Skocz do zawartości
IGNORED

PiS ogarnia wszystko, TK, zamyka mi ochotę do dyskutowania.

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Jest OK ! Mamy wodza. Ale niech On (Jarosław Kaczyński) apodyktycznie prowadzi mój naród polski w kierunku o który walczyłem. A jest duża zmyła. Bo o nie OTAKE Polskę walczyłem.

Tym czasem widzę wstecznictwo moralne o jakieś 80 lat.

Młodzież to strasznie popiera.

Tylko KOCHANA nasza młodzież nie bierze ślubów. Nie mam wnuków. A bym przytulił i wychował za odpłatnością "młodych".

Szacuję na ok. 1 500 zeta za miesiąc do ręki od dziecka nam się należy.

Jakże tak, a kto nas będzie prowadził, dbał i bronił?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tym czasem widzę wstecznictwo moralne o jakieś 80 lat.

To wszystko w jak najlepszym porządku.

Młodzież to strasznie popiera.

Bardzo mnie to cieszy i dobrze rokuje na przyszłość.

Tylko KOCHANA nasza młodzież nie bierze ślubów. Nie mam wnuków.

A to już jest konsekwencją tego o jaką Polskę walczyłeś ...

Panu od OTAKE podziękuj i jemu się pożal, on taki "mądry" jest ... na pewno coś wymyśli ... tylko niech publicznie niczego nie mówi, bo znowu wstyd będzie ...

• Moderatorzy

Efekt "dziś" jest skutkiem "wczoraj" czyli Zielonej Wyspy, a więc kradzieży przez PO kasy z OFE ( moja przyszła emerytura spadnie przez to o 50%) i w ogóle takiej cudowności że 2 mln Polaków wyjechało i wielu innych wybryków PO.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Lewandowski, Europejczyk pełną gębą w PEU:

"...Parlament Europejski jest w gorączce wyborczej, patrzy na Aleppo, a powinien patrzeć na ulice Warszawy..."

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

I co w tym bulwersującego?Przecież to oczywiste,że PE powinien bardziej interesować się tym co się dzieje w Warszawie niż w Aleppo.Bo to Warszawa jest w UE.Może akurat Tobie nie odpowiada to co się działo w Warszawie?

Efekt "dziś" jest skutkiem "wczoraj" czyli Zielonej Wyspy, a więc kradzieży przez PO kasy z OFE ( moja przyszła emerytura spadnie przez to o 50%) i w ogóle takiej cudowności że 2 mln Polaków wyjechało i wielu innych wybryków PO.

Słyszałem że PiS zamierza kontynuować tą kradzież z OFE. Twoja emerytura może jeszcze spaść o dalsze 50%.

Kiedy PiS zamknie granice ? To zabezpieczy Polskę przed wyjazdami na zachód.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A jak wprowadzi emeryturę obywatelską to pewnie wtedy wszyscy zawyją ze szczęście. Przecież każdy emeryt ma taki sam żołądek Co nie, towarzysze ? Oczywiście oprocz posłów wybranych przez suwerena. Oni ciężko pracują żeby wszystkim żyło się dostatnio, wiec muszą więcej jeść żeby mieć siłę do pracy.

Kiedy PiS zamknie granice ?

już niedługo. Ale tylko w jedną stronę. W drugą, są prowadzone rozmowy z P. na temat udostępnienia Kołymy. Obozy przesiedleńcze/koncentracyjne rosną jak grzyby po deszczu. Listy proskrypcyjne - gotowe, jeszcze kilkadziesiąt tysięcy uzupełnień i można będzie zacząć.

Co? nie wiedzieliście o tym?

oooo zły PIS

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

O tak, wiele rzeczy "dziś" jest skutkiem "wczoraj" . Na przykład najszybszy wzrost gospodarczy w historii Polski "wczoraj" skutkuje tym, że PiS mógł zrobić 500+ i przez jakiś jeszcze czas państwo się nie rozleci.

Tyle że rozdawanie to żadna sztuka jest , w przeciwieństwie do zarabiania.

• Moderatorzy

Słyszałem że PiS zamierza kontynuować tą kradzież z OFE. Twoja emerytura może jeszcze spaść o dalsze 50%.

Kiedy PiS zamknie granice ? To zabezpieczy Polskę przed wyjazdami na zachód.

Ponieważ moja Ciotka wybierała się na manifestację w Łodzi 13.13.2016 więc przeszukałem w necie- onet ( i znalazłem ) foto z imprezy z Ciotką.

Typowa fota z wielu z manifestacji (przekaz był taki , że była anty PiS i pod ich siedzibą,rozpoczęła się koło 17 w centrum).

Może zwrócisz uwagę, że ludzi poniżej 55 roku życia praktycznie tam nie ma , same emeryty.

Takie właśnie jest poparcie dla PO i pogrobowców u młodego pokolenia, przyczynami są kłamstwa poprzedniego rządu i mn rabunek kasy z OFE.

P.S. To, że pisowcy chcą rozmontować resztki jest słuszne, bo 95% ukradła PO, pozostała kasa nie będzie miała wpływu na emeryturę, a tak mała skala powoduję, że nawet banki nie są zbyt zainteresowane funkcjonowaniem ofe.

P.S.2 , co roku dostawałem info o estymowanej przyszłej emeryturze, i po kradzieży Tuska i PO moja przyszła estymowana spadła o 50%.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może zwrócisz uwagę, że ludzi poniżej 55 roku życia praktycznie tam nie ma , same emeryty.

Takie właśnie jest poparcie dla PO

Młodzi nie są świadomi zagrożeń, nie żyli w PRL, żyją dniem dzisiejszym, a przyszłość traktuja wirtualnie na wyświetlaczach. Byt zapewnia im mamusia.

Przyjdzie jednak taki dzień, kiedy i oni przejrzą na oczy.

• Moderatorzy

Młodzi nie są świadomi zagrożeń, nie żyli w PRL, żyją dniem dzisiejszym, a przyszłość traktuja wirtualnie na wyświetlaczach. Byt zapewnia im mamusia.

Przyjdzie jednak taki dzień, kiedy i oni przejrzą na oczy.

Mamy XXI w i wiele innych możliwych zagrożeń (choćby otyłość spowodowana ładowaniem do wszystkiego ogromnych ilości cukru).

Daj spokój z PRL, można również odnosić się do zagrożeń rodem z II WŚ, albo i do zaborów ale nie musimy tylko tym żyć ,

pamiętajmy o tym co było i idźmy do przodu.

Trzeba jednak rozliczać na bieżąco, bo gruba kreska Mazowieckiego przyniosła wiele drak w postaci dziwnych prywatyzacji czy choćby nierozliczonych UBeków i dzisiejszego syfu z emerytowanymi pracownikami służb mundurowych(emerytury).

można również odnosić się do zagrożeń rodem z II WŚ

Można, można. Dlatego na manifestacje przychodzi sporo osób po 80-tce ;-)

pamiętajmy o tym co było

Ależ pamiętamy, pamiętamy. I nie zapomnimy.

Zapamiętamy też teraźniejszość, spokojna głowa.

wiele drak w postaci dziwnych prywatyzacji

Na przykład Expresu Wieczornego i Skoków.

Aktualnie pan Radziwiłł prywatyzuje służbę zdrowia - a Ty nie krzyczysz, za widły nie chwytasz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.