Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Ostatnie zdanie było odpowiedzią na sugerowanie przez @747mojej choroby psychicznej.

Podważanie bezstronności moderacji i administracji jest wyjątkowo szkodliwe dla forum i powinno być bardzo surowo karane tj. przynajmniej miesięcznym banem.

Ty ciągle się powołujesz na moderację

Godzinę temu, caleb66 napisał:

ciągle się powołujesz na moderację

Nie wolno powołać się na regulaminowe instancje Forum?

Gdzie podważyłem bezstronność?

• Administratorzy
12 minut temu, Bobcat napisał:

Nie wolno powołać się na regulaminowe instancje Forum?

Gdzie podważyłem bezstronność?

Straszenie moderacją ....

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Kliknięcie na ostatni post w temacie nie kieruje często do tego ostatniego postu - ekran ustawia się na ofertach do przeczytania. Może jest to związane z tym, że nie uwzględnione są posty ignorowanych użytkowników.

• Administratorzy
1 minutę temu, jar1 napisał:

Kliknięcie na ostatni post w temacie nie kieruje często do tego ostatniego postu - ekran ustawia się na ofertach do przeczytania. Może jest to związane z tym, że nie uwzględnione są posty ignorowanych użytkowników.

Hmm jest to związane z problemem wcześniejszym o którym tu pisano. Nadal nie wymyśliłem rozwiązania. 😞 

5 minut temu, Espectro napisał:

Straszenie moderacją ....

Wiem, że tego nie powinno się robić. Ale z drugiej strony dobrze jest przypomnieć niektórym rozbrykanym, że jest ktoś władny ich utemperować.

Moim zdaniem nie jest to w najmniejszym stopniu podważanie bezstronności Moderacji. 

Edytowane przez Bobcat
1 minutę temu, jar1 napisał:

A nawet teraz klikając na swój post poprzedni w temacie, ustawiło się na tych propozycjach. Trzeba przewijać ekran do góry.

• Administratorzy
53 minuty temu, jar1 napisał:

A nawet teraz klikając na swój post poprzedni w temacie, ustawiło się na tych propozycjach. Trzeba przewijać ekran do góry.

31 minut temu, jar1 napisał:

A czy tych propozycji do przeczytania nie da się wywalić z dołu strony?  Może to coś pierdzieli.

Aha czyli jeszcze inaczej niż u innych. 

Inni maja że muszą w dół przewijać a Pan musi do góry. hmmmm

2 godziny temu, Espectro napisał:

Zgłosić.

Co zgłosić?

"Niech Panu ktoś pomoże"?

Niech ktoś pomoże zrozumieć temu człowiekowi że wypisuje bzdury - jedna za drugą i od rana do wieczora.

Nie ma żadnej sugestii co do stanu zdrowia, tym bardziej psychicznego - to zwykła nieuzasadniona nadinterpretacja, z powodu złej woli, - złą wolą jest też atak osobisty na mnie, czyli próba ukarania za własne widzimisię co do moich zamiarów.

Nie mam, nigdy nie miałem w przeszłości i nigdy nie będę miał zamiarów nikogo z Kolegów forum wysyłać do specjalistów z działu medycyny.

Pozdrawiam.

P.S.

Nie jestem tzw ruską onucą, o co byłem na panelu pomawiany przez Kolegę o nicku Bobcat.

Pozdrawiam.

7 godzin temu, Espectro napisał:

Można przykład takiej reklamy ?

Będę to zgłaszał i usuwał. 

Np. ten pierwszy od góry obrazek na stronie głównej i wszystkie kolejne, te wciśnięte między tematy na każdej z zakładek, itd. itd. itd....wszystkie ciągną na górę każdej otwartej strony.

Edytowane przez iro III
  • Administratorzy
3 godziny temu, 747 napisał:

Niech ktoś pomoże zrozumieć temu człowiekowi że wypisuje bzdury - jedna za drugą i od rana do wieczora.

Moderacja nie jest lekarzem na NFZ.....

3 godziny temu, iro III napisał:

Np. ten pierwszy od góry obrazek na stronie głównej i wszystkie kolejne, te wciśnięte między tematy na każdej z zakładek, itd. itd. itd....wszystkie ciągną na górę każdej otwartej strony.

Po to są one w takich miejscach aby nie utrudniały w korzystaniu z forum

5 godzin temu, Espectro napisał:

Aha czyli jeszcze inaczej niż u innych.

U mnie tak jest na laptopie, Edge.

Na telefonie, Opera, jest trochę inaczej - Zobacz wszystkie artykuły w magazynie.

Edytowane przez jar1
6 godzin temu, jar1 napisał:

Odblokuj wszystkich ignorowanych i wszyscy będą zadowoleni - Tobie problem zniknie i nie będziesz musiał zaśmiecać wątku śmiesznymi sprawami, a i admin nie będzie musiał tracić czasu na rozwiązywanie bezsensownego problemu.

7 godzin temu, Espectro napisał:

Hmm jest to związane z problemem wcześniejszym o którym tu pisano. Nadal nie wymyśliłem rozwiązania. 😞 

Potwierdzam, niestety przez chwilę wyświetla się post na który weszło się z linka, po czym po sekundzie przeskakuje na poprzedni. Wkurzające jest to wielce. Raczej nie otwierające się reklamy, chociaż kto wie.

nagrywamy.com

W wersji mobilnej Forum na telefon koszmarnie długo się strony wczytują mimo szybkiego łącza

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

29 minut temu, ASURA napisał:

W wersji mobilnej Forum na telefon koszmarnie długo się strony wczytują mimo szybkiego łącza

Najpierw muszą się wcztać i spozycjonować wszystkie reklamy, bo to one są najważniejsze, w następnej kolejności dopiero ta nieistrotna reszta. 🤮

Edytowane przez iro III

Aplikację zróbcie na smartfony, będzie wygodniej dla użytkowników i prestiż wzrośnie

W dniu 21.03.2024 o 15:30, 747 napisał:

Nie jestem tzw ruską onucą, o

"Tak zwaną" - nigdy.

• Administratorzy
W dniu 21.03.2024 o 21:49, przemak napisał:

Potwierdzam, niestety przez chwilę wyświetla się post na który weszło się z linka, po czym po sekundzie przeskakuje na poprzedni. Wkurzające jest to wielce. Raczej nie otwierające się reklamy, chociaż kto wie.

Na 90% jeden baner który ciężko ujarzmić.

W dniu 22.03.2024 o 10:59, ASURA napisał:

Na slabym internecie strona na moje laduje sie dosc szybko.

Fakt sporo jest do samej optymalizacji ale aby fakrycznie pozbyć się tego efektu czekania na załadowanie się strony jedyne rozwiązanie to zmiana silnika forum.

Może wersja 5.0 przyniesie nam optymalizacje.....

Aktualnie mamu 4.7.16

U mnie wszystko zasuwa jak kometa - mobilna wersja i domowa wersja, bez znaczenia. W domu korzystam z serwisu AT&T-Fiber, a w mobilu z Verizon. Zero problemów. Właśnie sprawdziłem speed w home internet - download: 373 Mbps; upload: 373 Mbps.

Parker's Mood

W dniu 21.03.2024 o 11:47, Espectro napisał:

TO rozdajemy jednemu i drugiemu Panu. Jednemu za wypowiedzi prowokacyjne a drugiemu za obraźliwe zachowanie.

Żeby to tak zawsze działało... odnoszę wrażenie, że czasem pod pretekstem "prowokacji" post znika i pojawia się punkty, za to prawdziwie "obraźliwe zachowanie" w odpowiedzi zostaje. A czy pojawia się punkcik? Mogę się tylko domyślać, że nie. To trochę tak, jakbym za zostawienie roweru pod sklepem dostał 3lata, a ten co mi rower ukradł... no cóż, został sprowokowany, więc niech sobie krzywdy moralne wyjeździ.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Czy jest szansa żeby silnik Forum na telefony był przywrócony na ten z przed wigilii?

no chyba mam za szybkie połączenie bo czarna strona wczytuje się dziesięć minut a zdjęcia drugie tyle

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co by było przy wolniejszym wolę nie myśleć

Ukryta Zawartość

W dniu 21.03.2024 o 14:07, Bobcat napisał:

dobrze jest przypomnieć niektórym rozbrykanym, że jest ktoś władny ich utemperować.

Moim zdaniem nie jest to w najmniejszym stopniu podważanie bezstronności Moderacji. 

No ale Moderator nie jest medykiem i nie pomoże 🙂

Po prostu mogłeś inną formułę wypowiedzi zastosować zamiast odbicia prowokacji @747

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

3 godziny temu, xetras napisał:

No ale Moderator nie jest medykiem i nie pomoże 🙂

Po prostu mogłeś inną formułę wypowiedzi zastosować zamiast odbicia prowokacji @747

Na prowokację można zareagować na dwa sposoby: zgłosić moderacji albo odpowiedzieć. Odpowiadając trzeba się liczyć z konsekwencjami a nie oczekiwać, że zgłoszenie prowokacji dało prawo do złamania Regulaminu. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Odpowiadając trzeba się liczyć z konsekwencjami a nie oczekiwać, że zgłoszenie prowokacji dało prawo do złamania Regulaminu. 

Mi to zwisa (tak dokładnie - potocznymi słowami to określę), co mi się przypisuje. 

W tym całym zwarciu na którymś temacie między Bobcatem a 747 to i tak nie wiadomo, kto wobec kogo jest troskliwy i nadopiekuńczy 🙂

Zapewne @caleb66 skoro to on jest wzorowym sygnalistą (bo podał zrzut ekranu)

Upublicznił życzenie "pomożenia" (co jest niestety poniżające wobec rozmówcy)

Caleb66 zawsze "pomoże"!

🙂

(Nie bierzcie, proszę, tego wpisu serio ale tak tłumaczę sobie "opiekę" nad kimś dorosłym)

Admin ostudził gorącą dyskusję (skoro panowie dostali bana w temacie) i jest OK

Na ra..., bo starczy prywaty...

EOT

PS

Gdyby mi ktoś natrętnie chciał pomagać to bym to zgłosił na panel moderacyjny z uzasadnieniem że to obmowa 

Ot, tak.

W dniu 21.03.2024 o 12:42, Bobcat napisał:

Ostatnie zdanie było odpowiedzią na sugerowanie przez @747mojej choroby psychicznej.

A ja odczytałem że pomoc ma dotyczyć pokonania Rosji, skoro Pan przy tym działa. 

I nic wspólnego z jakimś stanem psychicznym nie było w komunikacie 

"Niech ktoś Panu pomoże"

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Ukryta Zawartość

Tak trzymajcie, dołóżcie jeszcze więcej reklam a nie trzeba będzie się na Forum z komórki logować

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez ASURA

13 minut temu, ASURA napisał:

Ukryta Zawartość

Tak trzymajcie, dołóżcie jeszcze więcej reklam a nie trzeba będzie się na Forum z komórki logować

Screenshot_20240328-091219.thumb.png.c4840b437ffccc8198b2b9276e2ab321.png

😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

Coś wolno chodzi AS, wczytywanie tematów 10-15 s.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.