Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nie moge odczytac wiadomości pw-żadnej.

Jesli przyjdą jakieś nowe to ostatnia sie wyświetli,a gdy chcę zobaczyć pozostałe to wszystkie mi znikają i nie wiem co jest przyczyną.

Już się naprawiło-zasypało mi pocztę na WP informacjami o wpisach w obserwowanych wątkach.

Tak dzieje się cyklicznie.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Czy dalo by się zrobić cos z funkcjonalnoscia forum żeby w wersji mobilnej dalo się zglaszac chamskie wpisy?

Forum przeglądam praktycznie tylko na telefonie i nie mam takiej możliwości na telfonie a nie chce mi się specjalnie zlaczac w tym cel laptopa czy komputera.

chwilowy brak działalności w audio.

I znowu się "zbiesiło" nie mam powiadomień na pocztę. Pewnie za dwa tygodnie ponownie zasypie mi skrzynkę zaległymi powiadomieniami o wpisach, które pojawiły się w obserwowanych przeze mnie wątkach.

Chyba, że to tylko u mnie coś jest nie tak. To nie ma sprawy.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Słuchajcie, czy coś się w ostatnim czasie zmieniło, jak chodzi o zamykanie założonych przez siebie wątków? Kiedyś był rekord to tego służący, dziś widzę jedynie pole pod nazwą centrum banowania a rekordu zamknij wątek brak.

chciałem zapytać czy Wam też nie wczytuje filmów? (nawet nie ma okienka, po prostu widzę w tym miejscu piaskowy kolor z racji ustawiemia trybu grafiki audiostereo jako klasyczny)

po kliknięciu w puste pole prawym przyciskiem komunikat windows: patrz zdjęcia.

rzecz dotyczy "Brak humoru na forum" posty:19743,19748,19752, 19757.

system windows XP, przęglada chrome, flash player 20. (na operze działa)

przeczyściłem "rurę" CClenaer - nic nie dało, co robić?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-11379-0-85926100-1452363377_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

U nas działa. Chrome ma swoją wtyczkę do flasha wbudowaną z tego co pamiętam.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Zależy od samych ustawień browsera czyli przeglądarki jak korzysta z pluginów czyli wtyczek programowych do niej.

Przyznam się, że Google Chrome nie ustawiałęm. Sam popróbuj.

Powinno być gdzieś w module : -rozszerzenia, -narzędzia, -programista albo podobnie nazwanym.

Może -zarządzanie nimi może -ustawienia ich ?

PS. Adobe Flash Player pobrany i zainstalowany jest do konkretnej przeglądarki.

Sprawdź, jak jest w przypadku tej felernej.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Wyszukiwarka forumowa w opcjach ma wyszukiwanie użytkowników wg kategorii i jedną z nich jest VIP. Chciałbym do niej należeć, co mam zrobić?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Szanowna Administracjo forum.

Chciałbym poinformować ,że przeglądając strony forum AS na tablecie z oprogramowaniem Android pobrałem wirusa (Trojan).

Nie mogę go żadnym programem antywirusowym usunąć.

Podejrzewam ,że klikając palcem po tablecie przypadkowo kliknąłem jakąś reklamę ( być może przekierowanie na inną stronę ) i wtedy zainstalował się u mnie wspomniany wirus.

Czy Państwo chronicie w jakikolwiek sposób swój serwer przed atakami złośliwego oprogramowania ?

Proszę o wyjaśnienie.

pozdr.

Czy Państwo chronicie w jakikolwiek sposób swój serwer przed atakami złośliwego oprogramowania ?

Kaspersky Total Security - płacę ok. $80.00 rocznie i jest spokój.

Przy okazji mam prośbę do administracji. Chciałbym usunąć z tytułu swojego wątku 'Fascynacje jazzowe - moje odkycia' - moje odkrycia. Niech pozostanie tylko czysty tytuł 'Fascynacje jazzowe'. Z góry dzięki za pomoc.

Parker's Mood

Miałem okazję testować parę programów antywirusowych ostatnio bo mi się Windows 10 na chama wdzierał i mieszał w tle w kompie i po miesięcznych testach także Kasperskyego doszedłem do wniosku ze najlepiej dopracowany jest Bit Defender Total Security 2016 którego licencję na 3 stanowiska można w PL kupić z rabatem już za 118 złotych. a na ich stronie z rabatem za 36EU.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Większość poważnych i profesjonalnych firm w Stanach używa oprogramowania Kasperskiego, co nie znaczy, że jest on jedynym najlepszym.Używam go praktycznie od początku i nigdy nie miałem z nimi problemów. Poza tym, nie wprowadza praktycznie żadnego spowolnienia, a tools są przejszyste, czytelne i skuteczne. Zawsze mają jakiś deal w roku i de facto można wyjąć Total Security na trzy komputery za $60.00 rocznie.

Parker's Mood

Przy okazji mam prośbę do administracji. Chciałbym usunąć z tytułu swojego wątku 'Fascynacje jazzowe - moje odkycia' - moje odkrycia. Niech pozostanie tylko czysty tytuł 'Fascynacje jazzowe'. Z góry dzięki za pomoc.

Próbowałem kilku programów antywirusowych ( w tym Kaspersky ) i nic to nie dało.

Po prostu one nie widzą tego wirusa ;(

Na Laptopie mam zainstalowanego Kasperskiego i tutaj nie ma żadnych problemów.

Ale jak widać na Androidzie ten problem wystąpił pomimo ,że mam na nim zainstalowany program antywirusowy Avast.

P.S.

Czy Admin pochyli się w końcu nad moim problemem ?

• Administratorzy

Nie moge odczytac wiadomości pw-żadnej.

Jesli przyjdą jakieś nowe to ostatnia sie wyświetli,a gdy chcę zobaczyć pozostałe to wszystkie mi znikają i nie wiem co jest przyczyną.

Może limit skrzynki został osiągnięty? Proszę spróbować skasować przynajmniej część starych wiadomości.

Chciałbym poinformować ,że przeglądając strony forum AS na tablecie z oprogramowaniem Android pobrałem wirusa (Trojan).

Podejrzewam ,że klikając palcem po tablecie przypadkowo kliknąłem jakąś reklamę ( być może przekierowanie na inną stronę ) i wtedy zainstalował się u mnie wspomniany wirus.

Proszę o wyjaśnienie.

pozdr.

Oczywiście. Instalujemy najnowsze łaty, regularnie zmieniamy hasło itd.

Po raz kolejny chciałbym zasygnalizować już zgłaszany problem.

Piszę ze smartfona.

Wysyłam.

Na wyświetlaczu pokazuje się komunikat błędu: [#pag1] Ta strona nie istnieje.

Wychodzę z Forum.

Natychmiast wracam.

Mój wpis jak najbardziej już jest na swoim miejscu, tam gdzie powinien.

To zdarza się w ok. 50% przypadków.

Kiedyś tym problemem zajął się @admin1, zadał kilka szczegółowych pytań, na które odpowiedziałem. Jednak opisane zjawisko cały czas jest.

Proszę o wyjaśnienie.

pozdr.

Jesteś pewny? A skąd wiesz, ze masz?

Bo czesto są to jedynie reklamy, być zakupił jakieś oprogramowanie antywirusowe.

U mnie na androidzie podobnie. Raz na jakis czas gdy wchodze z telefonu na AS wywala mi na główny ekran info o wirusie, zalącza sie wibracja i musze zamykac zakładkę. Po jakimś czasie znow jest OK do następnego razu. Cos łazi po serwerach AS jak widać czasami,bo nigdzie indziej nie mam takich przygód.

?👈

• Administratorzy

Panie i Panowie ruszamy z nową zakładką na zaproszenia. Chętnych do dołączenia zapraszamy na:

http://www.klub.audiostereo.pl/salonik/dolacz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.