Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 18:46
https://dane.gov.pl/pl
14 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Kościoły powinni zamienić na Boże Domy Kwarantanny dla Seniorów.

Raczej na siłownie.

Tam najlepiej robić  i formę i rzeźbę.

Przecież podobno obowiązuje sojusz tronu z ołtarzem.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

55 minut temu, il Dottore napisał:

To jest trafne porównanie. Tu i tu mamy kapłana prześladowanego przez służące socjalizmowi bestie. Gestapo.

Dzisiaj wloką po schodach, jutro zaczną mordować na zlecenie socjalistycznej władzy.

I bardzo dobrze. Gonić pasożytów.

16 minut temu, blomin napisał:

Dziś on, jutro Ty.

Więc tak bym im nie kibicował.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

28 minut temu, cir napisał:

tak prawnik szuka klientów

chcesz korzystaj

POLECAM!

Film jest spokojnym monologiem i odczytem wniosków przez jednego z członków niemieckiej komisji ds. zbadania pandemii. O dziwo, jest wiele tych samych wniosków, co u kłamcy Zięby...

Skorzystam lub nie. Mój wybór:)

Ale, podejrzewam, że Ty nawet nie obejrzysz...

Niedawno byłem ok. tygodnia na neurologii Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie (diagnostyka).

Tam też byli tacy niezłomni rycerze. Wielu...:(

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

11 minut temu, zukzukzuk napisał:

Tam też byli tacy niezłomni rycerze. Wielu...:(

o  -to miałes okazje przedstawic im swój swiatły poglad

mam nadzieje ze z diagnoza jakos im poszło

Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

24 minuty temu, il Dottore napisał:

Dziś on, jutro Ty.

najszybciej TY

bzdurne ataki na policje

konfederacja praktycznie wszedzie szuka wrógow aby wykorzystac to w swoich populistycznych hasełkach wyborczych

dzis policja ?

dla mnie to normalni ludzie w pracy w dodatku spokojni

proponuje wystartowac do policjanta z łapami w innych krajach

efekt to nie tylko złapanie za rączki

Edytowane przez cir

Cholera nie mogę znaleźć, w tych je... mediach teraz bombardowanie, te hieny żerują
Jakis główny konował chyba z Poznania wypowiadał się publicznie, ze "pogoda się zmienia na zimną jesienną i dlatego zachorowania na koronę wzrasta"
Dzwonić na infolinie a jak przez telefon zdiagnozują koronę to przyjeżdżać,
tak, na stadion ich ... aby więcej zarobić, biznesmeny ....

A tu strona gdzie grupa lekarzy ze świata organizuje się przeciw

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, costa brava napisał:

lekarz będzie teraz mógł odmówić pomocy choremu bo jest zajęty covidem, i nawet gdy ten potem umrze to będzie to zgodne z tym prawem, juz podobne przypadki były,  to dlatego zrobili sobie taki d.pochron, i jeszcze dostanie za to 200 proc. pensji,   strach sie teraz zgłaszać do lekarza, zdrowia tylko należy wszystkim życzyć podwójnie...

Po nitce do kłębka.

57 minut temu, blomin napisał:

Uważaj, żeby za bardzo się nie rozpędzili bo o Ciebie - czy powiedzmy - Twoich lub Naszych rodziców też mogą zahaczyć bo czasy są rewolucyjne.

Edytowane przez Amator 2b

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

6 minut temu, Amator 2b napisał:

czasy są rewolucyjne.

Tak. Rewolucja socjalistyczna jest w pełnym natarciu.  Tak sobie marzę - może w któryś polskich koszarach jest jakiś nasz Franco. I w końcu wyjadą z koszar transportery zrobić porządek z socjalistami i covidianami.

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 godziny temu, costa brava napisał:

strach sie teraz zgłaszać do lekarza,

Każdego będzie stać. Rachunek za test.

Rachunek fiskalny wydrukowali, to już coś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

45 minut temu, cir napisał:

o  -to miałes okazje przedstawic im swój swiatły poglad

mam nadzieje ze z diagnoza jakos im poszło

Jasne:) Tyle, że niewiele z tego zrozumieli. Znaczy - raczej nie chcieli. 

Mieli spore ograniczenia, coś w rodzaju klapek na oczach. Jak i tutaj...

Zostawiałem im na pamiątkę książkę "Biologia przekonań" B. Liptona. Lecz, zapewne jej nawet nie otworzyli. Chyba ze strachu przed nowym i nieznanym. Ruszą tą "szatańską" lekturę, a potem będą być może zmuszeni do myślenia, konfrontacji z wyuczonymi na blachę procedurami, które zbyt często zawodzą... A komu się chce poszukiwać nowych metod prowadzących do zdrownienia, prowokować problemy, zmieniać?

Ten i ów już ma dyplom, pracę, jaką taką renomę... i zagwarantowaną bezkrność, jak mu się nie uda czasem. A takiego naturopatę, zwanego hochsztaplerem, w razie czego osądzą i wsadzą...

Tam liczy tylko wiedza akademicka, która jest całkowicie bezradna w moim przypadku...

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

4 minuty temu, toptwenty napisał:

Każdego będzie stać. Rachunek za test.

Rachunek fiskalny wydrukowali, to już coś.

Ukryta Zawartość

Super, jebać biedę i głupotę, dosłownie

Ukryta Zawartość

Sceny jak z filmów o totalitarnych reżimach - dwóch Covidian w metrze atakuje beznamordnikowca. Okazało się, że to siepacze Kaczyńskiego udający cywili i wyłapujący w metrze beznamordnikowców.

CZY TO JEST NORMALNE??? W TYM KRAJU NA NASZYCH OCZACH RODZI SIĘ NAZIZM!!!

Przyznam się, że jak UBywatele i KODeraści ostrzegali przed totalitaryzmem w Polsce to się z nich śmiałem, ale teraz wcale mi nie jest do śmiechu bo to oni mieli rację a ja się myliłem.

Horror.

Oświadczam z pełnym przekonaniem: głosowanie na PiS ponieważ to "mniejsze zło" niż PO było wielkim błędem!

Dopiero PiS idzie na pełnym gazie w kierunku jakiejś azjatyckiej totalitarnej satrapii rodem z "1984".

a przed chwilą Niedzielski zrobił obchod telewizji  i  zachwala lekarską bezkarnosc+...zwie sie to klauzula dobrego Samarytanina... kurcze, ale mają inwencję 

ma to skłonić lekarzy do podejmowania pracy przy covidzie ...Sasin kijem nie sklonil to teraz próbują marchewką...kosztem ludzi oczywiście 

6 minut temu, il Dottore napisał:

Horror.

To aż nieprawdopodobne.

Właśnie wróciłem z biegania. Wyobraźcie sobie, że w parku minąłem 3 też biegających i jeden biegł w masce! (?).
Było ciemno i w parku prawie żywej duszy, oprócz 2-3 spacerowiczów z pieskami.
Zastanawiam się czy ten gość biegł w masce bo:
a) bał się o swoje zdrowie;
b) bał się o zdrowie tych, których ewentualnie minie;
c) bał się mandatu (może nie wiedział, że w parku maska niepotrzebna);
d) zastosował się bezmyślnie do wprowadzonego nakazu.

10 minut temu, costa brava napisał:

.Sasin kijem nie sklonil to teraz próbują marchewką...kosztem ludzi oczywiście 

Bo tam będą brali z łapanki. Wezmą np. jakiegoś psychiatrę, bez pojęcia o tym co ma robić na oddziale zakaźnym. W sumie facet GROŹNY dla takich pacjentów bo on się zajmuje w pracy czymś zupełnie innym, ale dla wadzy socjalistycznej sztuka jest sztuka... A biednemu psychiatrze z łapanki mówią: "improwizuj! Masz dyplom, to lecz ich sobie, jak tam uważasz. A w razie draki: tu jest klauzula Dobrego Samarytanina, jesteś bracie kryty!". I wszyscy szczęśliwi.

Edytowane przez il Dottore

Czy Stonoga znowu garuje ?

UWAGA:

W Biedronce rzucili pomarańcze z RPA. REWELACJA. Tam maja teraz lato i owoc jest naturalnie dojrzały.

Edytowane przez janunio
Godzinę temu, il Dottore napisał:

Dziś on, jutro Ty.

Więc tak bym im nie kibicował.

31 minut temu, Amator 2b napisał:

Po nitce do kłębka.

Uważaj, żeby za bardzo się nie rozpędzili bo o Ciebie - czy powiedzmy - Twoich lub Naszych rodziców też mogą zahaczyć bo czasy są rewolucyjne.

Przykro mi Panowie ale ciężko mi zaakceptować bezkarność tych okupantów. To jest ta konstytucyjną równość wyznaniowa? Niczego dobrego nie wnoszą do tego kraju. Jakoś np. protestanci potrafili to rozgraniczyć w praktyce i sraczki przez to nie mają. 

1 minutę temu, janunio napisał:

Czy Stonoga znowu garuje ?

Nope. Puścili go.

Kiedy ?

Cytat

Sąd postanowił wniosku prokuratury nie uwzględnić i zarządzić natychmiastowe zwolnienie Zbigniewa S.  

Trzeba wreszcie zrobić porządek z tymi sądami.

Edytowane przez janunio
1 minutę temu, blomin napisał:

Jakoś np. protestanci potrafili to rozgraniczyć w praktyce i sraczki przez to nie mają. 

Masz wyżej filmik z prześladowania niewinnego człowieka w metrze przez siepaczy kaczystowskich. Czy ma jakiekolwiek znaczenie, czy katują oni katolika, protestanta, buddystę, czy (sądząc po języku) wyznawcę Kościoła Bluzgowego?

Nie. Tu chodzi o rodzący się w Polsce totalitaryzm. Jakbym wrócił do lat 80-tych... Zaraz znów trzeba będzie brać cegłówki i iść na ulicę masakrować mordy zomowskie. Bo jak nie my - to kto? ?

1 minutę temu, janunio napisał:

Kiedy ?

tego samego dnia

43 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Tam liczy tylko wiedza akademicka, która jest całkowicie bezradna w moim przypadku...

a to juz tylko Tomek ci po może ?

28 minut temu, costa brava napisał:

ma to skłonić lekarzy do podejmowania pracy przy covidzie ...Sasin kijem nie sklonil to teraz próbują marchewką...kosztem ludzi oczywiście 

a na czym ten koszt ludzki ma polegać ? kradną organy czy co ?

21 minut temu, il Dottore napisał:

Bo tam będą brali z łapanki. Wezmą np. jakiegoś psychiatrę, bez pojęcia o tym co ma robić na oddziale zakaźnym. W sumie facet GROŹNY dla takich pacjentów bo on się zajmuje w pracy czymś zupełnie innym, ale dla wadzy socjalistycznej sztuka jest sztuka... A biednemu psychiatrze z łapanki mówią: "improwizuj! Masz dyplom, to lecz ich sobie, jak tam uważasz. A w razie draki: tu jest klauzula Dobrego Samarytanina, jesteś bracie kryty!". I wszyscy szczęśliwi.

i znów zwyczajowa porcja konfabulacji

akurat okreslili kogo chcą zgarnąc na covid

psychiatra odpada

15 minut temu, il Dottore napisał:

Masz wyżej filmik z prześladowania niewinnego człowieka w metrze przez siepaczy kaczystowskich.

Masz na to jakieś dowody ?

KALIBER vel rydz .

1 minutę temu, KALIBER napisał:

Masz na to jakieś dowody ?

Ślepy jesteś? Czy o co ci chodzi?

7 minut temu, cir napisał:

psychiatra odpada

No tak.

Zamiast polskiego psychiatry będą "specjaliści" zza Buga. Zapóźnieni w stosunku do polskich lekarzy o jakieś 50 lat. Już w prasie gadzinowej Sakiewicza usłużny Lewiatan podpowiada, żeby dawać im prawo wykonywania zawodu bez procesu nostryfikacji.

Także o wysoki poziom leczenia na tym stadionie jestem spokojny! ?

6 minut temu, il Dottore napisał:

o co ci chodzi?

O to !

8 minut temu, KALIBER napisał:

przez siepaczy kaczystowskich.

KALIBER vel rydz .

13 minut temu, cir napisał:

a na czym ten koszt ludzki ma polegać ? kradną organy czy co ?

ano na tym że nikogo poza covidem nie będzie się leczyć i będzie to całkiem legalne..pacjent będzie zwyklym towarem, nie ma zysku, nie ma leczenia..

jak mozna kogokolwiek zwolnic z odpowiedzialności za błędy??? co to k...wa jest, Afryka dzika ???.

jedna bezkarna kasta sędziowie,  druga urzędnicy wysokiego szczebla, teraz będzie trzecia lekarze 

54 minuty temu, il Dottore napisał:

Sceny jak z filmów o totalitarnych reżimach - dwóch Covidian w metrze atakuje beznamordnikowca. Okazało się, że to siepacze Kaczyńskiego udający cywili i wyłapujący w metrze beznamordnikowców.

CZY TO JEST NORMALNE??? W TYM KRAJU NA NASZYCH OCZACH RODZI SIĘ NAZIZM!!!

Przyznam się, że jak UBywatele i KODeraści ostrzegali przed totalitaryzmem w Polsce to się z nich śmiałem, ale teraz wcale mi nie jest do śmiechu bo to oni mieli rację a ja się myliłem.

Horror.

Moja ocena tego jest taka, tych dwóch z plecakami stworzyło rzekome większe zagrożenie niż ten pacjent, co siedział bez maski, dzicz.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.