Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, jar1 napisał:

Szkoda, ze konie z Janowa nie potrafią mówić i pisać...

Mają ciebie...te konie. Dawaj. słuchamy.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

3 minuty temu, stench napisał:

Oflaguj się i rozłóż na śpiworze pod domem Prezesa.

Odpowiedź rozumiem jako wyraz intelektualnej bezradności i próbę maskowania akceptacji cenzury i szwindli polityków.

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy
1 minutę temu, skynyrd napisał:

Pewnie - esbecki kapuś jest zawsze etyczny.

Może i esbecki kapuś. Większość dziennikarzy coś miała lub ma na sumieniu. Natomiast raptem ostatnio przestali umieć pływać . Ktoś ich podpuścił lub zapłacił. Mnie szkoda wyłącznie fajnej stacji , choć już od 2 lat zaczęła mocno dołować jeśli chodzi o jakość.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

1 minutę temu, stench napisał:

Może i esbecki kapuś. Większość dziennikarzy coś miała lub ma na sumieniu. Natomiast raptem ostatnio przestali umieć pływać . Ktoś ich podpuścił lub zapłacił. Mnie szkoda wyłącznie fajnej stacji , choć już od 2 lat zaczęła mocno dołować jeśli chodzi o jakość.

Chyba od 20?

• Moderatorzy
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Odpowiedź rozumiem jako wyraz intelektualnej bezradności i próbę maskowania akceptacji cenzury i szwindli polityków.

W dodatku nie lubię PO i od 2 lat jestem moderatorem . SPISEG ?

6 minut temu, stench napisał:

Cieszy mnie natomiast że nie ma żadnych potwierdzeń załamania przez Marka Niedźwieckiego dziennikarskiej etyki i ucżciwości w prowadzeniu listy.

A dowolność w kreowaniu wyników głosowania to pikuś?

Według podanych cyferek(protestów nie było) zlikwidowano kilka setek głosów w ramach walki z botami. Nawet po tym kastrowaniu piosenka Kazika powinna być chyba na 4 miejscu.Nic złego w tym nie widzisz, że ktoś posługuje się twoim i moim i kolegi głosami w imię własnych potrzeb? To cię nie denerwuje?

Gość

(Konto usunięte)

>>>Ja nadal nie rozumiem dlaczego muzyczni dziennikarze dali się podpuścić i zaczęli politykować zamiast zajmować kształtowaniem gustów muzycznych kolejnych pokoleń słuchaczy.<<<<<

Moze jak to mowia .......bez wlasnej wiedzy i zgody...gdzie ktos  zapisal i w koncu musieli splacic .............dlug

Natomiast raptem ostatnio przestali umieć pływać . Ktoś ich podpuścił lub zapłacił.

Może po prostu można mieć w końcu dość?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

10 minut temu, stench napisał:

Nie sądzę. Odejścia z Trójki licznych dziennikarzy to wyłącznie uderzenie w niektórych słuchaczy czyli np mnie.

Dla PiS Trójka ze słuchalnością rzędu 3% i słuchaczami rzadko należącymi do pisowskiego elektoratu to żadna strata.

Ja nadal nie rozumiem dlaczego muzyczni dziennikarze dali się podpuścić i zaczęli politykować zamiast zajmować kształtowaniem gustów muzycznych kolejnych pokoleń słuchaczy.

Oprócz Manna to raczej żaden z nich nie politykował, a Mann politykoqał ale dalej tam siedział, a niektórzy to nawet nieźle się umościli przez ostatnie 4 lata.

Teraz uderzyli w tego, który oprócz wypowiedzi z 2016, zajmował się tylko muzyką. Bo dyrrktor trójki i pani prezes dostali nagłej sraczki.

• Moderatorzy
1 minutę temu, Jacchusia napisał:

A dowolność w kreowaniu wyników głosowania to pikuś?

Według podanych cyferek(protestów nie było) zlikwidowano kilka setek głosów w ramach walki z botami. Nawet po tym kastrowaniu piosenka Kazika powinna być chyba na 4 miejscu.Nic złego w tym nie widzisz, że ktoś posługuje się twoim i moim i kolegi głosami w imię własnych potrzeb? To cię nie denerwuje?

To daje  pole do potencjalnych nerwów i złorzeczeń natomiast wstrzymuję się od głosu do momentu ujawnienia twardych danych , wydruków z raportów stacji itd.

Co do wyrzucania kartek to dziwne bo były okresy kiedy na liście wręcz zachęcano do tego by przysyłać kilka i podnieść dynamikę głosowań.

12 godzin temu, jezz napisał:

Daj spokój z tą Gacek. Jakby Mann nie chciał wtedy umierać za Gacek to rozeszłoby się po kościach

Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że nie ma jej w nowym radio. Kiedyś do nie napisałem, czy będzie nowy projekt z Mannem, wklepała serduszko pod postem, wiec byłem pewien, ze tak.

20 minut temu, stench napisał:

Dla PiS Trójka ze słuchalnością rzędu 3% i słuchaczami rzadko należącymi do pisowskiego elektoratu to żadna strata.

Ja nadal nie rozumiem dlaczego muzyczni dziennikarze dali się podpuścić i zaczęli politykować zamiast zajmować kształtowaniem gustów muzycznych kolejnych pokoleń słuchaczy.

od kiedy PIS chce zajmować się kształtowaniem gustów muzycznych słuchaczy i to przy tak niskiej słuchalności? To jest kasa wywalona w błoto, muzyka, kultura nie ma nic do rzeczy, trzeba zrobić przekaz radiowy ala TVPis i tyle. Czyli Zenek, obsrywanie opozycji, Owsiaka, kogo tam chcesz.

Edytowane przez rasputin
6 minut temu, stench napisał:

Według tej logiki brak chęci do pójścia na układ z władza to wyraz naiwności i dziwactwo.

Czegoś takiego jak uczciwość nie przewiduje się. Można wyłącznie zostać podpuszczonym lub przekupionym.

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy

Może Gacek była dla Manna wyłącznie pretekstem by wzmocnić swoje odejście.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Według tej logiki brak chęci do pójścia na układ z władza to wyraz naiwności i dziwactwo.

Czegoś takiego jak uczciwość nie przewiduje się. Można wyłącznie zostać podpuszczonym lub przekupionym.

Pamiętasz utwór Kazika "Artyści" ?

Dla mnie przez ostatnie 5 lat nic się nie zmieniło.

To daje  pole do potencjalnych nerwów i złorzeczeń natomiast wstrzymuję się od głosu do momentu ujawnienia twardych danych , wydruków z raportów stacji itd.

Co do wyrzucania kartek to dziwne bo były okresy kiedy na liście wręcz zachęcano do tego by przysyłać kilka i podnieść dynamikę głosowań.

No to już jest wpis kabaretowy. Oczekiwanie że w tej sytuacji polityczne kierownictwo będzie uczciwe skoro do tej pory kłamało i oszukiwało (kwestia SMSów).

Jestem Europejczykiem.

14 godzin temu, Moontan napisał:

Tylko problem jest taki ze...   nigdy z tej komuny nie wyszliśmy a wdepnelismy w jeszcze większe lajno ..   kto tego nie widzi to kiep.  

Mylisz się- wyszliśmy w 89 a od 5 lat wpadamy ponownie.

No i stało się- przed chwilą przeczytałem że Sz.P. Kaczkowski odszedł. kapitan odszedł ostatni chwała Mu za to.

• Moderatorzy
1 godzinę temu, skynyrd napisał:

Gdybym słuchał tylko Trójki, nie poznałbym wielu ciekawych artystów - więc czy szczeźnie, czy nie - mam to głeboko w dupie.

A jakich stacji radiowych jeszcze słuchasz ?

11 minut temu, stench napisał:

A jakich stacji radiowych jeszcze słuchasz ?

Nie wiem, jak skynyrd, ale ja słucham czasami tylko TokFM ze względu na czasami naprawdę przyzwoitą publicystykę.

Edytowane przez Zyzol

No i kolejny Stary Dziad odszedł, pewnie to wielu tutaj ucieszy, więc podaję informację. Piotr Stelmach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

5 godzin temu, il Dottore napisał:

No ale chyba rozumiesz, że nie można 2 razy odejść z pracy? Kaczkowski odchodzi np. 6 lat po oficjalnym pożegnaniu! A najlepsze, że wyraża nadzieję na pracę w... nowej lepszej Trójce! To już chyba w ramach aktywności pozagrobowych.

nadal sie mylisz , wielu moich kolegów tak pracuje i jest to normalne

odchodza z etatu , zwalniaja stałe miejsce pracy , wchodzi młody jest super szczęsliwy

emeryt jesli ma nadal cos do zaproponowania zawodowo a wielu ma to zostaje na konkretne zadania

ma zajęcie , zarabia czesto niezle i tez jest szczesliwy

osobiscie lubie pracowac z ludzmi którzy sa szczesliwi

Godzinę temu, stench napisał:

to była własnie stała strata bo nikt z pisowskiego elektoratu ich nie słuchał

teraz jest wreszcie szansa na radio dla elektoratu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

2 godziny temu, stench napisał:

a nadal nie rozumiem dlaczego muzyczni dziennikarze dali się podpuścić i zaczęli politykować zamiast zajmować kształtowaniem gustów muzycznych kolejnych pokoleń słuchaczy.

Jakbyś żył świadomie w latach komuny i stanu wojennego - rozumiałbyś.

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Mają ciebie...te konie. Dawaj. słuchamy.

Jacchuś, naprawdę  nie wysilaj się, bo w końcu też zrobię ci pa, pa. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.