Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znasz Holendrów. Mówią o sobie, że to Bóg stworzył świat a oni Holandie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

I to prawda. Chociaż niektórzy z dzisiejszej siłly narodu zdają się tego nie potwierdzać. Nic bardziej mylnego.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz w europie multikulti modne. Transy w cenie.

Ps. Druzyna niemiecka juz ma prawie wszysykich nieniemieckich zawodników.

Schürrle, Götze, Müller, Neuer, Hummels, Draxler, Höwedes, Kroos, Schwansteiger, tylu przychodzi mi do głowy a pewnie jeszcze ktoś by się znalazł.

Domyślam się, że "prawie wszyscy" oznacza wszyscy, za wyjątkiem skończonej liczby :-).

Jestem Europejczykiem.

I to jest właśnie Polska,każdego kto ma inne zdanie trzeba zlikwidować.....choćby miał rację

No i sam widzisz, wiceprezesie.

A gdzie ja piszę o likwidacji?Ciebie nie trzeba likwidować,przynajmniej jest śmiesznie.Jak to z pajacami-lubią rozśmieszać.

Przecież ty nigdy racji nie masz a więc nie miej obawy.

A gdzie ja piszę o likwidacji?

Poszukaj sobie.

Przecież ty nigdy racji nie masz a więc nie miej obawy

Najpierw naucz się polszczyzny, bo idzie tego przeczytać.

Ten cały kod to banda imbecyli i dewiantow sexualnych przecwelonych przez PiS, osobiście nie mam nic przeciwko likwidacji trybunału uważam że to wyjątkowo szkodliwa instytucja w obecnej postaci

No widać, że jest najarany.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kijowski jest skończony.

Co Kijowski robił hmmm a nie przyszło Ci do głowy, że facet szukał pracy gdzie mógł bo ma alimenty do spłacania, nawet poparł feministyczny marsz godności, którego uczestniczki postulowały o karanie za niepłacenie na dzieci. Widać, że chłop się stara hihihihihi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co Kijowski robił hmmm a nie przyszło Ci do głowy, że facet szukał pracy gdzie mógł bo ma alimenty do spłacania, nawet poparł feministyczny marsz godności, którego uczestniczki postulowały o karanie za niepłacenie na dzieci. Widać, że chłop się stara hihihihihi

A wacpan mógłbyś przytoczyć te poparcie i jego słowa w tym temacie ?

w google sobie wpisz się dowiesz

Powiedziało sie A to i B wypadałoby .....

cos przedstawiasz to dowody tego też a nie słowa na wiatr........

przypomina mi to jednego zwanego prezesem "wiem ale nie powiem "

facet szukał pracy gdzie mógł bo ma alimenty do spłacania,

Widać, że chłop się stara hihihihihi

...i wystarał się u Michnika. Ciul ciula przygarnął.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.