Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, remak123 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 11 godzin temu, caleb66 napisał:
Nie jestem trollem, jestem głosem rozsądku w gąszczu kłamstw i manipulacji ,tylko PiS może ocalić Polskę w obecnej formie, chyba że chcecie stany zjednoczonej Europy i rząd centralny w Berlinie. 

No faktycznie, berlińczycy mogli by go nie chcieć LOL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To jest ten sam temat

Pisowaci znajomi lecha, o których pisał, że są żulami nierobami i burakami i Gracja. Oczywiście 

Jasne. Wszystko bez udziału zenka i patronatu kury to dla ciemnego luda stypa i miałkość intelektualna

No nie, sylwester w Wawie oczywiście był fantastyczny.

9 minut temu, jezz napisał:

No nie, sylwester w Wawie oczywiście był fantastyczny

Powinno być ustawowo zagwarantowane, że jak nie ma śniegu to Sylwester przenoszony jest na lipiec.

13 minut temu, Zbig napisał:

Powinno być ustawowo zagwarantowane, że jak nie ma śniegu to Sylwester przenoszony jest na lipiec.

Będzie to miało wpływ na dobór wykonawców?

Godzinę temu, qqrydza napisał:

Niusia... ale którego? Francji?

Nie. Wysp Owczych.

A Francja...

Jeśli jakiś obergliniarz nakazuje podwładnym wojaczkę ze strażakami - STRAŻAKAMI!!! - to mało, że jest idiotą w doskonałym stadium rozwoju.

Jest debilem kompletnym, w dodatku pozbawionym rozumu (że tak to żartobliwie ujmę) i instynktu samozachowawczego.

Jakieś łby za tę decyzję polecą na pewno.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jeśli jakiś obergliniarz nakazuje podwładnym wojaczkę ze strażakami - STRAŻAKAMI!!! - to mało, że jest idiotą w doskonałym stadium rozwoju.

Policja dostała wpier...?

4 minuty temu, jezz napisał:

Będzie to miało wpływ na dobór wykonawców?

Wykonawców sobie dobierasz wybierając imprezę.

A nawet nie wiem. Nie śledzę tych awantur specjalnie, od kiedy autobusy, metro, tramwaje i RER jeżdżą mniej więcej normalnie i mój Kobietron przestała na mnie się wydzierać, że pół dnia do roboty jeździ. Jakbym to ja był winny...

Zresztą - Jelou Kamizelkos się jakby wykruszyły, a zastąpili ich bandyci i wandale w kominiarkach.

Coś mi się wydaje... u nas taka akcja by nie przeszła.
Straż Pożarna cieszy się zdecydowanie większym zaufaniem publicznym niż policja.
Ale fajnie... Gość żyjący z budżetówki, nasyła budżetówkę na budżetówkę ? .

9 godzin temu, Zbig napisał:

Używanie terminu lemingoza to chyba najbardziej znany przejaw pisowskiej ignorancji, akurat w tym przypadku w dziedzinie zoologii.

Co ciekawe ten termin ("lemingoza") zdecydowanie bardziej pasuje do fanów PiS niż do pozostałej części suwerena. To samo dotyczy określenia autorstwa J. Kurskiego "ciemny lud". 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

54 minuty temu, Lech36 napisał:

Co ciekawe ten termin ("lemingoza") zdecydowanie bardziej pasuje do fanów PiS niż do pozostałej części suwerena

Absolutnie się z Kolegą nie zgadzam!

Do nich idealnie pasuje "barany", więc raczej "baralioza"   ;o)

"Tynk pożera dźwięk" 747

11 minut temu, EmilioE napisał:

Do nich idealnie pasuje "barany", więc raczej "baralioza"

Te też mogą pasować, wszystko zależy od człowieka i stopnia wyprania mózgu propagandą z TVP-iS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

17 minut temu, EmilioE napisał:

Absolutnie się z Kolegą nie zgadzam!

Do nich idealnie pasuje "barany", więc raczej "baralioza"   ;o)

Naprawdę nie rozumiem czym Ci te owce zawiniły... ?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Zresztą - Jelou Kamizelkos się jakby wykruszyły, a zastąpili ich bandyci i wandale w kominiarkach.

Niewygodne ubranko - nie masz w ałucie - mamdat od glin.

masz ubraną - wprdol od glin.

3 godziny temu, Zbig napisał:

Policja dostała wpier...?

Raczej tak - ruszyli , jak stado baranów i raczej bez motywacji..Strażaków było więcej i motywacji też..Żałosna to była akcja..

https://www.tvp.info/46407246/starcia-w-paryzu-policja-uzyla-palek-i-gazu-lzawiacego-przeciw-strazakom-wideo

Edytowane przez Mysza 13

I za pozwolenie wyprowadzania Kacperka w krzaki, coby się zesrał.

Teraz gadajta z Dudą Pjetrem.

7 minut temu, dulon184 napisał:

Brać kilofy i na Warszawę . Toż ich popierali..

Kupili górników za defiladę .

.

"– Miliony ton zagranicznego węgla, więcej niż za rządów nieprzychylnego górnictwu Tuska, zalewają Polskę. Wtedy, choć import był mniejszy niż dziś, „Solidarność” była na torach, a politycy PiS grzmieli o tym, że to skandal i oni z tym skończą. Co stało się z tymi obietnicami, gdzie są ci politycy, gdzie „Solidarność”?"

Taaa...

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, skynyrd napisał:

Przecież wszyscy walczący o żłób serwują kiełbasę wyborczą.

Dlatego PO podniosła przed wyborami wiek emerytalny.

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Dziwi mnie naiwność związkowców.

Wierchuszka związków jest w sojuszu z partią PiS i rządem. Czysta "komuna" z dawnych lat ;-). 

7 minut temu, Lech36 napisał:

Wierchuszka związków jest w sojuszu z partią PiS i rządem. Czysta "komuna" z dawnych lat ;-). 

"Solidarność" siedzi cicho, protestują związkowcy z "Solidarność 80".

Jestem Europejczykiem.

25 minut temu, Lech36 napisał:

Tak będzie zawsze, gdy związkowcom płaci za działalność związkową pracodawca, w tym przypadku państwo.

Inaczej było jedynie za czasów solidarności podziemnej. 

4 godziny temu, Lech36 napisał:

stopnia wyprania mózgu propagandą z TVP-iS.

Dużo musisz oglądać. 

4 godziny temu, Mysza 13 napisał:

Niewygodne ubranko - nie masz w ałucie - mamdat od glin.

masz ubraną - wprdol od glin.

Raczej tak - ruszyli , jak stado baranów i raczej bez motywacji..Strażaków było więcej i motywacji też..Żałosna to była akcja..

Ukryta Zawartość

Ciekawe źródło informacyjne zapodałeś?

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, jezz napisał:

Dużo musisz oglądać. 

Ja nie oglądam już od poprzednich rządów PiS (2006, 2007), ale znam takich co są zafascynowani TVP-iS. Można to wyczuć z wpisów na forum.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.