Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

Największy polityczny odpał w Trójce to notuję z czasów pierwszych rządów PiS. Robiłem sobie wtedy w domu malowanie i radio miałem włączone na okrągło. W godzinach od 14:00 do późnego popołudnia przypominało to słynną audycję "Tu Jedynka", takie tam PiS robił pranie mózgów. A wieczorem jakieś kombatanckie pierdolenie starych sklerotyków w wykonaniu Wolskiego i jakichś jego kumpli.

Za drugiego PiS z początku próbowałem słuchać, ale wkrótce dałem sobie spokój, bo z kolei nie dało się zjeść z Trójką śniadania. Od tekstów red. Lisickiego zbierało się na pawie.

Dlatego od jakiegoś czasu nawet nie potrafię się tym, co tam się dzieje przejąć. Było, minęło.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Widzę, że znasz życiorysy wszystkich. Z internetu. wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

Rodzina na swoim.

Kto w trójce pracuje,, ten kolaboruje. Nie wiedziałeś?

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Za drugiego PiS z początku próbowałem słuchać, ale wkrótce dałem sobie spokój, bo z kolei nie dało się zjeść z Trójką śniadania. Od tekstów red. Lisickiego zbierało się na pawie.

Dlatego od jakiegoś czasu nawet nie potrafię się tym, co tam się dzieje przejąć. Było, minęło.

Ja to widzę tak. W radio jest miejsce dla każdego. I dla Lisickiego i dla Budki - w audycjach/komentarzach politycznych i dla Manna. Mann w audycji muzycznej ma się zajmować jak w tytule. Tylko tyle  i aż tyle wymagam, aż, bo jak się okazuje niektórzy nad swoim natręctwem politycznym nie panują i tu na forum również mamy z tym do czynienia.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Dzisiejsza Trójka to już raczej "zapiekanka z wody i mąki", wedle przepisu Maryli Poszepszyńskiej...

Kolejny przykład na to, że nie ma na świecie takiej rzeczy, której ludzie z PiSu (lub raczej - o pizdrackiej mentalności i umiejętnościach) nie potrafią sprdolić do cna. Do dna. Do spodu.

A później wrzeszczo, jakie to my so sprawne w działaniu...

Dobrze wam idzie. Szacun, sqrwysyny.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
16 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dzisiejsza Trójka to już raczej "zapiekanka z wody i mąki", wedle przepisu Maryli Poszepszyńskiej...

Kolejny przykład na to, że nie ma na świecie takiej rzeczy, której ludzie z PiSu (lub raczej - o pizdrackiej mentalności i umiejętnościach) nie potrafią sprdolić do cna. Do dna. Do spodu.

W rozp...dalaniu rzeczywiście są mistrzami.

W grze SimCity "Demolish&clean" było najtańsza z działalności, ale i tak PiS na razie opanował samo demolowanie, na sprzątanie już im sił nie starcza ;-).

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

W rozp...dalaniu rzeczywiście są mistrzami.

W grze SimCity "Demolish&clean" było najtańsza z działalności, ale i tak PiS na razie opanował samo demolowanie, na sprzątanie już im sił nie starcza ;-).

"Rozdupcanie" okraszone bogato tępą propagandą i "ciemny lud" wyje z zachwytu. Sprawdza im (PiS) się to od lat.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W dniu 1.09.2020 o 22:39, Bezlitosna Niusia napisał:

Niestety tak chamskich wypowiedzi tolerować nie można... chłopie przestań gwiazdorzyć i proszę o więcej kultury, myślę że stać Cię na to

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

1 godzinę temu, rasputin napisał:

dobra zmiana trwa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale to dobrze, ile można słuchać reklam o kleju do sztucznej szczęki, upławach czy pigułkach na wacka, który nie chce stanąć.

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, jezz napisał:

Ale to dobrze, ile można słuchać reklam o kleju do sztucznej szczęki, upławach czy pigułkach na wacka, który nie chce stanąć.

owszem, to może być irytujące, zwłaszcza przez pryzmat własnych doświadczeń.

W dniu 3.09.2020 o 20:17, slaaawek napisał:

Niestety tak chamskich wypowiedzi tolerować nie można... chłopie przestań gwiazdorzyć i proszę o więcej kultury, myślę że stać Cię na to

Można, można...

Uwierz.

Jest tu taki jeden, co to od "debili" i "dałnów" zaczyna wypowiedź.

I na tym kończy.

Pozdrawiam.

8 minut temu, rasputin napisał:

I przy obiedzie.

8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Można, można...

Uwierz.

Jest tu taki jeden, co to od "debili" i "dałnów" zaczyna wypowiedź.

I na tym kończy.

Nie wierzę! 

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Nie wierzę! 

Ja też niespecjalnie wierzę ?, ale - jest!

No - chyba, że tego wyskrobka wreszcie Moderacja usunęła.

Choć wątpię...

9 godzin temu, rasputin napisał:

Tego akurat nie wiem, ale rozumiem, że piszesz o sobie.

13 godzin temu, rasputin napisał:

dobra zmiana trwa

Ukryta Zawartość

O, chyba ambasador tupnęła nóżką. W sejmie tyle było o repolonizacji mediów, a teraz obsuwa.

Dobra zmiana.

Przybyło reklam - między postami wkrótce będą.

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Komisja przytaknie, czyli Rada Mediów Narodowych.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Niedźwiedź jest w dobrej formie, przypomniałem sobie za co go tak bardzo lubiem ?

Nawet Wojewódzki jakiś taki mądrzejszy przy nim był.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

A ja oglądałem i podobało mi się.

Wojewódzki trzymał respekt i wszystko odbyło się z klasą.

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

3,9 proc. - taką słuchalność ma teraz Trójka. To najgorszy wynik w historii. To efekt chaotycznych decyzji prezes Polskiego Radia Agnieszki Kamińskiej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.