Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Riczi75 napisał:

Nie obchodzi mnie Jaro . Myślę że jest tu mimo wszystko kilka osób myślących . A to co teraz reprezentujesz jest troszkę dziwne . Myślę że jesteś inteligentny a twoja obecna odpowiedz to cos w stylu "bo przez ostatnie osiem lat za Platformy" albo Oni . Wyciągaj wnioski sam a nie dawaj się wciągać .

Ten lot tak czy inaczej to zwykła pokazówka z delegacją . Dojrzały człowiek jesteś i chyba nie ślepy .

Takiej Polski jeszcze nie było ( cytuje Ciebie) bo takiej sytuacji na świecie nie było, większość przegrywa, bogacą się nieliczni .

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Powiedz mi notoryczny - kończyłeś ty jakąś szkołę?

OHP.

Edytowane przez notoryczny

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

15 minut temu, Riczi75 napisał:
Ty to chyba ślepy jesteś . To mój ostatni wpis do ciebie boś głuchy i głupi jak but i szkoda ci czasu poświęcać na podpowiedzi. Obecny rząd zakazał sie z domu ruszać a ty chcesz aby kampania wyborcza się odbywała  ? To jest pisowska uczciwość .  Kto ma uczciwą szanse na podjęcie walki ? Poza tym Adrian to tu , to tam sie pokaze w firmie ze środkami odkażającymi  w ramach opiekuna narodu . To samolot na wpół pustu przywita delegacja rządowa . Oczywiście samolot opłacony z naszych . Tylko takie półgłówki jak ty są zaślepini do granic możliwości . Polska idzie na dno z takim narodem jak ty

Jak Ci zakazał to siedź, co za lamus rządu się boi . Duda od wprowadzenia kwarantanny nie prowadzi kampanii w TVP mało go widać,prawie wcale ,w TVN za to cały czas pokazuja jego konkurentów że są z czegoś niezadowoleni ale już nie wnikalem z czego bo zciszam telewizor jak oglądam  fakty,nie mogę słuchać tych kłamstw. Pandemia nie jest żadna przeszkoda żeby znaleźć się przy urnie albo w urnie jak kto woli,jest poczta można tak jest Internet też można ale opozycja wszystko odrzuca bo wiedzą że i tak przegrają, czy w takim układzie władza ma dopuścić do anarchii i chaosu bo chyba tego chce opozycja .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez caleb66
6 minut temu, notoryczny napisał:

Takiej Polski jeszcze nie było ( cytuje Ciebie) bo takiej sytuacji na świecie nie było, wszyscy przegrywamy, bogacą się nieliczni .

OHP.

Pięknie! Nie każdy ma coś takiego w życiorysie!

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, caleb66 napisał:

Jak Ci zakazał to siedź, co za lamus rządu się boi . Duda od wprowadzenia kwarantanny nie prowadzi kampanii w TVP mało go widać,prawie wcale ,w TVN za to cały czas pokazuja jego konkurentów że są z czegoś niezadowoleni ale już nie wnikalem z czego bo zciszam telewizor jak ode fakty,nie mogę słuchać tych kłamstw. Pandemia nie jest żadna przeszkoda żeby znaleźć się przy urnie albo w urnie jak kto woli,jest poczta można tak jest Internet też można ale opozycja wszystko odrzuca bo wiedzą że i tak przegrają, czy w takim układzie władza ma dopuścić do anarchii i chaosu bo chyba tego chce opozycja .

Szkoda czasu . Ale cierpliwy jestem . A lamusem i takim tam to ty jesteś . Na ra podporo narodu i gospodarki . Widać że to 500+ całkiem rozmiękczyło ci coś co powinno sie znaleść pomiędzy oczami . Trzeba się przyzwyczaić że niestety są tacy którzy sami nie potrafią myśleć . 

6 minut temu, caleb66 napisał:

Duda od wprowadzenia kwarantanny nie prowadzi kampanii w TVP mało go widać,prawie wcale ,w TVN za to cały czas pokazuja jego konkurentów że są z czegoś niezadowoleni (...)

Ty caleb naprawdę jesteś świetny.

Ale nie wstydź się swojego talentu komicznego, śmiało dawaj to do wątku o humorze w polityce!

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, notoryczny napisał:

Takiej Polski jeszcze nie było ( cytuje Ciebie) bo takiej sytuacji na świecie nie było, większość przegrywa, bogacą się nieliczni .

OHP.

Widze że jak inni masz tendencje do podpieraniem się wyrwanym z kontekstu stwierdzeniem . Myśle że wiesz o co chodziło . Polski takiej obłudnej poprzez fałszywe i obrzydliwe budowanie pozycji przed wyborami przez Pis , w kontekście chociażby tego lotu .

Szkoda czasu . Ale cierpliwy jestem . A lamusem i takim tam to ty jesteś . Na ra podporo narodu i gospodarki . Widać że to 500+ całkiem rozmiękczyło ci coś co powinno sie znaleść pomiędzy oczami . Trzeba się przyzwyczaić że niestety są tacy którzy sami nie potrafią myśleć . 
500+ nie jest przekupstwem już ci mówiłem, każdy polityk składa przysięgę że dobrobyt i pomyślność obywateli jest jego celem nadrzędnym.
To że PiS lepiej rządzi od PO chyba nikt nie ma wątpliwości,obywatele zule menele i większość ludzi inteligentnych widza że w portfelu przybyło i raczej zmieniać tego nie będę chcieli .

8 minut temu, Riczi75 napisał:

Widze że jak inni masz tendencje do podpieraniem się wyrwanym z kontekstu stwierdzeniem . Myśle że wiesz o co chodziło . Polski takiej obłudnej poprzez fałszywe i obrzydliwe budowanie pozycji przed wyborami przez Pis , w kontekście chociażby tego lotu .

Sorry, oglądam film, może niezbyt uważnie czytałem Twój wpis.

??‍♂️

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja mam

Boś nie jest obywatel, żul, menel i nie należysz także do ludzi inteligentnych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, caleb66 napisał:

500+ nie jest przekupstwem już ci mówiłem, każdy polityk składa przysięgę że dobrobyt i pomyślność obywateli jest jego celem nadrzędnym.
To że PiS lepiej rządzi od PO chyba nikt nie ma wątpliwości,obywatele zule menele i większość ludzi inteligentnych widza że w portfelu przybyło i raczej zmieniać tego nie będę chcieli .

Nie jest .? Buuuuchhhaa

Zwłaszcza dla tych co mają miliony na koncie . Buuuchhhaaaa . Albo takich żerujących na pieniądzach państwa jak ty .

Powinieneś robić za komika w telewizji albo za pacynkę potrząsaną na sznureczku . Zero własnego myślenia . A w przysiege polityka to ja wierze jak w to ze się jutro obudzę i nie  usłyszę o koronawirusie w tel. internecie etc. . Impossible

19 minut temu, caleb66 napisał:

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu 

Naiwniak albo debil . A moze naiwny debil zwłaszcza w kontekscie polityków twojej partii .

19 minut temu, caleb66 napisał:

Pandemia nie jest żadna przeszkoda żeby znaleźć się przy urnie albo w urnie jak kto woli,

Przy założeniu, że ten wirus jest niegroźny, albo wcale go nie ma to tak...nie ma przeszkód.
Tylko w takim razie niech ta banda rządowych hipokrytów zniesie wszystkie zakazy i nakazy.

36 minut temu, caleb66 napisał:

To że PiS lepiej rządzi od PO chyba nikt nie ma wątpliwości

Oczywiście...PiS pod względem politycznej hipokryzji, kłamstwa i złodziejstwa jest lepszy od wszystkich poprzednich partii rządzących. Uprawiają Politykę przez duże "P".

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Jak widzę kłamanie weszło ci w krew.

No to ciekawostka do przemyślenia (jeżeli kogoś myślenie nie boli).

"Dominika Kulczyk przekazała na walkę z koronawirusem 20 mln zł. Dzięki darowiźnie zakupiono: 1 mln masek chirurgicznych, 1,5 mln masek FFP2 N95, 100 tys. kombinezonów klasy II, 100 tys. gogli i 100 tys. przyłbic. Środki trafiły do Fundacji Lekarze Lekarzom, powołanej przez Naczelną Radę Lekarską w maju 2011."

I teraz skup się bardzo, bo dla ciebie może być trudne, ale trzymam kciuki żebyś dał radę!

"Ze względu na ilość i wagę sprzętu – 57 ton, 470 m3 – zaplanowano w sumie cztery dostawy z Guangzhou Baiyun International Airport (port lotniczy Kanton) na Lotnisko Ławica w Poznaniu."

57 ton zajęło 470m3

57 ton to waga.

470m3 to objętość.

Jakbyśmy to pomnożyli razy dwa (specjalnie dla ciebie prosty wariant), to 114 ton zajęłoby 940 metrów sześciennych.

Dla przypomnienia - według danych oficjalnych dostawa którą witał Morawiecki to ok. sto ton zajęło prawie 1000m3.

A może tam były dmuchane baloniki dla Prezesa?

A ten dalej pier**li jak potłuczony.

Napisz do przewoźnika że kłamie. Moze cie wyslucha. A 3 palety cukru to 3 tony a 3 tony styropianu do 30 palet. Ale jedna tona ma 10 m3 i ch*j.?

Moze byly baloniki dla prezesa. Musisz to koniecznie sprawdzić 

2 godziny temu, caleb66 napisał:

To są pieniądze ludzi,gdyby PiS ich nie rozdał Bóg wie co by się z nimi stało.

PiS by je sobie wziął na nagrody za wspaniałe przywracania socjalizmu w Polsce.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

43 minuty temu, caleb66 napisał:

Dobre... wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0007.gif

A przed kim tę przysięgę składa? Przed Bogiem, czy może przed Prezesem?

Ja nie mam wątpliwości ,że nie rządzi lepiej . Calebowskie  "argumenty " są do d... mimo SM- G973F  ( to numer na liście płac  PiS ?)

4 minuty temu, Lech36 napisał:

PiS by je sobie wziął na nagrody za wspaniałe przywracania socjalizmy w Polsce.

Skąd ten tryb przypuszczający ?

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
18 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Skąd ten tryb przypuszczający ?

Tryb przypuszczający wymuszony, bo nie da się tego inaczej wyrazić.
To nie jest przypuszczenie, tylko pewność.

6 godzin temu, asterix1 napisał:

Koleś pamiętasz może jak za PO prezesik latał z kanistrem ? w tamtym czasie miał co do cen bardzo dużo do powiedzenia ...a teraz gdy paliwo najniżej praktycznie w historii jakoś nie widać tego przełożenia ... a teraz myśl nad odpowiedzią -ostatni Twój "wykwit słowny"  rozumem nie grzeszył ...

Ty załapiesz wreszcie, ze tutaj nie chodzi o paliwo?

37 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

mimo SM- G973F  ( to numer na liście płac  PiS ?)

no proszę...przesiąkasz kolegami...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

51 minut temu, jezz napisał:

A ten dalej pier**li jak potłuczony.

Napisz do przewoźnika że kłamie. Moze cie wyslucha. A 3 palety cukru to 3 tony a 3 tony styropianu do 30 palet. Ale jedna tona ma 10 m3 i ch*j.?

Moze byly baloniki dla prezesa. Musisz to koniecznie sprawdzić 

Fakty gościa denerwują. I to bardzo. Zabawne.

Z tym styropianem i cukrem to w ogródku sobie ćwiczysz? Sąsiedzi się nie dziwią?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

PIS miało zreformować i postawić na nogi kraj zrujnowany przez PO. Jak wyszło? Oświata - leży, służba zdrowia - na dnie, sądownictwo -chaos, wojskowość - katastrofa... Do tego Macierewicz od lat bierze pieniądze podatników za opowiadanie bajek o zamachu w Smoleńsku.  Większość ludzi inteligentnych to widzi...

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, Stream napisał:

PIS miało zreformować i postawić na nogi kraj zrujnowany przez PO. Jak wyszło? Oświata - leży, służba zdrowia - na dnie, sądownictwo -chaos, wojskowość - katastrofa... Do tego Macierewicz od lat bierze pieniądze podatników za opowiadanie bajek o zamachu w Smoleńsku.  Większość ludzi inteligentnych to widzi...

Ale pokazówki na lotnisku i fabrykach środków dezynfekujących ze fju fju .  Mądrości ojca narodu Adrina vel Budynia fju fju . Prawdziwy autorytet ,  tylko z oczu fałsz wyłazi 

Edytowane przez Riczi75

Jak Ci zakazał to siedź, co za lamus rządu się boi . Duda od wprowadzenia kwarantanny nie prowadzi kampanii w TVP mało go widać,prawie wcale

Taaa... Nie prowadzi w państwowej TV za nasze pieniądze prowadzi kampanię na całego razem z PiSem bo to ich podopieczny.

Podpisanie deklaracji wyglądało jak obiecanie przedszkolakom, że wujek Andrzej nie pozwoli by źli ludzie zabrali im cukierki które im daje. 
Tego się nie da nawet skomentować, przesłanie kierowane do tak niskich pobudek i przedstawione tak stronniczo...
Masakra jakaś, gdybym miał jakiś honor i godność nigdy bym się na miejscu prezydenta na taki spot nie zgodził. Tym bardziej, że w spocie przemycili kłamstwo jakoby inni kandydaci mówili, że zlikwidują 500+. I wszystko to w TVinfo bez prawa konfrontacji innych kandydatów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Kalasanty Ciaputko

Jeszcze ten palik co to go morze porwało chciałem przypomnieć.

Ale jak morze dowiedziało się, że sam Prezes zakopywał to zaraz palik oddało.

8QTk9kuTURBXy8xNmIyZGQxNC0wN2RjLTQzYjQtY

Jestem Europejczykiem.

Ja uważam że jest wspaniale. A jak ja tak uważam to znaczy że tak jest ,wasze zdanie się nie liczy .

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, caleb66 napisał:

Ja uważam że jest wspaniale. A jak ja tak uważam to znaczy że tak jest ,wasze zdanie się nie liczy .

Bardzo byś tego chciał . Zapominasz o jednej podstawowej sprawie.

Jesteś nikim i zerem bo my tak chcemy

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Jesteś dobrym uczniem prezesa. Gratuluję.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.