Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Stalin chciał mieć bufor, ale nie z problemami, tylko taki z którego jeszcze mógłby czerpać.

Tak nam urządził PRL.

Rockefeller po 50 latach postanowił, TKM.

I tak nam urządził PRL BIS.

USA powołało UE, Niemcy mieli tym zarządzać, my pracować.

Teraz się trochę poprztykali, w ogóle teraz jest wszędzie bałagan.

Komplikują Chińczycy, Rosjanie, Żydzi..

Napisałem że

Napisałeś wiele rzeczy. Piszesz je z pozycji "znawcy" materii, a tak naprawdę sadzisz takie bzdury aż głowa mała.

I co gorsze - nawet nie dostrzegasz, że ludzie z Twoich opinii (by nie napisac z Ciebie) po prostu kpią.

Może przestań po prostu pisać bzdury, wyjdzie zdrowiej i lepiej.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

PiS jest rozgrywane przez każdego kto tylko siada do gry.

PiS to kompletni debile. No bo co innego uważać o kimś, kto mając samodzielną większość w Sejmie, własnego prezydenta na posyłki i koniunkturę zapewniającą wzrost gospodarczy 5%+ robi wszystko aby roztrwonić swój sukces?

Przecież jakby po wyborach odpuścili tępy populizm, pozostawiając tylko trochę propagandy na rzecz swojego ciemnego ludu i nie wpuszczali się w te bezsensowne wojny z TK, sędziami, Tuskiem, itp..., tylko trochę otworzyli się na centrum, to by z palcem w d... mieli teraz ponad 50% poparcia a opozycja mogła by im skoczyć na plecy obunóż z rozbiegu.

No ale oni muszą się oprzeć o prawą ścianę i gryźć każdego co chce podejść. Ich wybór, tylko że wścieklizna to choroba nieuleczalna i kończąca się śmiercią.

To się kiedyś nazywało "zbiorowa mądrość partii" ;-).

Mateuszek miał ocieplić wizerunek PiS, załagodzić konflikt z Unią i otworzyć partię na centrowy elektorat. Ale on zupełnie jak ten skorpion z przypowieści nie wytrzymał i zaczął żądlić.

Wywołało to entuzjazm partyjnego betonu ale w skali strategicznej okazało się rujnujące.

Jestem Europejczykiem.

PiS to kompletni debile. No bo co innego uważać o kimś, kto mając samodzielną większość w Sejmie, własnego prezydenta na posyłki i koniunkturę zapewniającą wzrost gospodarczy 5%+ robi wszystko aby roztrwonić swój sukces?

Nienawiść to destrukcja - nie znają nic innego.

Nie sądzę żeby to była nienawiść - bardziej prawdopodobne jest, że to zwykłe lizusostwo.

W organizacji dyktatorskiej nie liczy się sens poszczególnych posunięć tylko to, czy spodobają się wodzowi. No i mamy wyścig. Na to nakładają się wewnętrzne rozgrywki frakcyjne i mamy to, co widać.

Jestem Europejczykiem.

Napisałeś wiele rzeczy. Piszesz je z pozycji "znawcy" materii, a tak naprawdę sadzisz takie bzdury aż głowa mała.

I co gorsze - nawet nie dostrzegasz, że ludzie z Twoich opinii (by nie napisac z Ciebie) po prostu kpią.

Może przestań po prostu pisać bzdury, wyjdzie zdrowiej i lepiej.

Tutaj muszę zaoponować w obronie mojego "samolocika".

Mimo ogromnej przewagi infantylnie bezczelnych głupot jakie produkuje w chwilach napływu weny, zdarzają sie mu jednak prawdziwie trafne i błyskotliwe perełki, tłumaczące sporo mechanizmów i konsekwencji z działań kręgów, które aktualnie do władzy sie odrwią.

Jednak jak to napisałem powyżej, są to perełki z powodu ich rzadkości występowania w powodzi bełkotu jaki wciąż produkuje na łamach forum. Nie tylko Bocznicy :-)))

W Pucku przegrali wszyscy kandydaci z PiS. Kandydat w Pucku na stołek burmistrza przyznaje, że nawet w jego ulotkach zawarta była "mniej więcej prawda". I nie pomogło.

"Kupiłem sobie ulotki, mniej więcej prawda w nich była" opowiada Rintz Marek i narzeka, że nie miał mocnego wsparcia kościoła: "ani agitacji w kościołach".

Facet stwierdził, że odchodzi z polityki i wraca do handlu kwiatami "Wracam do prowadzenia kwiaciarni. Już nie będę startował".

Dobrze, że nie zajmował się wczesniej czyszczeniem na zlecenie akwarium - bo i taki "wybitny" znajduje się wśród stołkowych PiS.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

bo i taki "wybitny" znajduje się wśród stołkowych PiS.

Sami mężowie stanu (tego od spodni)

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

W Pucku przegrali wszyscy kandydaci z PiS. Kandydat w Pucku na stołek burmistrza przyznaje, że nawet w jego ulotkach zawarta była "mniej więcej prawda". I nie pomogło.

Brawo Puck, potrzeba więcej takich. Podobno jest bardzo dużo zapytań czy można się w Pucku osiedlić bez problemu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

wyjdzie zdrowiej i lepiej.

Tak, jednak te bzdury, są czystą rzeczywistością.

W USA wiceprezydent zadzwonił prywatnie z telefonu służbowego, wybuchła ogromna afera, nie chciało mu się iść na piętro, gdzie miał aparat prywatny.

W Polsce Łódź zagłosowała na osobę skazaną..stąd pochodzi Twoje mylne wrażenie, po prostu stosujesz znane sobie matryce.

Moje są inne.

PiS przegrał i to jest fakt, który nie wziął się znikąd, Ty nie wiesz skąd, bo skąd masz to wiedzieć, śnisz swój sen, jak wielu Kolegów, którzy zaskoczeni byli wynikami wyborów w 2015r.

Czy ktoś prognozował tak jak moja skromna osoba tamten wynik, tu na forum ?

Czy po ich ogłoszeniu ktoś otrzymał ok 7 banów dwutygodniowych, jeden po drugim, jako nagrodę..?

Łatwo wielu teraz iść na łatwiznę, trudniej było latami pisać że Tusk i PO to czyste zło i znosić tego konsekwencje tu na forum Szanowny Kolego.

Właśnie wyszła książka Niebezpieczne Związki Donalda Tuska, poinformowałem Kolegów by może zechcieli zasięgnąć wiedzy na temat swojego umiłowanego.

Akurat odbyły się wybory, więc ustosunkowałem się.

pienkna

.N jest pożarta przez PO.

Brawo Puck, potrzeba więcej takich. Podobno jest bardzo dużo zapytań czy można się w Pucku osiedlić bez problemu.

Byłem tam w tym roku na wakacjach.

Bardzo sympatyczne miasteczko ze starym ryneczkiem, dało się polubić.

No cóż, Kaszubi dołączyli oficjalnie do gorszego sortu ;o)

"Tynk pożera dźwięk" 747

infantylnie bezczelnych głupot

Tak, Wojciech Sumliński na temat Donalda Tuska czy Bronisława Komorowskiego też zapewne napisał infantylne bezczelne głupoty...

Posłuchaj sobie na mat video z promocji książki jak tam on ich nazywa czy określa kim są, - ban za banem gdybym odważył się powtórzyć tu, - czekałby na mnie.

A on się nie boi, publicznie, 500 osób na sali, mówi że jest gotowy na procesy..na razie zapewne trwa analiza, za co przyskrzynić..

Skąd my to znamy..???

Vlado.

1 Najpierw historia prawdziwa.

2 Potem niezmienne interesy strategiczne podmiotów.

3 Następnie sposoby osiągania celów.

4 Jeszcze wiele innych punktów, dziesięć lat i każdy zrozumie jak rzeczy się mają w Wszechświecie, - bardzo prosto, - silniejszy zgarnia wszystko !

I PILNUJE TEGO !!!

W skrócie, Polski nie ma od bitwy po Warną, od czasu po tej walce do dziś możemy tylko sobie pogwizdać i tak już zostanie.

Warto poświęcić kilkadziesiąt godzin aby dość dokładnie rozpoznać ten moment w historii.

Byliśmy potęgą a zostaliśmy z niczym.

Nie ma absolutnie żadnego znaczenia kto tu rządzi lokalnie, w razie potrzeby przyjdzie leśniczy i przegoni..

Nasączenie agenturą Anglosaską, Rosyjską, Niemiecką czy Izraelską jest tego rozmiaru, że nie można prowadzić polityki nie układając się z nimi.

Ruch Narodowy 1,6 proc, - tyle mogą mieć..rdzennie polskie partie polityczne patriotyczne, czy Korwina nieco mniej..

No cóż, Kaszubi dołączyli oficjalnie do gorszego sortu

Polska północna a zwłaszcza ta z okolic Zatoki Gdańskiej zawsze była w większości "gorszego sortu" - wg PiS oczywiście ;-). W.g. dawnych komuchów też.

W Rabce Zdrój burmistrzem też jest osoba skazana. Ale że jest z PiS to władza nie widzi żadnego problemu.

Może Duda już ją ułaskawiła?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czyż nie poddałem PiS totalnej krytyce ?

Nie, nie ruszyłeś wodza a to on rozdaje karty...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wicie rozumicie toarzyszu, ale z jakiej pozycji ta krytyka?

Konstruktywna krytyka, służąca podniesieniu partii na jeszcze wyższy poziom. Żadne tam krytykanctwo inspirowane przez określone kręgi w wiadomym celu.

Proponuję jeszcze raz przeczytać zestaw moich ostatnich postów, nie wiem co jeszcze można napisać aby wyrazić dezaprobatę dla działań środowiska politycznego.

Fox.

Jarosław Kaczyński stracił brata bliźniaka, odpuść sobie.

Bob.

Pochodzimy z innego rdzenia kulturowego.

Dla Ciebie Tusk jest mężem stanu dla mnie tym, kim jest zgodnie z faktami - odsyłam do książki Sumlińskiego.

PiS przegrał i to jest fakt,

Hm...

Przegrał?

Co najwyżej bitwę (i to wątpliwe).

Moim zdaniem poniżej jest kolejna, trafna diagnoza:

Władysław Frasyniuk o wynikach wyborów

"Absolutnie nie ma po co otwierać szampanów. Ta kampania pokazała, że po naszej stronie brakuje liderów i oferty pociągającej wyborców, mobilizującej ich."

Fakt, Tusk też ma wiele na sumieniu:(

Ale, to PiS pokazał, że sumienie to worek bez dna!

A co napiszesz o Macierewiczu? Odsyłam do książki Piątka...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Jarosław Kaczyński stracił brata bliźniaka, odpuść sobie.

Dlatego nie może podlegać krytyce? Przecież kieruje rządem prezydentem i parlamentem z fotela na Żoliborzu! A brata sam wysłał na zatracenie...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Takie pierd... to możesz dzieciom opowiadać na dobranoc.

A Fox ma RACJĘ!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.