Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

oj,zawodowy prowokatorze,jaka nieprzyjemnoscia czyta sie wasze wpisy,

taka tesknota do dawnych czasow,z nich plynie.ale to sie nie wroci.jestescie na smietniku historii.

i tylko te zalosne forum daje zludne poczucie ,ze cos znaczycie.

smutne to jest,naprawde.

Ktoś się podał za redaktora radia Maryja i zadzwonił do Kononowicza :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Autorki nie lubię, ale film dobry

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

taka tesknota do dawnych czasow,z nich plynie.ale to sie nie wroci.jestescie na smietniku historii.

Myślisz że socjalizm do którego wzdycha PiS to jest to co masy w przyszłości zaakceptują ? Na śmietniku historii jest socjalizm PiS-owski. Broni się tylko działaczami z tamtego czasu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A tymczasem: Prawo i Sprawiedliwość 67.41% Kukiz'15 10.03% Wolność 6.24% Platforma Obywatelska 4.83% Ruch Narodowy 2.95% Sojusz Lewicy Demokratycznej 2.23% Nowoczesna 1.55% Partia Razem 1.37% Inny komitet 0.7% Polskie Stronnictwo Ludowe 0.68% Kongres Nowej Prawicy 0.64% Prawica Rzeczypospolitej 0.52% Inicjatywa Polska 0.23% Twój Ruch 0.19% Samoobrona 0.15% Partia Zieloni 0.11% Unia Europejskich Demokratów 0.09% Wolni i Solidarni 0.09% Głosów: 11397 ewybory.eu/sonda-parlamentarna/

No to dupa, Polska tonie w PiS-owskim gównie. Niestety trzeba przez to przejść. Nie udało się ominąć niektórych etapów rozwoju. PiS nie dopuścił. Szkoda Polski, ale trudno. Głupi traci.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Złudzeń nie miałem, ale jak mówi przysłowie nadzieja umiera ostatnia. Gdzieś w głębi...

Natomiast mam wrażenie, że w tym monolicie na prawdę pojawiają się rysy. Zobaczymy, czy uda im się je zaszpachlować czy jednak dojdzie do jakiegoś rozłamu i powstanie frakcja bardziej centrowa.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

obsesje sa wyleczalne,specjalista sie klania.robienie z siebie blazna,to nie metoda.wiem ze przyklaskuje ci stado podobnych blaznow,ale to dalej blazny.

SUPER WIADOMOŚĆ: Ludzie nie chcą oglądać TVN 24. Stację wyprzedziło TVP Info. Gazeta Wyborcza również traci czytelników i wyprzedaje swój majątek... xD niezalezna.pl/ (...) wyprzedzilo-tvp-info

Chyba nikt nie robi tutaj z siebie większego błazna niż Ty.

Chodzący na krótkiej smyczy PiS propagandowy portal żartobliwie nazywający się niezalezna.pl? Wszystko jasne.

Jak się ustawia badania pod z góry postanowiony wynik podawałem link.

obsesje sa wyleczalne,specjalista sie klania.robienie z siebie blazna,to nie metoda.wiem ze przyklaskuje ci stado podobnych blaznow,ale to dalej blazny.

SUPER WIADOMOŚĆ: Ludzie nie chcą oglądać TVN 24. Stację wyprzedziło TVP Info. Gazeta Wyborcza również traci czytelników i wyprzedaje swój majątek... xD niezalezna.pl/ (...) wyprzedzilo-tvp-info

To teraz porównaj sobie do ilu ludzi dociera TVP Info a do ilu TVN 24.

Oraz jaki jest nakład upadającej wybiórczej, a jaki jest nakład Prasy Narodowej na kroplówce ze SKOKów i spółek Skarbu Państwa. :)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

...jak PiS wprowadzi swoje pomysły w zakresie regulacji internetu to śmiech się skończy. Maju poleci na skargę i audiostereo będzie MUSIAŁO publikować jego wpisy.

Kolejny temat gdzie pomimo tego że wygasiłem swoją i tak znikomą aktywność wypisuje się jakieś obelżywa insynuujące teksty....czegoś jednak tu nie rozumiem, o czym, o jakich publikacjach piszesz??

Czyżbyś sugerował że można tak bez powodu zabronić mi tu pisać?? Taka "demokracja" ale tylko dla wybranych ci się marzy? ;)

Rozumiem też, że można sobie drwić, ironizować i dawać dobre rady ("zbanuj sobie jakiegoś wrednego forumowego trolla, to ci przejdzie") we własnym towarzystwie (twa) nawet specjalnie nie udając że wiadomo kogo to dotyczy.

Rozumiem że pisząc tak ogólnie można tego jako atak personalny nie traktować....ale gdy podaje się mój nick i robi to osoba która (nie trzeba pisać dlaczego) jest ostatnią osobą która zrobić to powinna bo jest to po prostu nieprzyzwoite.

Rozumiem jednak że osoba pisząca ciągle nieprawdę lub niepełna prawdę na mój temat i tego co sama robi ("nie przestane wykazywac jego klamstw i perfidnej hipokryzji") musi podawać kolejne kłamstwa (jakobym zgłaszał jakikolwiek wpis do Administracji) lub akcentował w zgłoszeniach do moderacji ("że to głos moderacji forum") a nie że chodzi o niestosowny wpis forumowicza. Musi takie niemożliwe do zweryfikowania nieprawdy wprowadzać w obieg by być "wiarygodnym".

To wszystko doskonale rozumiem i z tym przeświadczeniem kończę ten jak zwykle przeze mnie nie rozpoczęty OT w kolejnym temacie.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Tym się różni człowiek rozumny, od idioty, że ten rozumny oddaje głos w realnych wyborach, a idiota w netowych sondach.

Wreszcie jakaś pochwała pisu i prawda o niektórych wyborcach peło, szkoda, że dwa lata po wyborach.

Ciekawe co taki idionierozumny popieracz ubekracji pomyśli o sondażach zdebilałej opozycji kiedy jej urośnie w sondażach....

że jest idiotą, czy też tym rozumnym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

autora nie lubie ale warto zobaczyc

Muzułmanie w Polsce niemile widziani. "Bili mnie, krzyczeli: wracaj do siebie terrorysto"

Ukryta Zawartość

tego tez nie lubie ale wart

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

gargaz to nie jest gnida medialna to jest gnida ..zawodowa.Jest pare takich w polsce i przejda do historii propagandy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I znów mistrz kłamstwa i perfidii wysmażył samooczyszczająca mowę. Znów pełną kłamstwa i manipulacji. Czyli pokaz pustosłowia:))

Kiedy pisałem w watkach i tak zawsze podpisując swoje prywatne wypowiedzi imieniem lub inicjałem imienia, ten perfidny osobnik udawał ze tego nie rozróżnia, zamieszczając zarzuty ze to wypowiedzi moderatora do których to według niego i jego akolitów moderator nie ma prawa!

Kiedy teraz pod każdą wypowiedzią o jego postępowaniu na Bocznicy zamieszczam wyjaśnienie, ze pisze to jako użytkownik forum a nie moderator do czego mam niezaprzeczalne prawo na naszym Forum, bowiem tu nie ma zawodowej moderacji a wybrani użytkownicy jedynie dodatkowo pełnią te funkcje społecznie, ten perfidny hipokryta pisze ze czynie to bo mam poczucie jakiejś winy!!?

Nikczemność i przewrotność tego człowieka jest bezgraniczna!

Czy zauważyliście, ze w ostatnich wpisach odkrył co mu najbardziej leży na wątrobie?

To ze przestał być bezkarny. To ze za swoje kłamstwa i traktowanie rozmówców jako idiotów zostaje przez moderacje karany!

I to prawda. Przypominacie sobie jak za każde otrzymane ostrzeżenie wypisywał pełne oburzenia elaboraty w wątku kościelnym i funkcjonalnym?

To wtedy uknuł sobie sposób pozbycia się mnie jako moderatora, pisząc w wątku kościelnym i funkcjonalnym zarzuty, ze on i jego satelici są karani wyłącznie za wyznawany światopogląd przez stronniczego moderatora vlado!

Do Admina zaś pisali skargi najbliżsi przyboczni a wódz jak stwierdził - tylko podpisywał się pod tymi donosami obiema rekami.

Czy schemat tych działań nie przypomina Wam struktury zarządzania z Wiejskiej?!!

Mnie aż nadto. Czyste pokomusze techniki zarządzania!

Włodek.

Ps.

Zgłaszając ten wpis zaznacz,ze to wpis użytkownika vlado nie wypowiedz moderatora, ani stanowisko moderacji Forum.

W.

Do Admina zas pisali skargi najblizsi przyboczni a wodz jak stwierdzil tylko podpisywal sie pod tymi donosami obiema rekami.

Czy schemat tych dzialan nie przypomina Wam struktury zarzadzania z Wiejskiej?!!

Mnie az naddto. Czyste pokomusze techniki zarzadzania!

To jest tylko kolejna przesłanka, że siedzi tu zawodowo uprawiając swoje propagandowe politykierstwo.

Płacze wniebogłosy, że jest atakowany personalnie, ale w każdym swoim robi to samo, dodatkowo perfidnie donosząc na nas,

widząc, ze ze swoją propagandą nie za wiele tu wskóra.

Ja wiem, że jego zadaniem jest szerzenie dezinformacji wśród innych, sianie wątpliwości wśród potencjalnych ofiar.

Bo to jest czysta polityka- naganianie Polaków na sondaże.

Zamiast latać po politycznych formach od lat zagnieździł się akurat tutaj przebiegle prowokując nas do dyskusji.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

...Ciekawe co taki idionierozumny popieracz ubekracji pomyśli o sondażach zdebilałej opozycji kiedy jej urośnie w sondażach....

że jest idiotą, czy też tym rozumnym.

Ale zwróciłeś uwagę, iż mowa jest nie o sondażu, a o ankietce na jakiejś stronce?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.