Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Albercik to dziala ! ... jak na razie... moze warto powolac jakis specow z komisji maciora zeby zbadali sprawe ;)

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Rzeczywiście działa, szkoda że admini nie znają tego patentu.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W wątku "Audio mity" ludziom działa. Dodałem nową javę, flash (adobe). Pod Operą i Firefoxem działa tylko poprzez "Więcej opcji" z gołym edytorem.

Mimo to trzymam kciuki za adminów.

U mnie nie ładują się zdjęcia, tzn. klikając na jakiekolwiek załączone miniatury nic się nie może otworzyć. Coś jest chyba nie tak. Reszta działa poprawnie.

Parker's Mood

Gdy patrzymy na to forum , to nie działa . Gdy nie patrzymy to forum to działa ( Albert Einstein kiedyś pytał się swojego kolegi po fachu " chcesz powiedzieć że gdy patrzę na księżyc to jest , a gdy nie patrzę to go nie ma ? )

• Administratorzy

Nie śledzę tego wszystkiego dokladnie, ale moim zdaniem jeśli coś działa to się tego nie powinno ruszać. Wymiana wersji silnika na nową nie powinna następować nigdy tuż po ukazaniu się takowej. Trzeba trochę odczekać. Dodawanie nowych funkcji trzeba najpierw dokładnie przemyśleć i nie ulegać panującej obecnie manii na upgrade wszystkiego co się da. I kardynalna zasada - zanim cokolwiek wpuścimy do środowiska "produkcyjnego", najpierw dwadzieścia razy sprawdzamy w środowisku testowym.

Uleganie marketingowym naciskom zawsze stwarza problemy. System komputerowy to nie hipermarket, w którym co chwilę zmienia się rozłożenie towarów w celu zwiększenia sprzedaży.

Tylko, że żadnej nowej wersji silnika nie wpuszczaliśmy. Forum ma naście lat, baza danych cały czas rośnie, wątki są coraz większe, a co za tym idzie zapytania. To tak w skrócie.

Ciężko nam to zdiagnozować, bo na naszych maszynach w firmie opisane problemy nie występują, więc ciężko debugować coś co u nas nie ma miejsca...

Bardzo oroszę przeczyścić jeszcze raz i teraz sprawdzić, zmieniłem jeszcze jedną rzecz. Proszę też o sprawdzenie w przeglądarce w trybie incognito (tryb prywatny):

CTRL+SHIFT+N (w chrome/opera) lub CTRL+SHIFT+P (w firefox).

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie używam żadnej z tych przeglądarek. Pracuję na safari. Problem ze scrollingiem dalej występuje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Załącznie plików dziala,

Dzięki.

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Scroll potem, na razie to co nie działa u pozostałych - tj. odpowiedź, cytuj selektywnie, załączanie plików itp.

• Administratorzy

Ufff, jest nadzieja, że zlokalizowaliśmy i naprawiliśmy.

Test

Test też :)

Ukryta Zawartość

Działa :)

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Cieszymy się, że udało się naprawić problem, dziękujemy Wam bardzo za zgłoszenia i pomoc. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, tak jak jednak koledzy wspominali - forum cały czas rośnie, baza i zapytania zwiększają się. Codziennie dochodzą olbrzymie ilości danych, w tym setki megabajtów załączników, stąd niestety ale takie sytuacje czasem mają miejsce. Porównując się do innych for warto wziąć pod uwagę ich wielkość.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

U mnie w dalszym ciągu nie działa, zrobiłem w myśl zaleceń Ctrl+R i nie wiele to dało, mogę pisać jedynie przez Więcej opcji. Edycja nie działa ,odpowiedż, cytowanie ,wklejanie też.

U mnie w dalszym ciągu nie działa, zrobiłem w myśl zaleceń Ctrl+R i nie wiele to dało, mogę pisać jedynie przez Więcej opcji. Edycja nie działa ,odpowiedż, cytowanie ,wklejanie też.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.