Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, toptwenty napisał:

To Cię przerasta

Top, tu masz program dostosowany do Twojego poziomu, z pewnością zrozumiesz treść, jest dramatycznie ważny w stosunku do bieżącej sytuacji...

Teraz, 747 napisał:

Przecież to są debile, muszą mieć widzów, którzy są na tym samym poziomie, aby ich oglądano i przejmowano się tym co jest czynione.

EuroPejczyk.

To brzmi dumnie.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

20 godzin temu, toptwenty napisał:

robale czekają

Widzisz Top, ile dni temu pisałem - wszystko runie ?

Posłuchaj sobie, jak pilnie śledzone jest nasze forum, zawodowi publicyści mnie cytują...

Od 4 13  - ...wszystko runie...

Idea solidaryzmu społecznego Unii Europejskiej legła w gruzach.

Włochy na zapotrzebowanie co do np. masek spotkały się z francuskim i niemieckim  zakazem eksportu tychże.

Ot tak.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

23 minuty temu, jar1 napisał:

ruskich troll

Masz ubaw z wirusa...

58 minut temu, xetras napisał:

Już to tu pisałem, Hitler nawet Włochom pomagał.

Unia nie.

Godzinę temu, xetras napisał:

Włochy na zapotrzebowanie co do np. masek spotkały się z francuskim i niemieckim  zakazem eksportu tychże.

Ot tak.

Boże, Boże, cóż za okrucieństwo!!!

O ile wiem nasz rząd rónież zakazał eksportu (czy ogólnie wywozu) szeregu lekarstw i materiałów medycznych. Nie widziałem, zeby ktoś miał o to pretensje do Morawieckiego czy Szumowskiego.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

.Skąd ty ich wynajdujesz

Nie mam zapalonego telewizora, przeglądam więc w tym czasie internet, kiedy tacy jak Ty siedzą przy TVN24 TVP POLSAT TRWAM etc.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

zakazał eksportu

Leki są produkowane i komponenty w Chinach, Polska to może sobie zakazać ...jak nasi bracia Chińczycy nam nie przyślą komponentów to...

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

okrucieństwo

W Francji 750 tys rocznie aborcji.

Bezlitosna, to było z udostępnienia u któregoś znajomego na fejsie. Tam, to dopiero błędu obłęd dominuje. (O tych maskach).

Doszukuję się, chociaż mam awersję do reklam (szczególnie po "Ogrodzie czasu" Balladą albo "Ubiku" Dicka) i schematycznego kojarzenia, aktualnego wcielenia "doktryny szoku".

20 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie dość że okrucieństwo, to jeszcze xetras ma jakieś błędne info.

Mjemce dadzą Italiańcom milion masek.

No cóż, włoscy populiści pier...lą tak samo jak nasi populiści.

Jestem Europejczykiem.

Oto jak jesteśmy "przygotowani" na epidemię:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wyborcza Ciebie może obchodzi, mnie nie.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

jak jesteśmy "przygotowani" na epidemię

Na razie dowiodłeś że jestes przygotowany na manipulacje GW.   :)))

Treść artykułu.....

"Moja siostra od tygodnia jest chora, objawy to: wysoka gorączka, kaszel suchy, bóle mięśniowe. Niestety, ale w ciągu ostatnich dwóch, trzech tygodni widywała się z osobą, która przebywała we Włoszech i wróciła stamtąd chora (objawy grypowe, zero kontroli na lotnisku ani we Włoszech, ani w Polsce).

Od czwartku próbujemy skontaktować się z lekarzem lub kimkolwiek, kto byłby w stanie pokierować nas gdziekolwiek, by zweryfikować, co robić dalej. W międzyczasie siostra była w pracy, jechała autobusem. Dopiero od piątku przebywa w domu."....."
W końcu udało umówić się rozmowę z lekarzem PZU Zdrowie. Rozmowa odbyła się w piątek 14.02 o godz. 2 w nocy. Pani zaleciła brać ACC i zrobić sobie wymaz oraz badanie krwi. Trochę strach, trochę czujemy się nieodpowiedzialnie, więc próbujemy dalej."

Zadaję sobie pytanie czy ta pani będzie próbować kogoś zarazić w ramach własnej "niewielkiej" nieodpowiedzialności.....proponuję jej wyjście na zakupy i eskapadę po stołecznych sklepach, im więcej ich zaliczy tym lepiej.
A potem napisać kolejny DURNY list do GW! 
Wydrukują na pewno....  ?

A czytającym takie bzdety z GW, wierzącym że to jest prawda, że tak wygląda rzeczywistość współczuję, z całego serca współczuję.   :))

Wpis z komentarzy (jeszcze nie skasowany) trafiający w samo sedno;

sceptyczny.debunk 16.03.2020, 01:41
"Zesrała się bida i płacze. Na stronie WWW każdej WSSE jest email koronawirusowy, np. w Warszawie [email protected] oraz [email protected]. Wysyłamy maila, zostawiamy do siebie kontakt i siedzimy na dupie. Nie jeździmy po mieście jak debile, nie zarażamy innych, nie zawracamy d*py PZU i NFZ."

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

21 minut temu, Maju napisał:

Na razie dowiodłeś że jestes przygotowany na manipulacje GW. 

21 minut temu, Maju napisał:

Wpis z komentarzy (jeszcze nie skasowany) trafiający w samo sedno

Na razie dowiodłeś że jesteś  przygotowany na kłamstwa i bełkot oficjalnej propagandy jak to (rzekomo) jesteśmy "gotowi". 

Bobcat nikt za ciebie żadne państwo nie zrobi tego co należy do ciebie.

Na razie to GW udowodniła że zamiast informować jak postępować powiela DURNE być może wyssane z palca informacje i debilne schematy postępowania.
Ciekawe skąd ja wiem jak postępować, dzięki temu co nazwałeś propagandą, łatwowierny misiu!!!
Nie bredź, wstydu sobie oszczędź.  

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Anżej, pobuttka!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Maju napisał:

Nie bredź, wstydu sobie oszczędź

Przed sobą samym nie mam się czego wstydzić. Natomiast w stosunku do Ciebie zastosowanie ma znane powiedzenie Marka Twaina:

"Mieć przeciwko sobie głupców - to zaszczyt".

Godzinę temu, Maju napisał:

Ciekawe skąd ja wiem jak postępować

Od dawna wiadomo, że jak postępować i co myśleć dowiadujesz się z zewnątrz.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Oto jak jesteśmy "przygotowani" na epidemię:

Ukryta Zawartość

Cytat

Od czwartku próbujemy skontaktować się z lekarzem lub kimkolwiek, kto byłby w stanie pokierować nas gdziekolwiek, by zweryfikować, co robić dalej. W międzyczasie siostra była w pracy, jechała autobusem. Dopiero od piątku przebywa w domu.

Ukryta Zawartość

Cytat

Moja siostra zaczyna czuć się lepiej. Gorączka spadła, kaszel powoli ustaje. Ma 28 lat, więc to chyba nic dziwnego. Nie wiemy, czy ma koronawirusa, ale możliwe, że jednak tak. A osoby, z którymi się spotykała, jeździła komunikacją, mijała w sklepie, teraz mijają się z innymi osobami. Ciekawe, ile jest jeszcze takich osób jak ona.

Tak to jest jak się spotkają dwie idiotki. Musimy się przyzwyczaić, że idioci żyją między nami.

Wystarczy zadzwonić na 112 i powiedzą co robić i gdzie zadzwonić.

Tutaj dostępne numery telefonów i adresy odpowiednich placówek

Cytat

Nawet kilka tysięcy połączeń dziennie w sprawie koronawirusa odbierają konsultanci Telefonicznej Informacji Pacjenta - infolinii, gdzie pod numerem 800 190 590 możesz uzyskać wszystkie niezbędne informacje o postępowaniu w sytuacji podejrzenia zakażenia koronawirusem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

11 minut temu, Jacchusia napisał:

Musimy się przyzwyczaić, że idioci żyją między nami.

Mnie kilku z tego forum skutecznie do tej prawdy już dawno przekonało.
Jeden ostatni raz dosłownie parę minut temu......nie wiem po co ciągle o tym mi przypomina.  ?

A odnosząc się ściśle do tego co napisałeś.....nie wierz we wszystko to co podają w GW.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.