Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dostaniesz żadnych punktów, bo Twoje pytanie jest zasadne w tym temacie. Jak to się dzieje, że kogoś wyrzuca się drzwiami...a on wraca oknem. I to nie jednym.

Otóż technicznie jest to nie do przeskoczenia, by taka osoba nie mogła otworzyć kolejne konto. O ile w dużej części takich przypadków mamy osoby powracające i zachowujące się w sposób miarę poprawny (pomimo faktu, że każdy wie o kogo chodzi), to w przypadku w/w osoby każde nowe konto to krok w gorszą stronę, zdecydowanie bardziej się radykalizuje w swoich wyskokach.

Włodek zwraca Ci uwagę jedynie, że złośliwością jest podsuwanie pomysłów jakoby takie osoby generując jakiś ruch robiły to z naszego czy Administracji przyzwolenia. Nie, to jest nieprawda.

Działamy natychmiast za każdym razem, gdy uda nam sie takiego delikwenta wychwycić lub zostanie taka osoba zgłoszona do moderacji/Administracji.

Prowokowanie moderacji wynika z faktu niepoważnego zarzutu, że moderacja pozwala na hejtowanie lub spamowanie bo ktoś pokroju Patrick'a generuje "ruch".

Wiesz, że to nie jest prawda więc nie wpisuj się w tego typu opinie. Masz głowę na karku i nie jesteś z pierwszej łapanki by takie bzdury pisać na Forum.

Pozdrawiam.

Zgłosiłem w tym temacie jego obecność na forum kilka dni temu, ale post znikł. Potem założył temat w klubie.

?👈

Kochani!

Do niektórych z Was naprawdę nie ma siły :-( Bzdury i jazdy po moderatorach zamieszczacie w tym wątku, ale problemy techniczne wciskacie nam na PW???! Ludzie co jest z Wami nie tak???

"Wysłano dziś, 09:54

"Witam

Wszystkie moje grafiki wygasły :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tzn. domyśliłem się, ze one są tyle że coś musieli zmienić w adresie swojej strony

Wcześniej było pod s10.postimg.org

Ukryta Zawartość

Teraz pod s10.postimg.cc :

Ukryta Zawartość

Gdzie najlepiej wrzucać pliki i różne załączniki, aby nie było takich numerów jak wyżej.

Chodzi aby były wieczyste (nie wygasały) i nie zmieniali tak jak wyżej - z org na cc :) itp.

Na ww. stronie audiostereo można poprawić nazwy aby wszystkie obrazy były widoczne? - bo narobili bałaganu przez tą zmianę z org na cc

Trzeba wszystkie te same powstawiać tam gdzie były ale z dopisanym cc w miejsc wcześniejszego org

Czyli stare kopiować i od nowa powstawiać (tam gdzie oryginalnie są) ze zmienionym org na cc

Mogę to jakoś naprawić? Musiałbym mieć opcję edycji do tamtych swoich wpisów z dołączonymi grafikami

Pozdrawiam

/Marcin"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niedawno jeszcze miałem 3 pkt. ostrzeżeń. Dziś zwróciłem uwagę, że jest - (minus) 3 pkt.

Coś to oznacza? Mam jedno przewinienie (drobne) w "zapasie"?

Czy (o zgrozo) jednak mają rację ci, którzy twierdzą jakoby sam przesył danych cyfrowych może "wpływać na brzmienie?" :)))

(przyznaje, że bardzo bym nie lubił sytuacji podobnej w przypadku wyciągu z konta)

łącznie miałes sporo więcej punktów w przeszłosci , gdzies jest błąd

porównywanie tego do konta to przesada zwłaszcza ze wtedy u nas miałbys dwa na rózne osoby :)

zgłoś do admina musi ręcznie to przestawic

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Łeee tam, w przeszłości ...to przeszłość, a teraz niech sobie jest i na minusie, nie przeszkadza mi to specjalnie, zapytałem jedynie z ciekawości.

...może "zaatakuję" któregoś moda a po udzieleniu mi zasłużonej kary zobaczę ile to da w sumie...?

eeee ...chyba żartowałem.

Dzięki za odpowiedź.

Jak wstawić link Youtube, żeby wyświetlił się jako okienko z filmem? Czasem mi wychodzi jako okienko z filmem, a czasem jako niebieski podkreślony link. No i nie wiem o co chodzi.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Dlaczego wyszukiwarka działa tylko do 3 lat wstecz? Nawet nie mogę sprawdzić jakie tematy założyłem wcześniej.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak wstawić link Youtube, żeby wyświetlił się jako okienko z filmem?

Już wiem: należy skopiować adres strony z górnego paska przeglądarki, a nie używać przycisku "Udostępnij".

Znowu nie otrzymuję powiadomień jak ktoś "cytuje, odpowiada, cytuje selektywnie", mój post.(Powiadomienia tutaj na forum).

Może w końcu mi to naprawicie.Usterka trwa już długo. Pozdrawiam.

na [email protected] Admi1, proszę naprawcie .

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Od pewnego czasu gdy wchodzę na Forum na PC to włącza mi się styl "AudioStereo Mobile". Wcześniej pory zawsze na PC maiłem styl "AudioStereo Red", a na komórce włączał mi się styl "AudioStereo Mobile". Co się stało? Jak zrobić, żeby na PC włączał mi się "Red", a na komórce "Mobile"?

Jeśli na pc masz styl stacjonarny a na telefonie mobile jest ok. Spróbuj jednak z telefonu wysłać jakiś załącznik. Musisz wejść w tryb pc, bo z trybu mobile nie przyjmuje, a po wejściu z powrotem w mobile okazuje sie, że na pc też jest mobile- pomimo, że z pc nie zmieniłeś. Przynajmniej u mnie tak się dzieje.

Na dole strony AS masz "Zmień styl".

Dzięki, ale to to wiem. Chodzi o to, aby za każdym razem jak wchodzę na Forum na PC włączało mi się "AS Red" a nie "AS Mobile".

Dlaczego w dziale DIY trzeba podawać cenę za jaką chce się sprzedać przedmiot, a dziale lampa już nie?

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

JEST TO

Ukryta Zawartość

tyle ze w dziale lampa nie było z tego powodu awantur tak jak w DIY gdzie odbywaja się pewnie częstsze i wieksze "transakcje"

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• 3 tygodnie później...

Panowie, delikatnie rzecz ujmując, to jakieś jaja z reklamami. Z tabletu nie można wejść na forum, podobnie z laptopa bez zainstalowanego adblocka nie można wejść na stronę audiostereo.pl Pierwsze co się pojawia, to jest inwazyjna reklama jak na screenie... i nie można jej zamknąć...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie, delikatnie rzecz ujmując, to jakieś jaja z reklamami. Z tabletu nie można wejść na forum, podobnie z laptopa bez zainstalowanego adblocka nie można wejść na stronę audiostereo.pl Pierwsze co się pojawia, to jest inwazyjna reklama jak na screenie... i nie można jej zamknąć...

Na razie proponuję wyłączyć wtyczkę Java.Jest to jakiś błąd silnika Forum. Niestety występuje u coraz więcej osób.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Ja często przeglądam forum na smartfonie z androidem i nigdy nie miałem i nie mam żadnych reklam, bez problemu wchodzę i przeglądam nie tylko to forum.

-=SLAYER RUL3Z =-

A teraz ok ?

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• 2 tygodnie później...

Nie mogę załączyć plików w PW. To jakiś problem ogólny czy tylko u mnie? Oraz jak to naprawić?

"Wysyłanie plików nie jest dozwolone" - taki mam komunikat

Problem został rozwiązany. Każdy użytkownik na koncie ma ustawiony limit dla załączonych plików. Limit można sprawdzić wchodząc w swój profil > ustawienia > załączniki

Problem został rozwiązany. Każdy użytkownik na koncie ma ustawiony limit dla załączonych plików. Limit można sprawdzić wchodząc w swój profil > ustawienia > załączniki

Owszem limit 100 MB osiągnięty.

Problem zidentyfikowany ale nie rozwiązany.

Jak mam usunąć nadmiar załączników? Obok załączników sa checkboxy i mogę je zaznaczyć ale nie ma opcji usuń/etc.

Owszem limit 100 MB osiągnięty.

Problem zidentyfikowany ale nie rozwiązany.

Jak mam usunąć nadmiar załączników? Obok załączników sa checkboxy i mogę je zaznaczyć ale nie ma opcji usuń/etc.

Problem ostatecznie rozwiązany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.