Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

- Jako rzecznik Młodzieży Wszechpolskiej pragnę poinformować, że dziś na komisariat policji zgłosił się skarbnik naszej organizacji, który złożył doniesienie na prezesa tej organizacji. To on podpalił flagę UE - powiedział na konferencji prasowej Mateusz Marzoch.

Flaga UE nie jest chroniona prawem. Podpalanie gwiaździstego sztandaru,nie jest więc w świetle prawa przestępstwem,czyli zupelnie inaczej,niż ma to miejsce w przypadku polskiej flagi. Flagi Unii są często podpalane na manifestacjach nazioli w Niemczech,Danii,Szwecji. Te czyny są oczywiscie żałosne,ale taka jest demokracja,ktora podbno tak wielbicie.

Te tłuki z ONR nie wiedzą, że zielony to kolor wojującego islamu? Paradowanie "w barwach" religii której tak nie cierpią to już istny kabaret...

Napisz to Irlandczykom w dzień Sw Patryka,najlepiej w publicznym pubie w Nowy Jorku,tylko najpierw ubezpiecz się wysoko na życie,chyba że potrafisz spierdzielać na najbliższą latarnie szybciej niż koala w Australii. Robisz tu za dyżurnego yntelektualyste a podstawowych rzeczy nie ogarniasz...

Zielony jest w Irlandii kolorem narodowym od bodaj XV w. "Barwy" obecnego ONR (bo przed wojną były inne) wybrali sobie dopiero w latach dwutysięcznych. Ale skąd tobie takie rzeczy wiedzieć, wiec swoje wynurzenia o intelekcie i ogarnianiu możesz sobie... Już sam wiesz gdzie... Pa!

nie wiedzą, że zielony to kolor wojującego islamu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8986-0-00407800-1542035264_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Flaga UE nie jest chroniona prawem. Podpalanie gwiaździstego sztandaru,nie jest więc w świetle prawa przestępstwem,czyli zupelnie inaczej,niż ma to miejsce w przypadku polskiej flagi. Flagi Unii są często podpalane na manifestacjach nazioli w Niemczech,Danii,Szwecji. Te czyny są oczywiscie żałosne,ale taka jest demokracja,ktora podbno tak wielbicie.

Znaczy się skarbnik Młodzieży Wszechpolskiej jest niedorozwinięty? Świetna wiadomość, ale jakoś mnie to nie dziwi. Ale o co chodzi reżimowej policji? Ich zapytaj.

Jestem Europejczykiem.

Flagi Unii są często podpalane na manifestacjach nazioli w Niemczech,Danii,Szwecji.

Czyli potwierdzasz, że u nas też wczoraj maszerowali naziole.

ale taka jest demokracja,ktora podbno tak wielbicie.

... a Ty nienawidzisz.

Napisz to Irlandczykom w dzień Sw Patryka,najlepiej w publicznym pubie w Nowy Jorku,tylko najpierw ubezpiecz się wysoko na życie,chyba że potrafisz spierdzielać na najbliższą latarnie szybciej niż koala w Australii. Robisz tu za dyżurnego yntelektualyste a podstawowych rzeczy nie ogarniasz.

iTo, młoty z ONR-u są z Irlandii?

iTo, młoty z ONR-u są z Irlandii?

iTo!

Czuwaj!

Znaczy się skarbnik Młodzieży Wszechpolskiej jest niedorozwinięty? Świetna wiadomość, ale jakoś mnie to nie dziwi. Ale o co chodzi reżimowej policji? Ich zapytaj.

Stan zdrowia tego pana mnie nie interesuje,natomiast Ty skoro coś wklejasz,to zapoznaj się ze stanem prawnym tej kwestii,bo w ciągu paru dni,kolejny raz manipulujesz,z niewiedzy?

Zielony jest w Irlandii kolorem narodowym od bodaj XV w. "Barwy" obecnego ONR (bo przed wojną były inne) wybrali sobie dopiero w latach dwutysięcznych.

No i???

A pewnie konsultowali to z Bin Ladenem....brawo Sherlocku :))))))))

Stan zdrowia tego pana mnie nie interesuje,natomiast Ty skoro coś wklejasz,to zapoznaj się ze stanem prawnym tej kwestii,bo w ciągu paru dni,kolejny raz manipulujesz,z niewiedzy?

Miałem nadzieję że nareszcie jakiś inteligentny PiSowiec się trafił, ale chyba mnie poniosło ;-).

A co to mnie Panie Szanowny ma niby obchodzić??? Osoby która spaliła flagę Unii Europejskiej nie szuka KOD, nie szuka Schetyna czy Tusk tylko reżimowa policja. Mam to jeszcze raz powtórzyć żebyś zrozumiał?

To do niej ze swoim problemem a nie do mnie.

Jestem Europejczykiem.

Dlatego nie odpowie za zniszczenie flagi UE, tylko za spowodowanie zagrożenia życia i zdrowia uczestników 250 tys imprezy poprzez rozniecenie otwartego ognia.

A durni koledzy myśleli, że sobie zrobią jaja i go wydali:-)) Głupota prawej strony jest niepojęta.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

.brawo Sherlocku

Chciałbym się choć zrewanżować komplementem o Watsonie, ale jak mi Bóg miły nie mogę. Watson wprawdzie zbyt lotny nie był, ale w porównaniu do ciebie to istny geniusz...

"Gazeta Wyborcza" ujawni nową aferę. Szef KNF chciał ogromnej łapówki?

"Bankier Leszek Czarnecki oskarża szefa KNF: 40 milionów złotych i nie będzie kłopotów" - tekst o takim tytule ukaże się w jutrzejszej "Gazecie Wyborczej". Jarosław Kurski opublikował na Twitterze fotografię pierwszej strony "Gazety". "To zbyt gruba sprawa, by ją przemilczeć" - ocenił zastępca redaktora naczelnego dziennika.

Według nieoficjalnych ustaleń Onetu zawiadomienia w tej sprawie trafią już jutro do Prokuratora Generalnego. Mogą one dotyczyć przewodniczącego Komisji Nadzoru Finansowego Marka Chrzanowskiego, premiera Mateusza Morawieckiego i przedstawiciela Andrzeja Dudy w KNF Zdzisława Sokala.

Miałem nadzieję że nareszcie jakiś inteligentny PiSowiec się trafił, ale chyba mnie poniosło ;-).

A co to mnie Panie Szanowny ma niby obchodzić??? Osoby która spaliła flagę Unii Europejskiej nie szuka KOD, nie szuka Schetyna czy Tusk tylko reżimowa policja. Mam to jeszcze raz powtórzyć żebyś zrozumiał?

To do niej ze swoim problemem a nie do mnie.

Ej,bo i ja zwątpię,że istnieje jakiś lotny peowiec :))

Jarek,czy ja to gdzieś napisałem? Debile palący flagę Uni kompletnie mnie nie zajmują,podobnie jak skrajna prawica. Resztę prawidłowo opisał osimar :)

Chciałbym się choć zrewanżować komplementem

Wystarczy,że przestaniesz się kompromitować np.bzdetami o genezie używania barw. Zwolnisz wielu forumowiczów z domyślania się,co tym razem wyprodukował twój umysł.....

Zwolnisz wielu forumowiczów z domyślania się,co tym razem wyprodukował twój umysł.....

Ogromna większość forumowiczów nie ma najmniejszych problemów ze zrozumieniem tego co pisze. Ba, wręcz chwytają wlot. Że niektórzy, tacy jak ty, problemy mają, to już wyłącznie twój kłopot i zmartwienie. Nie dała Bozia rozumku - cóż na to poradzić...

To co będę pisał, kiedy i jak, w najmniejszym stopniu nie zależy od twojego widzimisię. Nie podobają się płody mojego umysłu - nie czytać, tym bardziej, że i tak niewiele, jeśli w ogóle jesteś w stanie zrozumieć. Proste to jak budowa cepa, ale widać, że dla ciebie i tak zbyt zawiłe...

Nie przejmuj się, Kolega Jakmówię ma problemy również ze zrozumieniem tego co sam napisał.

Tak to jest jak się nieświadomie idzie za reżimowym "przekazem dnia". Przekaz potrafi zmienić się z dnia na dzień o 180 stopni i człowiek musi sobie z tym jakoś radzić. Stąd nieprzyznawanie się do swoich wcześniejszych stwierdzeń i dziwaczne konstrukcje myślowe. Umysł żeby nie zwariować próbuje sobie pewne rzeczy racjonalizować, wypierać itd.

Jestem Europejczykiem.

Nie dała Bozia rozumku - cóż na to poradzić...

Proste to jak budowa cepa,

Jak zwykle megalomańsko przynudzasz,wiec odniosę się tylko do powyższego.

O pierwsze się pomódl a z drugim jakoś sobie radź.

Życzę sukcesów choć nie przewiduję.....

Nie przejmuj się, Kolega Jakmówię ma problemy również ze zrozumieniem tego co sam napisał.

Nie ma,bo w przeciwienstwie do platfusów mysli samodzielnie i posiada zdolność wyciągania wniosków. Złapałem cię tu już pare razy na nieznajomosci prawa i przepisów,wybacz ale na tlumaczenie Ci co i dlaczego,szkoda mi czasu :))))))

Nie ma,bo w przeciwienstwie do platfusów mysli samodzielnie i posiada zdolność wyciągania wniosków. Złapałem cię tu już pare razy na nieznajomosci prawa i przepisów,wybacz ale na tlumaczenie Ci co i dlaczego,szkoda mi czasu :))))))

Na niczym mnie złapałeś bo najpierw wmawiałeś mi że powiedziałem coś, czego nie powiedziałem a następnie sam ze sobą dyskutowałeś. Jeżeli kogoś na czymś złapałeś to co najwyżej sam siebie.

Niestety potwierdza się że sympatia do reżimu wpływa na trzeźwość myślenia.

Jestem Europejczykiem.

Niestety potwierdza się że sympatia do reżimu wpływa na trzeźwość myślenia

To działa chyba trochę inaczej. To nie sympatia dla reżimu powoduje utratę trzeźwości myślenia. To brak tej trzeźwości kieruje ku pisiarstwu. Pisiarstwo zrobiło zrobiło zresztą wszystko by takich właśnie przyciągnąć i omamić. Tylko z takimi miało szansę...

Kamień spadł mi z serca. Myślałem że we Wrocławiu zadymę zrobili tzw. "prawdziwi Polacy" i patrioci ale nie, Jojo właśnie to wyjaśnił.

Winne są szumowiny wymachujące - o zgrozo - konstytucją. Trzeba Boga w sercu nie mieć żeby Prawdziwemu Polakowi konstytucją w oczy świecić.

Jestem Europejczykiem.

A tego co wypuscili ?W psychiatryku amnestii nie ma

Znając życie nie za długo tutaj pobędzie

I możecie tylko obciągnąć

Tylko na jednej strunie gracie?

Dżambo - faszyści cię nie zamordowali?

Ależ nie, darowali ci życie, byś mógł o nich pisać !

To mu wróży błyskotliwą karierą w PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

grasz

Jesteś niekompetentny, albo brakuje Ci kompetencji, nie służysz albo źle służysz Polsce, destabilizujesz niedozwolonymi metodami.

Donald Tusk ledwo przyjechał do Polski i już mamy do czynienia z aferami, nielegalnymi podsłuchami.

Co 8 miesięcy z nagraniami KLF robił Roman Giertych...?

Bardzo to wszystko nieczytelne, jak nie wiadomo o co chodzi to może oznaczać że o pieniądze...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.