Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Do obsługi żabki 

Czemu nie ma dziś kanapek. 

Panowie jeżeli zamierzacie się bawić tutaj w takie przepychanki w temacie to zaręczam, że punkty będą w końcu. 

11 minut temu, Maju napisał:

Który ewidentnie straszy moderacją: "Oczywiście zgłosiłem twój wpis" by potem odwrócić kota ogonem sugerując, że Was atakuję.

ok. kwestia taka że takich wpisów z Pańskiego konta swego czasu czytałem sporo. 

Sprawdzę i rozdam punkciki na weekend. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 minuty temu, Espectro napisał:

zamierzacie się bawić tutaj w takie przepychanki w temacie to zaręczam, że punkty będą w końcu. 

Ani mi to w głowie....zwracam nieśmiało uwagę, że ten człowiek nie pierwszy raz bezpodstawnie w tym temacie zgłasza jakieś pretensje do mnie.

Jak ma problem to może sobie z Panem pogadać prywatnie.....założę się że nie interesuje tu nikogo obsesyjne wylewanie jego frustracji.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
14 godzin temu, Bobcat napisał:

Czasem ktoś umieści w swoim wpisie jakiś filmik. Niestety od dłuższego czasu nie mogę ich oglądać. Dźwięk jest, ale obrazu nie ma, widać tylko takie coś:

chrome_screenshot_1686843329498.png

Co to może być?

link z yt ? można link do tego wpisu ?

no i kolejny problem bo przeoczyłem ten wpis przez ilość bezsensownego gadania.

1 minutę temu, Maju napisał:

Ani mi to w głowie....zwracam nieśmiało uwagę, że ten człowiek nie pierwszy raz bezpodstawnie w tym temacie zgłasza jakieś pretensje do mnie.

Jak ma problem to może sobie z Panem pogadać prywatnie.....założę się że nie interesuje tu nikogo obsesyjne wylewanie jego frustracji.

ok zgłoszenia rozpatrzone. 

9 minut temu, Espectro napisał:
18 minut temu, Maju napisał:

Który ewidentnie straszy moderacją: "Oczywiście zgłosiłem twój wpis" by potem odwrócić kota ogonem sugerując, że Was atakuję.

ok. kwestia taka że takich wpisów z Pańskiego konta swego czasu czytałem sporo. 

Sprawdzę i rozdam punkciki na weekend. 

Szkoda fatygi.

Od miesięcy stosuję się do zaleceń by nie pisać o tym że czyjś wpis będę zgłaszać.....tu zrobiłem wyjątek, bo arturp się tym pochwalił że mój wpis zgłosił.

Dałem tym do zrozumienia że jego wpis bardziej zasługuje na Waszą interwencję.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

6 godzin temu, romeksz napisał:

Przepraszam, a w czym Ci przeszkadza to że ktoś nie będzie widział np. Twoich wpisów i odpowiedzi na nie?

Forum dyskusyjne czyli forum to dyskusja  Jeśli ktoś pisze a ogłasza, że  ignoruje i nie czyta oponentów, to zgodnie z definicją jest TROLLEM, którego za postawę antyspołeczną wyrzuca się z Forum.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Godzinę temu, arturp napisał:

Co zrobić z użytkownikiem, który twierdzi, że cytowanie jego własnego wpisu jest kłamstwem ? 

Może "zgodnie" z poniższym cytatem:

Godzinę temu, arturp napisał:

...będziemy tolerować na tym forum tego rodzaju retorykę i działania...

Kwestia JAK zacytowano.

7 godzin temu, szymon1977 napisał:

No tak. Bo jeśli ktoś ma czelność przedstawić odmienne poglądy, to obowiązkiem jest go z*****

Czy niegdysiejszy wpis rzeczonego użytkownika (cytuję z pamięci): "jestem nieprzyzwoicie bogaty, a wy po wyborach będziecie zarabiać najniższą krajową i będziecie mieli obowiązek na mnie pracować" uważasz za merytoryczny głos w dyskusji i przedstawienie odmiennych poglądów? Czy może raczej jest to arogancka i bezczelna prowokacja?

• Administratorzy
17 minut temu, Bobcat napisał:

Czy niegdysiejszy wpis rzeczonego użytkownika (cytuję z pamięci): "jestem nieprzyzwoicie bogaty, a wy po wyborach będziecie zarabiać najniższą krajową i będziecie mieli obowiązek na mnie pracować" uważasz za merytoryczny głos w dyskusji i przedstawienie odmiennych poglądów? Czy może raczej jest to arogancka i bezczelna prowokacja?

ooo to mnie też ciekawi. Ale bardziej ekonomiczne podejście.

W dniu 15.06.2023 o 11:01, arturp napisał:

To prawda i szczerze współczuje takiego odpowiedzialnego obowiązku ale to łatwo zweryfikować. To jest forum audio . Jeżeli Użytkownik pisze tylko w jednym wątku ( I nie wykazuje się aktywnością w wątkach merytorycznych ) a wątek moderacyjny wykorzystuje tylko do tego, żeby zagwarantować sobie swobodę i bezkarność pisania w wątku ,, celowym " to oznacza jedno - ma zadanie do wykonania w ściśle określonej sprawie.

Artrup, a za takią niczym nieograniczoną dowolność interpretacji rzeczywistości, zawsze rozpatrywaną w kilku nie powiązanych ze sobą płaszczyznach, potocznie zwaną laniem wody, to ile przyznałbyś punktów? 

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

4 minuty temu, Jacchusia napisał:

to ile przyznałbyś punktów?

Nie będę dyskutował bo administrator ,,zakazał" więc na punkty to ty się narażasz skoro lekceważysz administrację .

...there is no spoon...

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Pytasz więc odpowiem: satyra polegająca na wyolbrzymieniu faktów ma skłonić do myślenia. A, że ktoś pyskowaniem bezmyślnie złamał Regulamin? Widać nie rozumie istoty pomocy socjalnej, a ja tłumaczyć mu nie zamierzam.

BTW nieładnie oczekiwać od innych czegoś, czego samemu się nie robi.

8 minut temu, szymon1977 napisał:

Pytasz więc odpowiem: satyra polegająca na wyolbrzymieniu faktów ma skłonić do myślenia.

Wybacz, ale to co (z pamięci) przytoczyłem to nie jest (jak twierdzisz) "satyra polegająca na wyolbrzymianiu faktów". To jest prowokacyjny, arogancki, bezczelny manifest własnej wyższości i demonstracja pogardy dla innych.

Gość

(Konto usunięte)
Forum dyskusyjne czyli forum to dyskusja  Jeśli ktoś pisze a ogłasza, że  ignoruje i nie czyta oponentów, to zgodnie z definicją jest TROLLEM, którego za postawę antyspołeczną wyrzuca się z Forum.
I dlatego jest funkcja ignoruj

Proszę o wyjaśnienie aktywności moderatora w tym temacie. Może po prostu należy wprowadzić zakaz zamieszczania komentarzy innych niż entuzjastyczne?

Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, piotrek7 napisał:

Proszę o wyjaśnienie aktywności moderatora w tym temacie. Może po prostu należy wprowadzić zakaz zamieszczania komentarzy innych niż entuzjastyczne?

Ale o co kaman?

1 minutę temu, Wojtek 1959 napisał:

Co do autora tego wątku to jeden jego wątek został zablokowany , a drugi był zgłoszony do usunięcia dzisiaj ze względu na łamanie netykiety .

Co ty wypisujesz? Jak taki poziom reprezentujesz w innych rozmowach, to żal tylko.

Założyłem wątek o unitrze w zakładce hi-fi, nie wiedząc, że tai sam działa w zakładce start. Po czym poprosiłem moderację o połączenie wątków, co moderacja uczyniła i informowała o ty, w wątku.  O co chodzi? Jakie blokady?, Usunięcia?

• Moderatorzy
20 minut temu, piotrek7 napisał:

Do zgłaszania postów niezgodnych z netykietą/regulaminem służy przycisk "zgłoś". Natomiast skargi na moderację zgłaszamy na dole strony, w zakładce "kontakt"

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, pantagruel napisał:

Ale o co kaman?

Co ty wypisujesz? Jak taki poziom reprezentujesz w innych rozmowach, to żal tylko.

Założyłem wątek o unitrze w zakładce hi-fi, nie wiedząc, że tai sam działa w zakładce start. Po czym poprosiłem moderację o połączenie wątków, co moderacja uczyniła i informowała o ty, w wątku.  O co chodzi? Jakie blokady?, Usunięcia?

Przepraszam za pomyłkę zgłośilem usunięcie Chodziło o inny watek też związany z unitra.

15 minut temu, pantagruel napisał:

Ale o co kaman?

Przepraszam za pomyłkę jeszcze raz Chodziło o inny watek . Jesli mój wpis nie zostanie usuniety to zglosze powtórnie.

Edytowane przez Wojtek 1959
20 godzin temu, Espectro napisał:

to będzie ciężko. 

Skoro tolerujecie prowokacyjne , debilne posty to piłeczka jest po waszej stronie. To obniża poziom dyskusji i całego forum .

24 minuty temu, pantagruel napisał:

Ale o co kaman?

O ukrycie przez moderację wszystkich wpisów jakie pojawiły się w temacie

21 minut temu, Marcinus napisał:

Natomiast skargi na moderację zgłaszamy na dole strony, w zakładce "kontakt"

To może wyjaśnij, co było powodem usunięcia wszystkich wpisów. Wtedy przynajmniej będzie wiadomo, czego ma dotyczyć skarga. Pomyłki, omsknięcia palca na klawiaturze czy jakiejś formy nieetycznego zachowania.

Jeśli usuwacie jakieś wpisy w temacie (pozostawiając go) wypada wyjaśnić powód działania 

Proszę o odpowiedź, czy to już przyjęta praktyka, że BRANŻA zamieszcza seryjnie nowe tematy z REKLAMĄ.

Jest tak w zakładce SŁUCHAWKI.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wysłałem zgłoszenie na panel. Temat nie jest oznaczony jako reklama, a jest reklamą.

Oczekuję odpowiedzi w temacie, którego dotyczy zgłoszenie. Reklamuje się tak salon Q21.

reklamaAS3.thumb.jpg.91c5dc870658c5b730f35eb419c8ce59.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Wuelem
.
  • Moderatorzy
14 godzin temu, piotrek7 napisał:

O ukrycie przez moderację wszystkich wpisów jakie pojawiły się w temacie

To może wyjaśnij, co było powodem usunięcia wszystkich wpisów. Wtedy przynajmniej będzie wiadomo, czego ma dotyczyć skarga. Pomyłki, omsknięcia palca na klawiaturze czy jakiejś formy nieetycznego zachowania.

Jeśli usuwacie jakieś wpisy w temacie (pozostawiając go) wypada wyjaśnić powód działania 

Wątek o Unitrze ma się dobrze:

Ten, który Ty zalinkowałeś, był dublem i właśnie go usunąłem.

7 minut temu, szymon1977 napisał:

Proszę o posprzątanie wątku covidowego z dyskusji politycznej.

Proszę o posprzątanie forum z trolli i pieniaczy.

Kryterium usuwania wpisów powinno być to, czy są sensowne czy nie.

Nagle w wątku o fobiach i irracjonalnych lękach pojawiła się sensowna dyskusja więc troll wpadł w panikę.

Jestem Europejczykiem.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Kryterium usuwania wpisów powinno być...

Już jest Regulamin, Netykieta i Prawo.

51 minut temu, szymon1977 napisał:

Już jest Regulamin, Netykieta i Prawo.

No to już dawno powinieneś być usunięty za uporczywy trolling. I pewnie Pan Espectro zamiast zamknąć ciebie, zamknie wątek.

W dniu 16.06.2023 o 16:51, piotrek7 napisał:

Proszę o wyjaśnienie aktywności moderatora w tym temacie

Oj, tam... Zaraz, że "moderator"...

Jak Mili Koledzy wiedzą (niektórzy - "wią") - ostatnimi czasy nie mam ochoty na muzykę, bo roboty huk. Tylko audiobooki!

No i nalozem takie; leżało na drodze:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, .:Gerard:. napisał:

Ja tez bylem Modem, najbardziej nie-trawiłem podpierdala-czy

Żałosne.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.