Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

"Sala samobójców.Hejter"
Nie ma nic wspólnego z "Salą Samobójców" z 2011 -- poza reżyserem i Agatą Kuleszą.
Pamiętacie "Wodzireja"? To film o takiej samej oślizgłej mendzie. Ale gorszy.

8 godzin temu, burz napisał:

"Sala samobójców.Hejter"
Nie ma nic wspólnego z "Salą Samobójców" z 2011 -- poza reżyserem i Agatą Kuleszą.
Pamiętacie "Wodzireja"? To film o takiej samej oślizgłej mendzie. Ale gorszy.

Własnie się do niego przymierzam i trochę mnie zasmuciłeś oceną .

Jumanji : Następny poziom  ,  utrzymało poziom z pierwszej części , także przyjemnie się to ogląda . A jeśli ktoś lubi filmy odbiegające od klasycznych schematów to może pokusić się o obejrzenie Anihilacji .  

Edytowane przez omnidirectional

Boże Ciało, świetny jak dla mnie. Nasze polskie realia i mentalność, wiara pokazana idealnie. Bardzo udana rola głównego aktora, księdza-udawacza ?

Gość

(Konto usunięte)
W dniu 21.03.2020 o 11:59, Frank napisał:

Niskie oceny są niesprawiedliwe, wręcz złośliwe

Film nieporozumienie, ni to pastiż, ni to parodia, horror to na pewno nie jest.

Tak to jest jak gimbaza do filmów się zabiera...

Ech... 1,5h w plecy.

Wilczyca przynajmniej klimat miała, a tu sielskie obrazki kurła...

Platforma - dobre kino warto zobaczyć

W lesie dziś nie zaśnie nikt - Ten gość niech lepiej już więcej nie popełnia takich tworów, aż żal tchu na tą komercyjną miernotę.

3 godziny temu, skynyrd napisał:

Śmiało, obejrzysz bez problemów. Film z cyklu - jak się robi politykę.

Obejrzałem i nie był taki zły wg.mnie  . Otwiera troche oczy ,na możliwości robienia ,,polityki " jak to napisałeś.

W dniu 24.03.2020 o 08:45, malikali napisał:

W lesie dziś nie zaśnie nikt - Ten gość niech lepiej już więcej nie popełnia takich tworów, aż żal tchu na tą komercyjną miernotę.

I tak ma być,horror to komercja i tandeta,no nawet miernota :-)

To nie kino artystyczne,próby stworzenia ambitnych dzieł w tej tematyce poległy - wspomniana Wilczyca - Lokis

10 minut temu, Frank napisał:

I tak ma być,horror to komercja i tandeta,no nawet miernota ?

To nie kino artystyczne,próby stworzenia ambitnych dzieł w tej tematyce poległy - wspomniana Wilczyca - Lokis

Ja nie mówię  kinie artystycznym, tylko dobrym filmie w tej tematyce, a ten to kompletne dno.

Deerkskin. Film o facecie, który ma kurtkę. Koniec recenzji :-). I nie prosiłbym Was, żebyscie obejrzeli, gdyby nie nadzieja, że ktoś z Was się skusi i mi biednemu, nieoświeconemu wyjaśni - o co k**wa w tym filmie chodzi ?!!!!!

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

48 minut temu, SynSama napisał:

o co k**wa w tym filmie chodzi ?!!!!!

O samotność,uczucia i samorealizację

Nakręcone w surrealistycznej formie,w sumie to dobrze,że ktoś realizuje tak pokręcone kino

Jean Dujardin jest świetny,jak zwykle

Ale jest to obraz specyficzny,raczej dla szukających w kinie czegoś bardzo oryginalnego

Nie jest to pozycja obowiązkowa do obejrzenia

10 godzin temu, Frank napisał:

Nakręcone w surrealistycznej formie,w sumie to dobrze,że ktoś realizuje tak pokręcone kino

A że tak powiem....gdzie tam surrealizm :-) ? Żeś pojechał jak....

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

14 godzin temu, SynSama napisał:

A że tak powiem....gdzie tam surrealizm :-) ? Żeś pojechał jak..

Dobra,zmienię na  .... w oparach absurdu   :-))))))

W dniu 26.03.2020 o 09:28, Pasqual napisał:

Bardzo polecam, skłania do przemyśleń ! A poza tym świetna komedia

Może to niewymownie podłe, ale ja chciałbym mieć na studiach właśnie takiego profesora - on naprawdę chciał przekazać dalej to, co sam wiedział. Studenci mieli więc moim zdaniem niesłychane szczęście...

Edytowane przez Pasqual

"21 mostów". Film nieco w klimatach słynnej "Gorączki", może nie ta klasa ale bardzo fajnie się ogląda. Ciekawa fabuła i sprawnie nakręcony. Polecam.

W dniu 5.04.2020 o 19:46, szpakowski napisał:

"21 mostów". Film nieco w klimatach słynnej "Gorączki", może nie ta klasa ale bardzo fajnie się ogląda. Ciekawa fabuła i sprawnie nakręcony. Polecam.

Oglądnąłem -potwierdzam ,wart oglądnięcia .

2 godziny temu, skynyrd napisał:

Nawet Angela się pojawiła. Miauu ?

Merkel ? 

5 godzin temu, skynyrd napisał:

Psy 3. W Imię Zasad 2020

Nawet Angela się pojawiła. Miauu ?

Głupi, ale bez przykrości. W obsadzie same gwiazdy Pasikowskiego. Nawet Mamrot Fabijański (snajper w okularach).

Szkoda, że mało Eryka Lubosa, uwielbiam faceta.

Jestem po seansie - trochę więcej oczekiwałem . Nie jest zły ale .....

1 godzinę temu, skynyrd napisał:

Merkel nie dałbym rady nawet na bezludnej wyspie

Eeee tam, gadanie. Makrela ma konkretne ucho. Byś pół roku pojeździł na ręcznym, by Ci uchem pomachała przed nosem byś ją jechał jak lis tchórzofretkę na takiej wyspie:-))))))

5 godzin temu, skynyrd napisał:

Nie, ta sama, która miałczała ?

Merkel nie dałbym rady nawet na bezludnej wyspie

Bo na bezludną wyspę to się bierze (według KMN) album "150 technik samogwałtu", a nie jakieś stare baby...

Psy 3. W Imię Zasad 2020
Nawet Angela się pojawiła. Miauu 
Głupi, ale bez przykrości. W obsadzie same gwiazdy Pasikowskiego. Nawet Mamrot Fabijański (snajper w okularach).
Szkoda, że mało Eryka Lubosa, uwielbiam faceta.
Byłem w kinie, strata czasu.
8 minut temu, RAF77 napisał:

Byłem w kinie, strata czasu.

Cholera, mogłem obstawiać u buka, że padaka.....:-)))

Ja oglądam serial "Hornblower"  - idealny kapitan, a potem admirał,  idealny kadet, a potem kapitan , uporządkowany świat Piękna i podnosząca na duchu bajeczka Bardzo fajne sceny marynistyczne Ponieważ to stary film warto włączyć Darbee i ustawić na wysoki poziom korekcji

Edytowane przez Pasqual
18 minut temu, fetek napisał:

to nie jest serial, jak lubisz takie klimaty to może Admirał (2015)

Wielkie dzięki, oglądałem ?  Tak samo jak Hornblowera trzeba puścić dźwięk przez najlepszy zestaw stereo, jest sporo  fajnych wybuchów i dźwięków morza ?  ? 

Edytowane przez Pasqual

Sporo scen w Hornblowerze jest kręconych na HMS Victory, naprawdę warto obejrzeć ! 

Naprawdę to piękna bajka o świecie idealnym...

Edytowane przez Pasqual
  • Pokaż nowe odpowiedzi