę, oficjalnie, jak w swoim czasie przeprosiłem Buma1234. Albo Ty mnie przeprosisz, gdy nie znajdziesz.

Jeśli istotnie StaryM odszedł z mojego powodu, to dobrze.

Jaką Ty masz pamięć? Znajdź mi choć jeden mój post w klubie ateistów. Jak znajdziesz, to Cię przeproszę, oficjalnie, jak w swoim czasie przeprosiłem Buma1234. Albo Ty mnie przeprosisz, gdy nie znajdziesz.

Nie jestem przedszkolakiem, na przeprosinach mi nie zależy - może być karton Glenfiddicha 12yo - ja tam wybredny nie jestem :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez patrick
Gość papageno

(Konto usunięte)

No fakt. Jest. Drogi Patricku, przepraszam Cię oficjalnie, choć Ci na tym nie zależy. Ale mnie zależy, by poprawić kontakty z dawnymi adwersarzami. W ramach resetu.

No to jak Papageno, to i Bum :)

I Chicago.

Uważam, że Bum1234 byłby doskonałym moderatorem. Przede wszystkim jest fachowcem. Jest też - wbrew opiniom - człowiekiem spokojnym i umiejącym zapanować nad emocjami (nie mylić z usilnym nieraz przedstawianiem swego zdania). Nie to, co ja.

P.S. A Muls się odezwał?

• Moderatorzy

No fakt. Jest. Drogi Patricku, przepraszam Cię oficjalnie, choć Ci na tym nie zależy. Ale mnie zależy, by poprawić kontakty z dawnymi adwersarzami. W ramach resetu.

I Chicago.

Uważam, że Bum1234 byłby doskonałym moderatorem. Przede wszystkim jest fachowcem. Jest też - wbrew opiniom - człowiekiem spokojnym i umiejącym zapanować nad emocjami (nie mylić z usilnym nieraz przedstawianiem swego zdania). Nie to, co ja.

P.S. A Muls się odezwał?

Bum nie mógłby zostać moderatorem, bo ałdjo supremo wip by na zawał zeszło - nie ma co ryzykować ludzkim życiem i zdrowiem ;-)

-----------------

Kontaktów nie poprawisz, ponieważ zniszczyliście merytoryczną część forum oraz blokowaliście walkę z geszefciarzami i to jest niewybaczalne.

Jaką Ty masz pamięć?

...

I w dodatku jesteś niereformowalny.

Odeszło dużo osób z realną wiedzą, a nie wyczytaną w kolorowych gazetkach.

EOD.

P.S. A Muls się odezwał?

Jak ma sie odezwać jak zbanowany na amen?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Jakoś astralnie, w Krakowie się na tym znają.

Kontaktów nie poprawisz, ponieważ zniszczyliście merytoryczną część forum oraz blokowaliście walkę z geszefciarzami i to jest niewybaczalne.

Nic na siłę. Żyj sobie w Swoim nieadekwatnym poczuciu krzywdy. Poza tym, piszesz nieprawdę.

Również żegnam.

Uważam, że Bum1234 byłby doskonałym moderatorem.

Bum będzie moderatorm? :)

Dr P@lto, nieobecny Piekielny Anioł i kilku innych kolegów może dostać palpitacji serca :).

Edytowane przez SVART

Nawet gdyby ktoś taką propozycję rozpatrywał serio, co jest czystą abstrakcją, wszyscy moi ulubieńcy mogą spać spokojnie, ponieważ ja się do takiej funkcji nie nadaję ;)

Jakże by to wyglądało - notoryczny troll moderatorem?!

Jakże by to wyglądało - notoryczny troll moderatorem?!

Moze jesteś trollem, ale z dystansem do siebie! ;) Szacun i szklaneczka! :)

"To co teraz, ha?"

Jest też - wbrew opiniom - człowiekiem spokojnym i umiejącym zapanować nad emocjami (

Czy Ty papciu Eugeniuszu aby na pewno piszesz o moim kochanym bumciu raz dwa trzy cztery??? Mnie się wydaje, ze Ty znasz jakiegoś innego buma.

Panowie moderatorzy proszeni są o używanie pieczątek.

cenzura-tekst.gif

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja raczej jestem zwolniony z tej prośby? Wszak doskonale wiecie, ze moja pieczątką jest powiadomienie o karze za atak na moderacje i administracje forum. Innych represji nie stosuje :-)

Tak czytam i czytam i zastanawiam się,jak długo jeszcze będziemy zajmować się sly30 i jego wesołą kompanią?

Twardziel :P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Twardziel :P

Uzależniony :). Wbrew kierowanym wobec forum epitetów, po prostu nie potrafi bez nas żyć :). HELOOO Sly! :). No chyba że szuka części motorowerowych w wątku motoryzacyjnym :).

Edytowane przez SVART

Panowie dajcie spokój. Po prostu tak wyolbrzymione ego Sly'a nie mieści się w tym ich mikro forum. Stworzyli sobie klitkę w której sami się duszą, stąd próba przewietrzenia się i odwiedzenia czegoś bardziej normalnego. stąd tak częste odwiedziny praktycznie kazdego z nich na AudioStereo.

Trzeba to zrozumieć, kazdy tak ma, że potrzebuje normalności i odskoczni nawet od własnych wybujałych fantazji.

Stąd obecność Sly'a tak częsta na AS, ale nie tylko jego. To akurat jakieś dziwne i chorobliwe zachowanie wielu innych osób, które tak głośno, ostentacyjnie krzyczały o odnalezieniu "raju" w sieci dla audiofilów.

Pytanie tylko po co tak głośno krzyczeli, dopominali się, straszyli i grozili - chcąc likwidacji konta, skoro nadal tutaj się logują.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Odp.

Zaglądają, bo może kogoś jeszcze się uda zwerbować :)

Do raju z którego sami "twórcy" tego niebiańskiego szczęścia tak chętnie uciekają? Ciekawe kto się da jeszcze na to nabrać.

:)

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Niezorientowani użytkownicy mogą się nabrać. Na miejscu administracji na kontach takich szkodników tego forum zablokowałbym nawet możliwość logowania się i pisania prywatnych wiadomości. Tak tak wiem, że ktoś może klona założyć, ale takie konto bez stażu na forum nie będzie miało już takiej siły przebicia :)

z perspektywy czasu widzę jak bardzo poroniony pomysł był z tym salonikiem

nie rozczulam się nad tą sytuacją ale jakby nie patrzeć to same straty z tego wyszły

przez ten pier**lony salonik dużo kolegów odeszło i człowiek w jakiś sposób się poróżnił

.....ach, szkoda gadać....jest nauczka....

• Moderatorzy

Serio za przekręcenie nicka jednej litery/ cyfry dostaje sie punkty karne? :-) Sam Vlado pisał do mnie wiele razy per Platick, plastik bez końcówki 1989 itd.

Czy Ty papciu Eugeniuszu aby na pewno piszesz o moim kochanym bumciu raz dwa trzy cztery??? Mnie się wydaje, ze Ty znasz jakiegoś innego buma.

Zgłaszam przekręcenie dwóch nickow: buma (powinno być bum1234), oraz "papciu Eugeniuszu"

Plastki właśnie przez takich userów jak ty

Przekręcenie nicka

Plastik kochany.

Przekrecenie nicka.

-----------------

z perspektywy czasu widzę jak bardzo poroniony  pomysł był z tym  salonikiem

nie rozczulam się nad tą sytuacją ale jakby nie patrzeć to same straty z tego wyszły

przez ten pier**lony salonik dużo kolegów odeszło i człowiek w jakiś sposób się poróżnił

.....ach, szkoda gadać....jest nauczka....

Salonik był oddolną inicjatywą użytkowników na WCZEŚNIEJĄ, nieudolną moderację. Prośby o reakcje trwały kilka lat. Dopiero głęboki "kryzys i rozłam" zmusił AS do działania. Mało na tym świecie jest takich fanatyków jak Steve Jobs samodzielnie wprowadzającym nowe rozwiązania, jak dotychczasowe jakoś działają. W pewnym sensie ten rozłam pozwoli AS wprowadzić usprawnioną moderację. Trochę jak zawał ułatwia rzucanie palenia :) W końcu nadal łączy nas wszystkich pasja i zamiłowanie do muzyki. Chyba pora już sobie dać na luz Koledzy :)

W końcu nadal łączy nas wszystkich pasja i zamiłowanie do muzyki.

Ale jakiej muzyki? :)

Stworzyli sobie klitkę w której sami się duszą, stąd próba przewietrzenia się i odwiedzenia czegoś bardziej normalnego.

Hm, sam nie, ale skoro wietrzenie, to najpewniej ktoś po prostu w tym audiofilskim niebie puścił ...przepraszam za wyrażenie ... bąka, no i się chłopaki duszą :).

A ja się tak nieśmiało zapytam, co za problem być aktywnym na tym forum i innym? Sam oprócz na AS jestem aktywny również na innym forum o tematyce audio.

PS. A tak w ogóle o jakim innym (konkurencyjnym?) forum jest mowa, bo nawet nie wiem jak się nazywa :-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.