Skocz do zawartości
IGNORED

Homoseksualizm w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, il Dottore napisał:

Niech przestaną drzeć się o małżeństwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny.

Ale oni mają w 4 literach instytucję małżeństwa.

Im chodzi tylko o splugawienie tego czego nie udało się jeszcze splugawić - i co jest świętością.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Teraz, Amator 2b napisał:

Im chodzi tylko o splugawienie tego czego nie udało się jeszcze splugawić - i co jest świętością.

Myślę że o to chodzi tylko lewackim pojebom. Tacy mogą być homo i hetero.

Natomiast normalni homosie mają to w dupie. Rozumieją, że są inni, nie udają takich samych, nawet nie chcą być tacy sami. Chcą być sobą a nie udawać hetero. I myślę, że czują się lekko zażenowani obecną zadymą. Rozumieją bowiem doskonale, że póki się nie panoszą i nie narzucają, to większość nie będzie w ogóle się nimi niezdrowo interesować. Większość ludzi wyznaje bowiem zdrową zasadę "żyj i daj życ innym".

A gdy zaczną się marsze, zadymy, bezczeszczenie symboli religijnych - to wszystko spowoduje naturalny odruch obronny w społeczeństwie i Bogu ducha winnym normalnym homosiom też się dostanie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Godzinę temu, il Dottore napisał:

I wówczas nie widzę problemu: parlament głosuje ustawę o bumpalumpa, jeśli przegłosuje, to chłopaki mogą sobie dziedziczyć co chcą i jak chcą na pełnych prawach małżeńskich tylko pod inną nazwą.

Już mogą dziedziczyć, być traktowani jak współmałżonkowie np. w szpitalu, wystarczy notariusz.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Już mogą dziedziczyć, być traktowani jak współmałżonkowie np. w szpitalu, wystarczy notariusz.

Jak widać nie wystarczy.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

19 godzin temu, 23031970 napisał:

Ale jak o tym  przekonać pisowsko- katolicką swołocz?

Sam jesteś swołocz, a normalny piso-katol widząc normalnie zachowującego się homoseksualistę, po prostu potraktuje go normalnie.

Gorsi są Ci, co podbudowując wyobrażenie o własnej europejskości i mądrości, turbotolerancyjnie przytakują niektórym idiotyzmom głoszonym przez LGBT. Jeden jako kierunek rozwoju cywilizacji zaprezentował mi bonobo, a drugi pytał skąd wiem, że u człowieka są tylko dwie płci.

Ironiaosu, że internet choć w założeniu miał służyć rozwojowi nauki, stał się dla motłochu narzędziem wzajemnego pogrążania w ciemnocie.

-----

2 godziny temu, luckyguliver napisał:

Ale w kazdej "populacji" ktos kto pojdzie "o krok dalej lub za daleko" zawsze sie znajdzie.

Tolerowanie parodii procesji z pizdą na krzyżu tylko dlatego, że samemu ma się alergię na PiS i Kk, to o conajmniej krok za daleko.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 hours ago, il Dottore said:

Myślę, że to dlatego, że to nie jest małżeństwo.

Wszystko jest do załatwienia, tylko musi mieć ręce i nogi. Niech przestaną drzeć się o małżeństwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. I to słowo jest już zajęte.

Powiedzial kto? Brzmi to bardzo samozwanczo. Dla mnie kaza para moze zostac malzenstwem.

2 hours ago, Amator 2b said:

Swietosci nie da sie splugawic. Z definicji. Mozna za to urazic Ego lgnace do idei swietosci. O to bardzo latwo.

18 minutes ago, szymon1977 said:

Tolerowanie parodii procesji z pizdą na krzyżu tylko dlatego, że samemu ma się alergię na PiS i Kk, to o conajmniej krok za daleko.

Tego nie powiedzialem. Poza tym kazdy w tym krzyzu widzi co innego. Jak rowniez i w pizdzie ?

Edytowane przez luckyguliver
16 minut temu, luckyguliver napisał:
2 godziny temu, il Dottore napisał:

Myślę, że to dlatego, że to nie jest małżeństwo.

Wszystko jest do załatwienia, tylko musi mieć ręce i nogi. Niech przestaną drzeć się o małżeństwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. I to słowo jest już zajęte.

Powiedzial kto? Brzmi to bardzo samozwanczo. Dla mnie kaza para moze zostac malzenstwem.

Cytat

Rozdział I
RZECZPOSPOLITA

Art. 18.

Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej.

Podpowiadam, nie jest to katechizm kk.

18 minut temu, luckyguliver napisał:

Tego nie powiedzialem. Poza tym kazdy w tym krzyzu widzi co innego. Jak rowniez i w pizdzie

Krzyż to symbol wszyscy wiedza jaki. Jest zarezerwowany od 2000 lat.

Edytowane przez Jacchusia

I znowu smarujemy kalem po wszystkich i po wszystkim.

Homoseksualizm jest zjawiskiem naturalnym w przyrodzie. Jesli ktos chce chodzic w sukience niech chodzi, jesli ktos woli taka czy inna plec, niech woli.

Jesli sam nie lubisz paczkow nie jedz, nie zabraniaj innym.

Homoseksualizm w Polsce jest taki sam jak w kazdym innym kraju, problemem jest nasze zacofanie ktore skupia uwage i agresje na osobach z odmienna orientacja.

Przytulajaca sie spacerujaca para plci odmiennej jest traktowana z sympatia, spacerujaca para homoseksualna powoduje zaciekawienie az po agresje.

Sporo wody w rzece musi uplynac bysmy traktowali je tak samo - moim zdaniem zasluguja na rowne traktowanie.

Pozdrawiam tych ktorzy w czlowieku najpierw widza czlowieka.

Rozumiem misje tych ktorzy chca zmieniac swiat, rewolucjonisci nie maja lekko (nie twierdze ze ich popieram), ale jest im na reke gdy duzo sie o nich mowi (dobrze lub zle), wiec ich olewajcie.

Jacchusia: w Irlandii tez tak bylo i na mocy referendum zmieniono ustawe zasadnicza.

55 minut temu, file-moon napisał:

Homoseksualizm jest zjawiskiem naturalnym w przyrodzie. 

Tak jak np. grypa, czy to znaczy, że jest to normalny stan człowieka?

Jesli ktos chce chodzic w sukience niech chodzi, jesli ktos woli taka czy inna plec, niech woli.

W 100% się zgadzam.

Homoseksualizm w Polsce jest taki sam jak w kazdym innym kraju, problemem jest nasze zacofanie ktore skupia uwage i agresje na osobach z odmienna orientacja.

Nie. To konserwatyzm.

Każda odmienność budzi zaciekawienie, ale atakowanie kogoś swoją odmiennością może się spotkać z postawą obronną/agresją. To co robią tzw. aktywiści LGBT w Polsce to nawet nie jest epatowanie odmiennością, ale zwykła agresja. Bo jak inaczej można odbierać ich zachowanie? Wieszanie flag LGBT na krzyżu, malowanie Matki Boskiej na WC, cipki na krzyżu, stanie na balkonie z wyciągniętym jęzorem i potrząsanie interesem na oczach rodzin z dziećmi. Atakowanie samochodu i stosowanie przemocy w stosunku do jego

kierowcy.

To nie jest agresja?

Jacchusia: w Irlandii tez tak bylo i na mocy referendum zmieniono ustawe zasadnicza.

Wola ludu jest najważniejsza.

Pozdrawiam tych ktorzy w czlowieku najpierw widza czlowieka.

Również Cię pozdrawiam.

Edytowane przez Jacchusia

1 hour ago, skynyrd said:

Jasne, w końcu czemu nie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jesli Ty widzisz zwiazek pomiedzy para gayow czy lesbijek ze zwiazkiem farmera i jego kozy to ja nie czuje sie na silach zeby Cie leczyc.

1 hour ago, Jacchusia said:

Podpowiadam, nie jest to katechizm kk.

Krzyż to symbol wszyscy wiedza jaki. Jest zarezerwowany od 2000 lat.

To bardzo subiektywny i jednostronny sposob wiedzenia. Widac masz problemy z szersza lub inna perspektywa.

Jesli chodzi o Art. 18. Po prostu czas go zmienic. Bo nie uwzględnia praw i wolnosci calej populacji.

Ukryta Zawartość

57 minutes ago, luckyguliver said:

A jestes pewien? Nie wiem ale rok czy dwa lata temu bylo glosno w PL na temat tego ze po smierci wspomalzonka gaya jego partner nie mial takich praw np do dziedziczenia majatku itd jakby to bylo w tradycyjnym malzenstwie. Jak cos pomieszalem prosze sprostowac.

Dziedziczenie testamentowe chyba wystarcza do uregulowania tej sprawy. Różnica jest tylko pod względem podatku spadkowego, jednak tu przywileje rodziny klasycznej wynikają z jej funkcji prokreacyjnej, która nie występuje w związku homoseksualnym.

55 minutes ago, Jacchusia said:

Tak jak np. grypa, czy to znaczy, że jest to normalny stan człowieka?

Wybrales nieodpowiednia analogie ktora musi Cie doprowadzic do blednego wniosku.

4 minutes ago, misiomor said:

Dziedziczenie testamentowe chyba wystarcza do uregulowania tej sprawy. Różnica jest tylko pod względem podatku spadkowego, jednak tu przywileje rodziny klasycznej wynikają z jej funkcji prokreacyjnej, która nie występuje w związku homoseksualnym.

A co jesli ta rodzina z tej prokreacyjnej funkcji nie skorzysta bo nie chce lub nie moze?

10 hours ago, szymon1977 said:

No i co z tego? Parodii procesji z pizdą na krzyżu nie robią, więc granic kultury osobistej ręcznie tłumaczyć im nie potrzeba.

Moze dla tego ze tu (przyklad Uk) ten krzyz mniej znaczy i Kosciol sie nie panoszy tak jak w Polsce?

Edytowane przez luckyguliver
4 godziny temu, Amator 2b napisał:

Stary komuch a taki szał religijny w niego wstąpił. Prawdziwa komedia!

Podobno spora część tych późnych nawróceń to z powodu zwapnienia żył w mózgu.

Jestem Europejczykiem.

3 minutes ago, luckyguliver said:

A co jesli ta rodzina z tej prokreacyjnej funkcji nie skorzysta bo nie chce lub nie moze?

Leki dopuszcza się nawet, jeżeli nie pomagają w 100% przypadków. Tym niemniej kiedy substancja zrównuje się z placebo, albo jest od niego gorsza, to nie dostaje zatwierdzenia.

5 minut temu, luckyguliver napisał:

Jesli chodzi o Art. 18. Po prostu czas go zmienic. Bo nie uwzględnia praw i wolnosci calej populacji.

Wyżej o tym pisałem, jeśli naród zdecyduje tak będzie.

5 minut temu, luckyguliver napisał:

To bardzo subiektywny i jednostronny sposob wiedzenia. Widac masz problemy z szersza lub inna perspektywa.

Tego to nie rozumiem. Na czym ma polegać mój problem? Subiektywny problem.

Wyjdź na ulicę z krzyżem, gdziekolwiek, i zapytaj przechodniów co to jest i z czym im się kojarzy.

Może twoja perspektywa odstaje znacznie od tej powszechnie uznanej?

Zmiany w postrzeganiu pewnych spraw, mogą sie zrealizować pod wpływem konsensusu, a nie subiektywnej perspektywy.

8 minut temu, luckyguliver napisał:

Moze dla tego ze tu (przyklad Uk) ten krzyz mniej znaczy i Kosciol sie nie panoszy tak jak w Polsce?

Prawie mądrze, ale tu nie chodzi o kościół jako instytucje, tylko ludzi. To dla nich krzyż coś znaczy i to oni czują sie urażeni.

Jakby sobie obrażali Królową Matkę, to pewnie w Polsce nikt by o nich nie wspomniał.

U nas najdelikatniejsi są prawaccy i narodowosocjalistyczni politycy. Uraża ich wszystko. No prawie wszystko.

Pedofilia kleru ich nie razi, ale mówienie o niej już tak. Jak w domu biją żony to wszystko OK, ale jak baba zadzwoni na Niebieską Linię to atak na rodzinę. I tak dalej, i tak dalej.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

ale jak baba zadzwoni na Niebieską Linię to atak na rodzinę.

Z tym juz nie ma problemu odkąd w abonamencie nie ma limitów minut.

3 minuty temu, Jacchusia napisał:

Z tym juz nie ma problemu odkąd w abonamencie nie ma limitów minut.

Z troski o samopoczucie mężów lejących swoje kobity PiS zabrał kasę organizacjom prowadzącym Niebieskie Linie. Reżimowa nie poinformowała?

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Stary komuch a taki szał religijny w niego wstąpił. Prawdziwa komedia!

Podobno spora część tych późnych nawróceń to z powodu zwapnienia żył w mózgu.

Najlepsze są nawrócenia starych komuchów i ich pomiotu na demokrację.

To jest dopiero komedia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Grypa to choroba, homoseksualizm nie jest i nie leczy sie go (w normalnych krajach).

Nie bardzo ogarniam dlaczego niektore Bozie bedac nieskonczenie potezne bardzo sie przejmuja tym jak ktos sie bawi siurkiem czy tez muszelka, nie wydaje sie wam to dziwne. Stworzyly swiat gdzie malpki bawia sie siurkami a ludziom tego zabraniaja.c61c35769cd9ed9cc64856fc542be74a.jpg

Ja osobiscie nie bardzo sie zgadzam z oszolomami machajacymi tymi czy innymi czesciami ciala, bez wzgledu na plec czy orientacje.

Powtorze, nie kreci Cie zwiazek m-m czy z-z ok, ale nie zaszczuwajmy innych. Wielu mlodych ludzi sobie nie radzi z tym kim i jak sie czuje. Nie zaszczuwajmy ich dlatego ze nas to gorszy lub dlatego ze nasza bozia tego nie “lubi”.

Swiat sie zmienia, kobiety moga jezdzic samochodami, moga glosowac, miec mlodszych kochankow i cieszyc sie zyciem. Niech kazdy zyje jak chce grunt by nie krzywdzil innych. Urazona dume wsadzcie sobie w buty.

Osoby homoseksualne stworzyly mase ciekawej muzyki.
Sa kreatywne, czesto wrazliwsze - niech ludzkosc z tego korzysta.

Moje dwie suki tez czasem “proboja robic dzieci” jak to moje dzieciaki mowia ;)

26 minut temu, Jaro_747 napisał:

Z troski o samopoczucie mężów lejących swoje kobity PiS zabrał kasę organizacjom prowadzącym Niebieskie Linie. Reżimowa nie poinformowała?

Nie jestem zorientowany w temacie, bo się z żoną nie okładamy, więc tematu nie sledzimy.

ale nie do końca masz rację:

Cytat

OKO.press w rozmowie z Renatą Durdą – kierowniczką Instytutu Psychologii Zdrowia prowadzącego „Niebieską Linię” – sprawdza oświadczenia ministerstwa. Odnosimy się też do naszej publikacji z 24 stycznia, w której starannie rozdzieliliśmy dwa rodzaje „niebieskiego wsparcia”:

tel. 800 120 002, czyli całodobową „Niebieską Linię” dla ofiarom przemocy domowej, głównie interwencyjną i obsługiwaną przez psychologów i psycholożki – ta działa dalej (co kilkakrotnie podkreślaliśmy);

tel. 22 668-70-00, czyli pracującą sześć godzin dziennie linię udzielającą porad, obsługiwaną przez psychologów i prawników, skierowaną głównie do ofiar przemocy domowej, ale także innych przestępstw (w tym kradzieży, rozbojów a nawet wypadków komunikacyjnych).

Ukryta Zawartość

8 minut temu, file-moon napisał:

Grypa to choroba, homoseksualizm nie jest i nie leczy sie go (w normalnych krajach).

Ja nic nie pisałem o leczeniu. Tylko o tym, że coś co jest naturalne nie musi z automatu oznaczać normalne.

8 minut temu, file-moon napisał:

Powtorze, nie kreci Cie zwiazek m-m czy z-z ok, ale nie zaszczuwajmy innych. Wielu mlodych ludzi sobie nie radzi z tym kim i jak sie czuje. Nie zaszczuwajmy ich dlatego ze nas to gorszy lub dlatego ze nasza bozia tego nie “lubi”.

file-moon, żywię najczystszą sympatię do takich osób i chętnie bym pomógł gdyby o to się do mnie zwrócili.

Ludzi denerwuja ci kolorowi, to oni budzą agresję, a ona rykoszetem uderza w tych Bogu ducha winnych _normalnych_ homoseksualistów, którzy mają uczucia jak wszyscy, problemy jak wszyscy i chcą zyć jak wszyscy ludzie.

Pewnie, że są tacy co na widok dwóch chłopaków krzyknął "pedał" ale to ci sami, którzy zwyzywają rudego, po prostu innego.

Przypisywanie takich zachowań i intencji większosci to błąd.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

10 godzin temu, luckyguliver napisał:

Dla mnie kaza para moze zostac malzenstwem.

Ja i mój pies też? Ja i mój odkurzacz też?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A pomyśleć że to forum facetów w związkach z swoim sprzętem.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

55 minut temu, il Dottore napisał:

Ja i mój pies też? Ja i mój odkurzacz też?

pewnie! co komu do tego? o ile tylko pies wyraża zgodę ?

Edytowane przez rasputin
9 godzin temu, misiomor napisał:

Różnica jest tylko pod względem podatku spadkowego, jednak tu przywileje rodziny klasycznej wynikają z jej funkcji prokreacyjnej, która nie występuje w związku homoseksualnym.

kolega Misiomor ma świadomość istnienia czegoś takiego jak bezpłodność w związkach hetero?

9 godzin temu, luckyguliver napisał:

Wtedy zachodzi nieznaczący wyjątek.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

kolega Misiomor ma świadomość istnienia czegoś takiego jak bezpłodność w związkach hetero?  

albo braku ochoty ma dzieci?

ale kazdy nagina sobie argumenty, jak mu do jego hipotezy pasuja

9 godzin temu, Amator 2b napisał:

Najlepsze są nawrócenia starych komuchów i ich pomiotu na demokrację.

To jest dopiero komedia.

Ukryta Zawartość

prokuratorozaniec.jpg.1efffbb04896c55d718a14d22197c8d2.jpg

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.