Skocz do zawartości
IGNORED

Finansowa apokalipsa nadchodzi.

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, skynyrd napisał:

Komiczne, nie prawdaz?

Że człowiek z wazeliny jest ministrem nauki i wicepremierem?  Nie sposób się nie zgodzić.  Teraz zgodnie z tradycją powinien ogłosić, że rzuca Kaczyńskiemu rękawicę w wyborach na prezesa PiSu.

15 minut temu, Zbig napisał:

Że człowiek z wazeliny jest ministrem nauki i wicepremierem? 

Ale trzeba mu przyznać, że już drugą partię ro***erdala...W sumie to nie wiadomo o co mu chodzi. Tu nie podobała mu się ciepła woda w kranie, a teraz wodzowskie zdanie jednego nad prezesa. Zawalczy sam czy może przytuli się do PSL a potem je imploduje?    

P.S.

A p. @caleb66 odzywał się ostatnio? 

Edytowane przez hi_aro
5 godzin temu, LJ3 napisał:

Przylot do URM w każdy wtorek, w każdą środę meczyk, a w czwartek do Gdańska. To tygodniowy rytuał Nicnierobienia! 

Uwierzycie w to?! 

W 2 (słownie DWA) lata ten rząd pokazał, gdzie te pieniądze były zakopane.

Tylko 2 lata wystarczyły by Wam pokazać i uświadomić, że poprzednicy robili Was w Bolka aż tyle lat! 

Kim trzeba być by tego nie zauważyć??

Co do drugiej czesci. 

Tak 2 lata wystarczyly. Zrobili pozadek z paliwem, bardzo mocno ograniczyli mafie vatowskie no i wprowadzili socjal 500+ ktory defakto nie doprowadzil do bankructwa. 

Tak, zgadzam sie z tym. 

Tylko kazdy madry czlowiek powinien reagowac na jakas kulture zachowania, zycia czy przestrzeganie pewnych spraw. 

To ze dostales odemnie cukierka nie oznacza ze moge cie kopnac w dupe. 

Tusk obrabowal OFE, ok.  Ale dlaczego ty nie wspomnisz ze PIS obrabowal wszystkie najwazniejsze fundusze? Niepelnosprawnych, swiadczen gwarantowanych, rezerw materialowych itp ?

Wytlomacz mi roznice bo ja prosty chlopak nie rozumiem. 

Kolejna sprawa, czy normalnym jest robienie systemy autototalitatnego?  cala wladza w PIS?  Przeciez to co robia z sadownictwem to nie pojete. 

Propaganda. To jest normalne z w TVP dzien w dzien obrazane sa konkurencyjne partie? A duda wychwalany? Dla ciebie jest to oznaka wolnosci???    Dla mnie jest to propaganda i manipulacja najgorsze swinstwo. 

Jak inni maja kandydowac na prezydenta gdzie media publiczne dzien w dzien wylapuja twoje potkniecia a duda zawsze jest wychwalany. 

Co do Lotow samolotem? A co PIS wyjatkiem, ktory tam wkolko latal samolotem i gazety sie za niego wzieli? 

Albo wez kopacz. Tu tez z pracy codziennie masz podwozke w kolumnie? I co TAKA TEPA TA KOPACZ ze nawey nie pamieta czy jechali na sygnalach czy nie?

Roznica miedzy PO a PIS jest taka. Ze za PO byla wolnosc, nie byli az tak zgrani i bronieni przez system.   Za PIS reka reke myje. Nie zrobisz nic bo nastepnego dnia masz policje w domu.  Dzien w dzien beda cie obrazac w TV aby zniszczyc twoja reputacje (tak robilo PO?) . Pis jest nie do ruszenia przez prokurature dlaczego Jarek nie spowiada sie z dwoch wiez? 

Jak ty nie zauwazasz takich prostych rzeczy jak manipulacja, propaganda, lamanie praw to naprawde PIS wypral ci juz mozg. 

Jak dla mnie czas na zmiany i Mentzen czy Bosak  mloda krew wprowadzilaby bycmoze Polske na nowe tory. 

A jak już trochę się zahaczyło o giełdę i dyrektorów to mamy piękny awans.?

"Od 1 kwietnia Tomasz Marciniuk objął stanowisko dyrektora działu komunikacji i marketingu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie

Do tej pory pracował jako dziennikarz. Był reporterem i dziennikarzem informacyjnym w Polskim Radiu, a ostatnio wydawcą i prezenterem „Aktualności” w Programie Pierwszym Polskiego Radia. Przedtem był zatrudniony w Telewizji Polskiej, gdzie pełnił funkcję reportera oraz prezentera „Panoramy” w TVP2.

Wcześniej był też związany z Katolickim Radiem Podlasie w Siedlcach oraz z Urzędem Miasta Siedlce, gdzie jako rzecznik prasowy odpowiadał za relacje z mediami oraz współtworzył strategię promocyjną miasta."

Też dyrektor, jak ten co tu się produkuje od paru dni.

Może też zacznął tam głosować nad bessą?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

9 godzin temu, arturp napisał:

Zacytuje tu kolegę - ,, Błysnąłeś jak chrząstka w salcesonie " 

Daj spokój, twego blasku nic nie jest w stanie przysłonić.

Ukryta Zawartość

No to dwa cytaty:

" - Mój mąż z zawodu jest dyrektorem!"

&

"- On wierzy, panie milicjancie! On we wszystko wierzy!  Bóg mnie pokarał takim głupim chłopem..."

A skoro o derechtorach, awansach i szmalu się zgadało, to takie oto coś:

"Filip Grzegorczyk, prezes giganta energetycznego - spółki Tauron Polska Energia, zarobił w ubiegłym roku 1 mln 203 tysiące złotych. Najwięcej, od kiedy objął posadę prezesa.

Według raportu rocznego 2019, grupa Tauron zanotowała 1,7 miliarda straty netto, wobec 207 mln zysku rok wcześniej".

Tak trzymać!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
27 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

- Mój mąż z zawodu jest dyrektorem!"

Jeszcze była "inżynierowa Mamoniowa" ?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

44 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Według raportu rocznego 2019, grupa Tauron zanotowała 1,7 miliarda straty netto, wobec 207 mln zysku rok wcześniej

Bo nie liczy się zysk czy strata, ważne są "sianokosy" swoich.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

28 minut temu, Tadeiro napisał:

Jeszcze była "inżynierowa Mamoniowa" ?

No i pani Sidorowska, która, jak wszem wiadomo  "miała takie ogólne tendencje.

Kolka, wątroba, śledziona, noga..."

Choroby współistniejące.

W świecie Hi-Endu grasuje też "naukowiec z wykształcenia"...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

,,  Komornik Robert Damski przyznał w rozmowie z "Dziennikiem Gazetą Prawną", że już teraz na koncie kancelarii komorniczej księguje się o połowę mniej płatności niż jeszcze kilkanaście tygodni temu. Powód braku zapłaty? Kryzys, koronawirus. Strata pracy lub realna jej groźba. Żadnych zmian systemowych, a więc na poziomie Funduszu Alimentacyjnego, na razie nie ma."

Niedługo biedota nie będzie miała na chleb to może zrozumie jak ich władza wydymała ? 

Dobrze być u koryta . Urzędasy nie pracują ale kasę biorą pełną , tak jak przed epidemią . A obywatele chcieliby pracować ale im nie wolno i za to nic nie dostają . Na dodatek musza jeszcze oddawać na utrzymanie tych niepracujących urzędników- czyli tracą dwa razy .

No ale,  jak mówiła pewna znana posiadaczka broszki - bo nam się należy . ? 

...there is no spoon...

8 godzin temu, Lolo2 napisał:

Jak dla mnie czas na zmiany i Mentzen czy Bosak  mloda krew wprowadzilaby bycmoze Polske na nowe tory. 

W tekście który napisałeś pod wieloma zdaniami podpisałbym sie obydwoma rekami ale ostatnim zdaniem mocno pojechałeś....tak sie składa ze wiele osób z piszących tutaj mnie zna i znają moje patrzenie na ta bandę pisowską która niszczy ten kraj ...ale zmiana jednych na drugich którzy zwą sie "prawdziwymi Polakami" którzy haj-lują po lasach i przez miasta wędrują w rytmie skocznym jak w niegdysiejszych latach 30 poprzedniego wieku z pod znaku ONR i Młodzieży cos tam cos tam  ...na takie coś nie chciałbym zamienić

i wiedz ze miałem z nimi do czynienia moje słowa nie są pisane bez przyczyny...kiedyś wspomniałeś ze jesteś z Pomorza ? Wiedz ze też jestem z miejsca gdzie kiedyś przypłynął sobie pancernik z wizytą szkolną... ja pamiętam tych co teraz tak pięknie sie zwą Konfederacja i mówię jednym i drugim dziękuje nie z wami

52 minuty temu, asterix1 napisał:

W tekście który napisałeś pod wieloma zdaniami podpisałbym sie obydwoma rekami ale ostatnim zdaniem mocno pojechałeś....tak sie składa ze wiele osób z piszących tutaj mnie zna i znają moje patrzenie na ta bandę pisowską która niszczy ten kraj ...ale zmiana jednych na drugich którzy zwą sie "prawdziwymi Polakami" którzy haj-lują po lasach i przez miasta wędrują w rytmie skocznym jak w niegdysiejszych latach 30 poprzedniego wieku z pod znaku ONR i Młodzieży cos tam cos tam  ...na takie coś nie chciałbym zamienić

i wiedz ze miałem z nimi do czynienia moje słowa nie są pisane bez przyczyny...kiedyś wspomniałeś ze jesteś z Pomorza ? Wiedz ze też jestem z miejsca gdzie kiedyś przypłynął sobie pancernik z wizytą szkolną... ja pamiętam tych co teraz tak pięknie sie zwą Konfederacja i mówię jednym i drugim dziękuje nie z wami

Przyznam ze nie znam szczegolow. 

Mentzena slyszalem jak pojechal pisowca, nastepnie slyszalem 2 jego wyklady. Z podatkow jest mega dobry. I wszystko co gadal pokrywalo sie z moimi pogladami. W dodatku koles mlody. Wroze mu ze zostanie kiedys premierem. 

Popiera Bosaka, wczoraj ogladalem jego livy i wydawalo sie ok. 

Ale skoro mowisz ze nie warto..... 

Na PIS napewno nie zaglosuje bo to mafia. Na kidawe nie ma co glosowac bo to najwiekszy pustak jaki kiedykolwiek startowal. Biedron to slupskiem nie potrafil zarzadzac a co dopiero panstwem. Wiec droga eliminacji pozostal mi Bosak ze wzgledu na poparcie Mentzena.....

No ale ostrzegles, dziekuje, poczytam o tej bandzie i zobacze co w trawie piszczy. 

25 minut temu, notoryczny napisał:

Gowin mówił, że cofniemy się do średniowiecza

W jego przypadku to jest właśnie ta optymistyczna wersja.

Achievement unlocked!

14 minut temu, Tadeiro napisał:

W jego przypadku to jest właśnie ta optymistyczna wersja.

Bo on wybierał pomiędzy dżumą a grypą .?

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

3 godziny temu, Meloman napisał:

Co o tym sądzicie?:

Ukryta Zawartość

Tak nie musi być .Wszystko zależy od reakcji rządów .Przykład Chin , Japonii czy Korei Płd . to wskazuje .

35 minut temu, notoryczny napisał:

Bo on wybierał pomiędzy dżumą a grypą .?

Tylko choroby mu się pomyliły .

Ukryta Zawartość

W dniu 7.04.2020 o 14:35, arturp napisał:

No ale,  jak mówiła pewna znana posiadaczka broszki - bo nam się należy

Tylko najsmutniejsze jest to, że nie przeszkodziło jej to wygrać wybory do parlamentu UE i przytulać co miesiąc niezła kasę, praktycznie tylko za pobyty w Brukseli.

W dniu 7.04.2020 o 16:03, Lolo2 napisał:

Biedron to slupskiem nie potrafil zarzadzac a co dopiero panstwem.

Znam ludzi ze Słupska.  Biedroń jest tam szanowany.  Przezydent nie jest od zarządzania państwem w polskim ustroju.  A jakie kwalifikacje ma Bosak?

Godzinę temu, Zbig napisał:

Znam ludzi ze Słupska.  Biedroń jest tam szanowany.  Przezydent nie jest od zarządzania państwem w polskim ustroju.  A jakie kwalifikacje ma Bosak?

Ma żonę. Nie uśmiecha się głupkowato i nie udaje aktora amatorskiego teatrzyku.

Ciekawa sprawa, ale na polskie warunki to już całkiem nieźle.

Co się k... porobiło z tym krajem, że zastanawiamy się nad takimi rzeczami i zajmujemy się takimi miernotami???

Jestem Europejczykiem.

50 minut temu, Jaro_747 napisał:

Co się k... porobiło z tym krajem, że zastanawiamy się nad takimi rzeczami i zajmujemy się takimi miernotami???

Właśnie , co się porobiło ?

KALIBER vel rydz .

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No proszę . Jednak jest coś w czym się zgadzamy. Do czego doszliśmy , ile to jeszcze ma trwać i czy nie czas na poważny zwrot i wykopanie tej całej nowej ,,elity politycznej" ? Kompletne rozczarowanie .

...there is no spoon...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.