Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, jar1 napisał:

A nie możecie go wszyscy wstawić do ignora? Nie rozumiem. 

Dokładnie! Nie tyko komentować nie ma obowiązku, ale nawet czytać.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

5 minut temu, jar1 napisał:

A nie możecie go wszyscy wstawić do ignora? Nie rozumiem. 

Nie ma jedności w zwalczaniu trolli. To bolączka wielu forów. 

48 minut temu, tomek4 napisał:

Nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani.

Diagnoza nie jest żadnym problemem. Terapia już tak. Zwłaszcza gdy zdiagnozowany jest bezkrytyczny i bez poczucia obecności zaburzeń.

1 godzinę temu, fox733 napisał:

Ale  też nie dajmy się starym agentom i trolom!

Podążając za Twoją retoryką i Twoich kolegów, prezentujących identyczny pogląd  to na bocznicy w wątkach politycznych co drugi jest agentem i trollem.

Godzinę temu, tomek4 napisał:

„Nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani.” -- Sigmund Freud

To ma być usprawiedliwieniem wpisu, będącego zawoalowanym obrażaniem bliźniego?

30 minut temu, papageno napisał:

Nie ma jedności w zwalczaniu trolli. To bolączka wielu forów. 

Odezwał się nie-troll.
Ciebie należy zwalczać, bo jesteś niebezpieczny w swoich poglądach.
Szymon nie jest ani niebezpieczny, ani chamski. Po prostu pisze co myśli i jego opinie są bardzo wartościowe...ale niewygodne dla niektórych.

Edytowane przez soundchaser
7 minut temu, soundchaser napisał:

Podążając za Twoją retoryką i Twoich kolegów, prezentujących identyczny pogląd  to na bocznicy w wątkach politycznych co drugi jest agentem i trollem.

Aha . Twoi i moi.

Oki. Ale co sądzisz o szerzących teorie spiskowe? WG mnie są niebezpieczni i trzeba ich neutralizować...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

2 minuty temu, fox733 napisał:

Aha . Twoi i moi.

Oki. Ale co sądzisz o szerzących teorie spiskowe? WG mnie są niebezpieczni i trzeba ich neutralizować...

Które teorie spiskowe? Te o sztucznej pandemii, czy wielkim resecie?

• Moderatorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

czy wielkim resecie?

Panowie, zakończcie już te przepychanki, bo faktycznie może dojść do wielkiego resetu!

W dniu 4.04.2022 o 12:55, Espectro napisał:

Może ogłaszać każdego bana publicznie w TV ? 

Kliku się znajdzie i wielu aktualnie na tzw obserwacji. 

Możesz podać te nicki w tym temacie, ale jeśli masz dojście do telewizji, to proszę bardzo.

Na forum brak rosyjskiej agentury a wielu zagubionych w czasoprzestrzeni piszących bzdury.

Acha. A co pisze typowy agent? Rozsiewanie fake newsów to nie robota agentury, a typowa cecha "zagubionych w czasoprzestrzeni piszących bzdury"? Dorośnij, bo sprawiasz wrażenie kompletnie odklejonego od rzeczywistości, niedojrzałego gościa.

Miałeś z tego jakieś szkolenie? 

Prosze wskazać mi, którzy to przynależą do owej agentury na PW a zajmę się takimi kontami w odpowiedni sposób.

Poszło PW.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

22 minuty temu, d-t-x napisał:

Acha. A co pisze typowy agent? Rozsiewanie fake newsów to nie robota agentury, a typowa cecha "zagubionych w czasoprzestrzeni piszących bzdury"?

A skąd te fake newsy? Z internetu?  No to przecież prawie wszystkie to fake. Skąd wiesz, które są prawdziwe? Wydaje Ci się, że jesteś bardziej inteligentny i mądrzejszy?

9 minut temu, costa brava napisał:

A tu dalej żebranina o cenzurę tych co nie mają nic innego do powiedzenia?

Żenujące to jest. Nie tylko nic do powiedzenia, ale też nic do zarzucenia. Taki owczy pęd bezmyślny.

Wiedziałem, że naczelny antyszczep zaraz zajmie głos. Znaczy to, że się nie pomyliłem. 

Cytat

Niemcy dużo skuteczniej (choć subtelniej w deklaracjach) sabotowali obronę Ukrainy niż Węgrzy, a jakoś w tym wątku nie widzę postulatów zerwania z nimi stosunków czy wyrzucenia ich z UE.

@Espectro A wiesz, czyj to wpis? Jednego z twoich kumpli moderatorów.

Cytat

Choćbyśmy wszyscy nauczyli sie niemieckiego i służyli na tylnych łapkach, oni nie uznają nas za swoich. A Rosję (mimo że obecnie mają z nią obroty handlowe bodajże 3x niższe niż z nami) będą cenić dużo wyżej, bo ma potencjał, zresztą ukazany światu w 1945r. pod Stalinem.

Masz jeszcze jeden, tego samego autora. On też jest zagubiony? Jeśli tak, to dlaczego nadal jest moderatorem?

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

35 minut temu, d-t-x napisał:

Masz jeszcze jeden, tego samego autora. On też jest zagubiony? Jeśli tak, to dlaczego nadal jest moderatorem?

Z tego co mi wiadomo moderator nie moderuje wątku, w którym dyskutuje, więc co ma piernik do wiatraka? Przecież skoro coś napisał to znaczy, że nie da Ci bana za odmienne poglądy.

-----

31 minut temu, Bobcat napisał:

Nie. Apel o ukrócenie kremlowskiej narracji i putinowskiej propagandy na Forum.

Nie udało się za narrację PiS-owską, katolicką, antysemicką, homofobiczną... - może uda się usunąć z Forum nielubianych przez kilku kolesi userów żerujac na krzywdach ofiar wojny?

No i czeka nast następnych kilka stron wynurzeń szymona. Już dawno temu ci pisałem - bloga sobie załóż.

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Już dawno temu ci pisałem - bloga sobie załóż.

Kto by to czytał jakby, nie musiał?

• Administratorzy
14 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Z tym ostatnim przykładem to jestem szczerze zaciekawiony za co te dwa punkty. Może moderacja nie doczytała co znaczy kompulsywny?

A możemy porozmawiać nad punktami za ten ostatni. Zapraszam na PW.

17 godzin temu, Marcinus napisał:

@szymon1977 i @tomek4

Panowie, zakończcie ten temat definitywnie, jak chcecie dalej to ciągnąć, piszcie ze sobą na PW.

Dodając do rozmowy moderatora lub administratora.

9 godzin temu, d-t-x napisał:

Wiedziałem, że naczelny antyszczep zaraz zajmie głos. Znaczy to, że się nie pomyliłem. 

@Espectro A wiesz, czyj to wpis? Jednego z twoich kumpli moderatorów.

Wiem wczoraj troche poczytałem. 

9 godzin temu, szymon1977 napisał:

Nie udało się za narrację PiS-owską, katolicką, antysemicką, homofobiczną... - może uda się usunąć z Forum nielubianych przez kilku kolesi userów żerujac na krzywdach ofiar wojny?

O to tu mamy pewną sprzeczność. O ile faktycznie narracie niektórych użytkowników mocno zaciąga kierunkiem rosyjskim to z samych wniosków użytkowników wynika że oni sami chcą walczyć z pro rosyjskim bełkotem gdzie to oni sami są o to posądzani. Obróciłem się o 360* i to dwa razy.  

18 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Kto by to czytał jakby, nie musiał?

😞  Nie tylko kolega @szymon1977 wygenerował wpisów od wczoraj. 

10 godzin temu, d-t-x napisał:

Acha. A co pisze typowy agent? Rozsiewanie fake newsów to nie robota agentury, a typowa cecha "zagubionych w czasoprzestrzeni piszących bzdury"? Dorośnij, bo sprawiasz wrażenie kompletnie odklejonego od rzeczywistości, niedojrzałego gościa.

Miałeś z tego jakieś szkolenie? 

Mówię o prawdziwych a o zagubionych w czasoprzestrzeni (pożytecznych ...) jest dość sporo. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

13 godzin temu, fox733 napisał:

Nie bądźby złośliwi i małostkowi!

Ale  też nie dajmy się starym agentom i trolom!

Typu @M.a.j.u.

Masz jakieś dowody na swoje słowa czy przechodzisz tak jak niegdyś do bezpodstawnego, chamskiego opluwania mnie, to tak jak wtedy przejdź na PW.
Może mi zaproponujesz tam znowu kasę na za odejście z forum.....z vlado i sittek dalej masz kontakt???
Będą wspierać ciebie w niedoli tak jak niegdyś....może trzeba ci to tu zacytować (mam tego trochę w swoim archiwum), to się w końcu ode mnie od...czepisz.   :)))

10 godzin temu, szymon1977 napisał:

Przecież skoro coś napisał to znaczy, że nie da Ci bana za odmienne poglądy.

Przecież im chodzi o coś wprost przeciwnego, nie mnogą ścierpieć że czasem któryś dostanie karę.
W ich mniemaniu karać nas tylko można.

A jak się pojawi Moderator który ma inne poglądy i ma odwagę pisać to co myśli mądrze argumentując to już ich do pasji doprowadza.....nie miej im tego za złe.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
5 minut temu, Maju napisał:

Przecież im chodzi o coś wprost przeciwnego, nie mnogą ścierpieć że czasem któryś dostanie karę.

Gdyby karano za odmienna poglądy niż za te przyjęte na forum (choć takowych nie ma) to pytanie kto by pisał ? Czy Pan @Maju czy wszyscy inni ? To taki mały przykład tylko bardzo prosze się nie obrażąć za to. Ale w dość dobitny sposób pokazuje jak działa forum i to że każdy powinien mieć szansę się wypowiedzieć bo tak stanowi nasze prawo.

13 godzin temu, papageno napisał:

Panie Espectro. Szymon1977 znowu trolluje.

On My Way Reaction GIF by OceanX

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

20 minut temu, Espectro napisał:

Gdyby karano za odmienna poglądy niż za te przyjęte na forum (choć takowych nie ma) to pytanie kto by pisał ? Czy Pan @Maju czy wszyscy inni ?

Tylko co masz na mysli mówiąc "wszyscy"? Bo zarejestrowanych masz 80.000 userów, aktywnych pozostaje 8.000 a może 800, a wnioskami o usunięcie innych czy zmianę moderacji wyskakuje około 8, i jest to to samo 8, którego cały wkład w życie Forum to polityczne napierd.lanki na Bocznicy. Te 8 to nie są "wszyscy", a tylko garstka... eee... szkoda słów, wystarczy do wątków politycznych nie zaglądać by ich zasadniczo nie spotykać. Obstawiam, że wszyscy to nawet nie więdzą o istnieniu tych 8

20 minut temu, Espectro napisał:

...każdy powinien mieć szansę się wypowiedzieć bo tak stanowi nasze prawo.

Ot to!

30 minut temu, Espectro napisał:

każdy powinien mieć szansę się wypowiedzieć bo tak stanowi nasze prawo.

Tak. Tyle że prawo zakazuje publicznego pochwalania przestępstw i zbrodni wojennych. A niektórzy próbują tutaj to robić pod płaszczykiem wolności słowa. 

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Szymek - nie mógłbyś się zająć czymś poczciwym, zamiast bez końca bazgrolić te swoje dyrdymały? Nie wiem - pryszcze se wygnieć, nogi umyj... - zrób wreszcie coś pożytecznego dla ludzkości, rany julek...

Wielki filozof powiedział: "myślę więc jestem".

U niektórych obowiązuje zasada: "pouczam I strofuję wszystkich dookoła więc jestem". Taki u nich zastępczy sposób realizowania się. Z braku bardziej wartościowego. 

Edytowane przez Bobcat
36 minut temu, Espectro napisał:
43 minuty temu, Maju napisał:

Gdyby karano za odmienna poglądy niż za te przyjęte na forum (choć takowych nie ma) to pytanie kto by pisał ? Czy Pan @Maju czy wszyscy inni ? To taki mały przykład tylko bardzo prosze się nie obrażąć za to. Ale w dość dobitny sposób pokazuje jak działa forum i to że każdy powinien mieć szansę się wypowiedzieć bo tak stanowi nasze prawo.

Długo po opuszczeniu vlado tego forum ktoś (kto miał takie możliwości) dbał o to bym w temacie o Kościołach nie mógł pisać.....@stench wie coś więcej na ten temat.
Gdybym tego  nie miał w pamięci to bym się pewnie teraz nie odzywał.....poza tym mam też inne doświadczenia z obecnego czasu....też nie do końca ciekawe, pisałem tu już o tym.

Najczęściej nie mogliśmy się dogadać bo nie rozumiał pan (tak jak tu) o czym piszę.....cały czas piszę, ciągle chodzi mi o kary za łamanie regulaminu, nie za poglądy.

Z kimś mnie pan myli.....   :))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

14 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Szymek - nie mógłbyś się zająć czymś poczciwym, zamiast bez końca bazgrolić te swoje dyrdymały? Nie wiem - pryszcze se wygnieć, nogi umyj... - zrób wreszcie coś pożytecznego dla ludzkości, rany julek...

Szymon po prostu nie chce być użytecznym idiotą.

49 minut temu, Maju napisał:

może trzeba ci to tu zacytować (mam tego trochę w swoim archiwum)

proszę, stara dobra szkoła, zbieramy haki 😄

2 minuty temu, kostropaty napisał:

proszę, stara dobra szkoła, zbieramy haki 😄

Ciekawe, czy ma w archiwum swoje wrzaski, gdy bronił bandyty i gwałciciela chłopców - purpurata Wesołowskiego.

Tudzież innych, równie "zacnych" przedstawicieli czarnej zarazy...

kłamiesz, podle kłamiesz.....podle, bo właśnie z pobudek ideologicznych.

Odgrażać się tylko potrafisz i popierać tych którzy na tym forum się skompromitowali.  

Gdzie te dowody???
Miałeś je przedstawić.....ja mam archiwum a tobie TYLKO bujna wyobraźnia pozostaje.   :)))

Edytowane przez Maju

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ciekawe, czy ma w archiwum swoje wrzaski, gdy bronił bandyty i gwałciciela chłopców - purpurata Wesołowskiego.

... próbując wmawiać że cała ta sprawa to "prowokacja karteli narkotykowych" powodowana "nienawiścią do KK" oraz "chęcią oplucia kapłana".

nie odróżniają cytatów z prasy, od opinii osobistych.....typowe dla nich

Szanowna moderacjo czy wpisy mnie obrażające niepoparte ŻADNYM cytatem z prowadzonych wówczas rozmów nie są atakiem na mnie.....chyba ich bujna wyobraźnia w insynuowaniu mi wszystkiego co najgorsze nie może zastępować rzeczywistości."

Edytowane przez Maju

Teraz, costa brava napisał:

To nie w Kubie ?

Nie wiem, jak twój chłopak ma na imię.

Wybacz.

3 minuty temu, costa brava napisał:

nie w

Żeby to była jedyna jego wpadka.....gorsze, że co słowo to kłamstwo, co wpis to chamstwo wyłazi.....przywykłem, oni już tak mają.

Pa, do jutra.   🙂

Edytowane przez Maju

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.