Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tobie, Żaziku.

A tych Waszych wrzasków i swawoli to nie śledzę specjalnie, toteż nie wiem o kim mowa i nawet wiedzieć nie chcę.

A ja lubię od czasu do czasu odwiedzić zoo.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

cudem

Chyba tylko właśnie tak.

16 godzin temu, bubusia napisał:

jeszcze jestem w szoku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To jest artystka sceniczna, vocalistka, wyluzuj, jesteśmy na forum audio -  temat jest merytoryczny i dotyczy największego wydarzenia muzycznego ostatnich lat.

Bądź normalny.

image.thumb.png.29704d9aeb48daf99b8bf045aa547fdc.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tymczasem:

Ukryta Zawartość

Czyli pięknie się zapowiada. Pisiorki - też poczytajcie, choć istoty i co istotniejsze konsekwencji i tak nie będziecie w stanie zrozumieć...

Ukryta Zawartość

Przed chwila odkryłem ten wątek, nacisnąłem jeden z klubów Jaro 747, tak z ciekawości, i jeszcze jestem w szoku.

Zmarszcz Freda i od razu wyjdziesz z szoku

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

3 godziny temu, mariusz05 napisał:

Mało prawdopodobne , wkrótce będziemy płatnikiem do unijnego budżetu, a kasy coraz mniej.A  bez kasy nawet najlepszy komunizm pada na twarz np.Venezuela,RPA

Ktoś dodrukuje.

Nie bój nic.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

18 godzin temu, jar1 napisał:

PiS nie będzie żebrał, bo powstał z kolan.

Władza się i tak wyżywi, jak powiedział kiedyś Urban. 

Gdzieś tam wcześniej napisałem, że mimo iż su***syn, Urban nie udawał nikogo innego...

Wpadki zapomnienia miewali różni Cimoszewicze i inne...

PiS w swym zakłamaniu niemal uwierzył w swą misję. Bo co uważa to wyraził ustami Kurskiego o "ciemnym ludzie..."...

A propos kwestii o której rozmawialiśmy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

49 minut temu, skynyrd napisał:

Pi, pi, pi... My, partia myszek, wygramy najbliższe wybory.

Zrobimy jeszcze 2 klipy z kotem!

Twoje prognozy się nie sprawdzają. Czas abyś wyciągnął wnioski. 

Podczas pogrzebu Męża Stanu, Profesora Bronisława Geremka, pisowskie bojówki gwizdały, stojąc z transparentem "Dziękujemy Ci Boże, że go od nas zabrałeś", kiedy Profesor Bartoszewski składał wieńce w rocznicę Powstania Warszawskiego, pisowskie bojówki, wsparte wiernymi pisowi bandami kiboli i neofaszystów, gwizdały, buczały i krzyczały, kiedy Prezydent Komorowski zabierał głos w kampanii, pisowskie bojówki i opłacani hejterzy, odzierali go z godności i opluwali. Pis to jedyna (i oby ostatnia) partia, która przyczyniła się do mordu Adamowicza, Blidy i wykończenia ponad 50 rodaków wyrokiem dezubekizacyjnym (ci ludzie targnęli się na życie lub zatrzymanym sercem je utracili). Nie bójmy się tego przypominać. Co wówczas mówili: Bredziński, Jaki, Kempa, Szydło i reszta tego pisowskiego zbioru "królów" intelektu i "rycerzy" przyzwoitości? Śmiali się, kłamali w żywe oczy, podle przekręcali fakty, nakręcali spiralę pogardy i nienawiści, szczuli korzystając z przestępców, bandytów stadionowych i neofaszystów. Żadnej z tych "ikon poprawności" nie przyszło do głowy przeprosić, zapanować nad nienawiścią, przywrócić godność rywalom. Brawa dla Pani Kidawy Błońskiej, która tym gestem pokazała jasno, że jeśli pisowska, zamordystyczna i okrutna władza przyjdzie po nas o szóstej rano, sami nie zostaniemy nigdy i za to m.in ma Pani Kidawa mój szacunek. (G.St.)

No i niech nienawiść nakręca się dalej, a barany klaszczą. 

BN jak jakiś walnięty pisowiec kiedyś przypierd.... ci na ulicy, to nie miej pretensji, podlajkuj topa.

Ewentualnie podebatuj o początkach konfliktu, kto zaczął, i ze z nimi trza tak samo. To powinno pomoc.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Trzeba wiedzieć gdzie przeszkadzać i jak.

A teksty typu, tak, tak, dobrze było słychać, raczej o mądrości nie świadczą.

A myślenie, oni chamowali i wygrali, to teraz my pochamujemy, to tez wygramy,  jedynie świadczy o bezradności.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

18 minut temu, toptwenty napisał:

za to m.in ma Pani Kidawa mój szacunek

Brawo @toptwenty. Nic dodać nic ująć. PiS zbiera żniwo z ziarna nienawiści i pogardy, które sami zasiali.

Jak zostało tutaj słusznie powiedziane: za pomocą takich metod PiS wygrał wybory. Trzeba się uczyć od skutecznych.

6 minut temu, bubusia napisał:

Trzeba wiedzieć gdzie przeszkadzać i jak.

A teksty typu, tak, tak, dobrze było słychać, raczej o mądrości nie świadczą.

A myślenie, oni chamowali i wygrali, to teraz my pochamujemy, to tez wygramy,  jedynie świadczy o bezradności.

I po takich wpisach widać jednoznacznie że Twoje serce bije po stronie PiS. OK, każdy ma niezbywalne prawo mieć poglądy jakie jemu najbardziej odpowiadają. Tylko przestań udawać kogoś, kim nie jesteś.

PiS wygrał, bo ludzie mieli dość arogancji, większość ludzi. Teraz maja 500 plus i utwierdzanie w słusznej linii. A chamskie wybryki, odpowiednie pokazane, tylko utwierdza w słuszności wygranej PiS.

A jak nie wierzycie to zobaczycie w maju. 

10 minut temu, Bobcat napisał:

Brawo @toptwenty. Nic dodać nic ująć. PiS zbiera żniwo z ziarna nienawiści i pogardy, które sami zasiali.

Jak zostało tutaj słusznie powiedziane: za pomocą takich metod PiS wygrał wybory. Trzeba się uczyć od skutecznych.

I po takich wpisach widać jednoznacznie że Twoje serce bije po stronie PiS. OK, każdy ma niezbywalne prawo mieć poglądy jakie jemu najbardziej odpowiadają. Tylko przestań udawać kogoś, kim nie jesteś.

A kogo obchodzi moje serce. Liczą się fakty. Żeby wygrać trzeba coś zaoferować, cokolwiek, chamstwo nie wystarczy.

A ostatnio wyszło, tak to przynajmniej pokazano, ze chcą zabierać, a nie dawać. Patrz 13ki. 

I oni maja wygrać? Jedyne co osiągną to konsolidacja swoich. Reszta będzie miała ich w dupie.

19 minut temu, bubusia napisał:

No i niech nienawiść nakręca się dalej, a barany klaszczą. 

BN jak jakiś walnięty pisowiec kiedyś przypierd.... ci na ulicy, to nie miej pretensji, podlajkuj topa.

Ewentualnie podebatuj o początkach konfliktu, kto zaczął, i ze z nimi trza tak samo. To powinno pomoc.

Wszystkie Pizdowate bandziory są ulubieńcami i podopiecznymi Kempy -  Baby Bez Szyi, a ona jako najporządniejsza z kryształowych nie da mi zrobić krzywdy pszeca. Ona jest łagodna i dobrotliwa.

Taki Jeżurek w walonkach.

Ps - Łoddej plecaki coś je dzieciom ukradła, szumowino Kempo!!!

Ukryta Zawartość

Powinno być w humorze  

Coś dla pelikanow pisowskich o przyszłym wodzu ich parti...chyba że się z Ziobro pozagryzają ...suma summarum kabaret

Ukryta Zawartość

asterix, a z czego tak się cieszysz, jak jesteś odważny to dawaj, założymy się kto wygra, jak Duda, to nie napiszesz już tutaj ani słowa, jak ktoś inny, to ja nie napisze. Wchodzisz? Czy galoty falują?

Zaraz zobaczycie odwagę asterixa i jego przekonanie o wygranej/ przegranej danego kandydata. Zaraz zobaczycie co jesteście warci, gdy mówi się sprawdzam.:)

No wiec?

Przeciez ja tez mogę przegrać, nie pękaj asterix:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.