Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd można pobrać aplikację AudioStereo aby nie wchodzić przwz stronę www? W Google Play nie ma. 

Edytowane przez Bobcat

Zróbcie coś z tym adblokerem (wyświetlanie) bo uruchamia się zarówno przed jak i po zalogowaniu, często jako pusty ekran. Potrafi nie zadziałać po wybraniu opcji i można tak stukać w ikonki wyboru klawiszy do usranej śmierci lub zamknięcia okna przeglądarki

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

19 godzin temu, Bobcat napisał:

Skąd można pobrać aplikację AudioStereo aby nie wchodzić przwz stronę www? W Google Play nie ma. 

W dniu 10.10.2024 o 03:35, partick napisał:

można przenieść do Polityki, żeby tu nie śmiecić.

images?q=tbn:ANd9GcSap0VxcYjhPPYtMaavYz3

xD

.

6 minut temu, J4Z napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

xD

Sprawdziłeś ? Bo mnie wyskakuje taki komunikat :

Zrzut ekranu 2024-10-11 100957.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

19 godzin temu, Bobcat napisał:

Więc ponawiam prośbę kolegi . @Espectro planujecie coś nowego , bo tamta apka chyba nie spodobała się wujkowi google.

Edytowane przez Robsonik

@szymon1977 Ty pobierałeś stąd (4 posty wyżej) czy miałeś jakaś inną apkę? 

@Espectro dlaczego nie mogłem wyszukać Szymona? Musiałem szukać jego posta, żeby sprawdzić cyferki w nicku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez J4Z

.

Moderacjo - odżywa wątek wielkopolskiego testu ABX, a w nim ogólnie sprawa testów sprzętu audio. Dlaczego dzieje się to na bocznicy, która z założenia nie dotyczy tematów audio?

• Administratorzy
W dniu 11.10.2024 o 10:11, Robsonik napisał:

Sprawdziłeś ? Bo mnie wyskakuje taki komunikat :

Zrzut ekranu 2024-10-11 100957.png

to już mocno stara sprawa i apka wycofana 

Co do aktualnej pseudo apki to trzeba mieć chrome i tam pozwala na utworzenie apki do forum.

image.png

a na telefonie to jakoś gdzieś w ustawieniach jak się wejdzie na forum.

W dniu 11.10.2024 o 08:58, ASURA napisał:

Zróbcie coś z tym adblokerem (wyświetlanie) bo uruchamia się zarówno przed jak i po zalogowaniu, często jako pusty ekran. Potrafi nie zadziałać po wybraniu opcji i można tak stukać w ikonki wyboru klawiszy do usranej śmierci lub zamknięcia okna przeglądarki

jak się ma adblocka to nic nie poradzę 

W dniu 10.10.2024 o 14:44, Bobcat napisał:

kiedyś to była apka IPSu ale teraz chyba nie działa już dawno 

Jak wyżej ...

Screenshot_20241012_124541_Chrome.jpg

Screenshot_20241012_124541_Chrome.jpg

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

11 minut temu, Espectro napisał:
W dniu 11.10.2024 o 08:58, ASURA napisał:

jak się ma adblocka to nic nie poradzę 

Na mieście z tela na oryginalnym najnowszym iOS 18.0.1 bez żadnych nakładek?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

W dniu 10.10.2024 o 14:44, Bobcat napisał:

Że co?

To forum a nie apka

W dniu 9.10.2024 o 13:45, xniwax napisał:

To jak z wycofywaniem ze znanych sklepów komputerowych klawiatur z cyrylicą w 2022 roku.

Ja w androidzie mam grecką, hebrajską i grażdankę, tak do cytatu i do browsera, [czasem też kanji (bez innych stylów: katakana, hiragana bo te nieogarnialne)]

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

W dniu 8.10.2024 o 22:21, argus napisał:

pozostawił oryginalną ruską literę na końcu słowa "wypowiedział" ??? 

Ruski to pisał, znaczy kacapski troll.

Biała Ruś? Czerwona? Czarna? 

PS.

Co to jest NAFO?

W dniu 11.10.2024 o 10:24, J4Z napisał:

dlaczego nie mogłem wyszukać Szymona?

Którego?

Ja normalnie znajduję tego konkretnego, którego chcę.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

itaj dulon184,

Powód:Trolling (Netykieta pkt. 11) | 3-5 pkt

Zawartość:Humor i satyra stricte polityczna. | NOWY

Kara:

Przyznano {# [1:punkt][2:punkty][3:punkty][4:punkty][?:punktów]} , {!# [1:wygasają ][?:wygasają ]} 3

Nie może dodawać odpowiedzi - 6 dni i 23 godziny

Notatka:

"ale to jest pajac ja pier**le"

Zanim będziesz mógł ponownie dodawać odpowiedzi, musisz zapoznać się z otrzymanym ostrzeżeniem.
Zapoznaj się z ostrzeżeniem

Bardzo proszę moderację o pokazanie całego  wpisu . Wraz z  datę i numerem wpisu .

Na 95 % to nie jest mój wpis .

Poza tym , dlaczego pokazujecie tylko część wpisu a nie całość ?

Prawda na Forum jest passe. Ginie błyskawicznie. Chamstwo bryluje. Można sobie pisanie prawdy odpuścić.

Działania Moderacji są tak przewidywalne, że aż nudne - szczególnie, gdy prawda zaboli nietykalnych. Pozdrawiam i spadam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

21 godzin temu, MV2 napisał:

Prawda na Forum jest passe. Ginie błyskawicznie. Chamstwo bryluje. Można sobie pisanie prawdy odpuścić.

Działania Moderacji są tak przewidywalne, że aż nudne - szczególnie, gdy prawda zaboli nietykalnych. Pozdrawiam i spadam.

Ukryta Zawartość

Cytat

Do Roberta Biedronia wraca przed wyborami sytuacja sprzed 19 lat. Polityk został wówczas oskarżony przez matkę o znęcanie się. Sprawa została wówczas warunkowo umorzona, a rodzina od dawna żyje w zgodzie.

Ukryta Zawartość

to tak w kwestii wyjasnienia, chyba że chodzi ci o cos innego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

W dniu 14.10.2024 o 13:13, dulon184 napisał:

Bardzo proszę moderację o pokazanie całego  wpisu . Wraz z  datę i numerem wpisu .

Na 95 % to nie jest mój wpis .

Może coś wyjaśnię 

21 godzin temu, MV2 napisał: ,,to jest treśc nagłówka"

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Działania Moderacji są tak przewidywalne, że aż nudne - szczególnie, gdy prawda zaboli nietykalnych. Pozdrawiam i spadam

To jest treść ^^^^^^^^^ nagłówka po przekopiowaniu . Silnik strony automatycznie zmienia treść nagłówka ,a nie powinien. 

Tak, że po przekopiowaniu nagłówka powinno być ,,52 minuty temu MV2 napisał" a nie ,,godzinę temu, Jacchusia napisał :"  O tym już kiedyś wspominałem i wychodzą kwiatki , jesli tak się dzieje . Tak że proszę - zwracajcie uwagę na treść nagówka w swoim komentarzu zanim go opublikujecie.

Jako przykład pokazałem używając treści z postu wyżej kolegi @Jacchusia  oraz Posta kolegi @dulon184 za co przepraszam .

Edytowane przez Wojtek 1959

I taka sobie ciekawostka .

Wczoraj - godz 13-13. poprosiłem moderację o pokazanie całego Niby mojego postu , za który mnie zbanowano .

Teraz mamy następny dzień - godż .19-30.

Ciekawostka .

Na wczorajsza moja prośbę o pełny niby mój wpis - cisza . A zgłoszony dzisiaj - celowo napisany post  o 16-45.- ulgowo dostałem ostrzeżenie - bez bana o godzinie 19-30 .

I Pytanko .

Jak to jest że przez wiele godzin nie można odpowiedzieć w temacie całego niby mojego wpisu ,,  na skargę - celowo przeze mnie wywołana - odpowiedż jest po ok 3 godzinach ?

zapewne jakiś moderator to przeczyta .

Podajecie maila do administracji .

3 razy pisałem i Zero odpowiedzi .

Pytanko.

Po co więc maila podajecie ?

Nakładajac bana - NIE ma opcji aby od ręki owego bana zarejklamować - Tak jak w moim przypadku niesłusznego ostatniego  bana .

Nawet do moderatora nie da się napisać .

Mocno to bez sensu .

POrawie jak sad kapturowy . Odsiedzisz - możesz się bronić .

Poza tym . Nadal nie wiadomo który moderator nakłada karę .

Proponuję za banowanie - pokazywać cały wpis w ostrzeżeniu .

Ciekawi mnie również ---Ostrzeżenie - A w tym - ban .

To albo ostrzeżenie , albo nałożona kara ?

I ponawiam .

Proszę mi podać cały niby mój wpis .

Witaj dulon184,

Powód:Trolling (Netykieta pkt. 11) | 3-5 pkt

Zawartość:Humor i satyra stricte polityczna. | NOWY

Kara:

Przyznano {# [1:punkt][2:punkty][3:punkty][4:punkty][?:punktów]} , {!# [1:wygasają ][?:wygasają ]} 3

Nie może dodawać odpowiedzi - 6 dni i 23 godziny

Notatka:

"ale to jest pajac ja pier**le"

Zanim będziesz mógł ponownie dodawać odpowiedzi, musisz zapoznać się z otrzymanym ostrzeżeniem.
Zapoznaj się z ostrzeżeniem

• Moderatorzy
Godzinę temu, dulon184 napisał:

zapewne jakiś moderator to przeczyta .

Reklamacje od przyznanych punktów rozpatruje tylko administrator. 

Podajecie maila do administracji .

[email protected]

Niby mojego postu , za który mnie zbanowano

Nie zbanowana Cię za ten post. Ban wszedł z automatu za sumę punktów. Gdybyś nie miał wcześniej 7 punktów nie było by bana.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Godzinę temu, Seyv napisał:

Reklamacje od przyznanych punktów rozpatruje tylko administrator. 

[email protected]

Nie zbanowana Cię za ten post. Ban wszedł z automatu za sumę punktów. Gdybyś nie miał wcześniej 7 punktów nie było by bana.

Ok .Ja nie składałem reklamacji na bana .

Skoro to jakaś suma punktów to wypadało by konkretnie podać te punkty i za co?

A tak to jest

Przyznano {# [1:punkt][2:punkty][3:punkty][4:punkty][?:punktów]} , {!# [1:wygasają ][?:wygasają ]} 1.

Skoro udzielacie kary to powinniście jasno i konkretnie podawa ć co i za co i kiedy .

Jak pisałem adres mailowy - NIE działa .

Nie wyjaśniono czy ostatni ban był spowodowany moim wpisem .

Trzeci  raz proszę podać cały wpis z data i numerem posta .Na 95 % to nie był mój tekst .

W zwiazku z tym - jeśli nie pokażecie pełnego wpisu - bedę uważał że mnie niesłusznie ukarano.

POza tym .

Dlaczego pod jakakolwiek kara nie ma niku Moderatora?

Nie chcę być czepialski , ale mocno mało przejrzyście  działacie

Edytowane przez dulon184
  • Administratorzy
12 godzin temu, dulon184 napisał:

Ok .Ja nie składałem reklamacji na bana .

to po co było to pisać ?

12 godzin temu, dulon184 napisał:

POza tym .

KOgo to obchodzi POza tym że nie naPISał Pan odwołania ? 

PO co takie wstawki w tekście ? Chęć prowokacji ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

to po co było to pisać ?

KOgo to obchodzi POza tym że nie naPISał Pan odwołania ? 

PO co takie wstawki w tekście ? Chęć prowokacji ?

Zakładam że uczestnik forum ma prawo zadać pytanie w temacie jak i dlaczego tak działa forum .

W polityce podobna odpowiedz jest odbierana jako arogancja .

A jak jest odbierana u was?

I nie jest to żadna prowokacja .

Zwykłe pytania i oczywista brak rzetelnej odpowiedzi .

Dla mnie to JEST arogancja

9 minut temu, caleb66 napisał:

Jawny brak obiektywizmu jest cechą dyskwalifikującą moderatora.

Z tego powodu NIGDY nie zostaniesz moderatorem (chyba, że własnego forum). 

26 minut temu, caleb66 napisał:

Jawny brak obiektywizmu jest cechą dyskwalifikującą moderatora.

Dlatego @caleb66 jest ostatnią osobą, ktora by się nadawała do pełnienia tej funkcji.

8 godzin temu, Bobcat napisał:

Dlatego @caleb66 jest ostatnią osobą, ktora by się nadawała do pełnienia tej funkcji.

Znam jeszcze bardziej ostatnią.
Zgadnij kogo mam na myśli? 😉

@Espectro dlaczego moderatorzy dyskryminują wybranych userów a administracja to toleruje ?

Szczegóły z dowodami wysłałem na priv na które nie doczekałem się odpowiedzi..

Mam pytania.
Czym sobie zasłużyłem na takie traktowanie w temacie "Polityka"

"Ukryto - Zawartość musi zostać zatwierdzona przed edycją."

.....czyżbym był za bardzo niewygodny by tam się moje wpisy na bieżąco pojawiały??
Jak długo taki stan rzeczy będzie trwać i jaki autorytet będzie decydować czy i kiedy moje wpisy można pokazać.    🙂

Edycja:
Żadnej kary czy ostrzeżenia nie dostałem, żeby było jasne.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jak nie mam ŻADNEJ informacji DLACZEGO mnie taki opisany wcześniej zaszczyt spotyka, takie działanie bardzo źle się kojarzy.....mam nadzieję że już takie czasy nastają, nie wracają, gdy systemowo zamykano usta.     🙂

Edycja:
A tak na marginesie mógłbym tu wymienić szereg nicków osób których wpisy powinno się weryfikować z racji tej że w temacie "Polityka" podają na okrągło (i do wyboru) nieweryfikowane informacje, oczywiste dezinformacje, manipulacje i wręcz ordynarne, skandaliczne kłamstwa których jedynym źródłem są wpisy anonimowych ludzi z Twittera i memy!!

Ich wpisy powinny być na okrągło weryfikowane, bo to co tu uskuteczniają wygląda na przemyślane działanie mające na celu CELOWE wprowadzanie w błąd!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Raz jeszcze o tym samym.....nikt w temacie "Polityka" nie pisze?
Skoro to jakaś awaria lub celowe zablokowanie (dla wszystkich) pisania tam, to wypadałoby coś o tym napisać.....uniknięto by takich emocjonalnych wpisów jak ten mój pierwszy dzisiaj.   🙂

• Moderatorzy
1 godzinę temu, Maju napisał:

Jak długo taki stan rzeczy będzie trwać i jaki autorytet będzie decydować czy i kiedy moje wpisy można pokazać.    🙂

Było już wielokrotnie wyjaśniane - użyte słowo z listy słów zabronionych, silnik forum nie puszcza takiego postu.

16 minut temu, Maju napisał:

Raz jeszcze o tym samym.....nikt w temacie "Polityka" nie pisze?
Skoro to jakaś awaria lub celowe zablokowanie (dla wszystkich) pisania tam, to wypadałoby coś o tym napisać.....uniknięto by takich emocjonalnych wpisów jak ten mój pierwszy dzisiaj.  

No akurat nikt nie pisze. Jak niewiele trzeba by w umysłach rodziły się teorie spiskowe. Dwa zabiegi okoliczności...

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.