Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa wersja silnika forum - zapraszamy!

audiostereo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
12 godzin temu, fozzie napisał:

Po wyłączeniu blokad poprawiło się tylko ulokowanie tytułów działów na skórce AS Red. Wszystkie żółte tytuły są prawidłowo rozlokowane.

Natomiast na skórkach pola działów na skórkach ASAnimate i ASDeflection nadal są dziwnie rozlokowane. Pojawiają się oczywiście reklamy.

Opera_2019-10-03_203335_www.audiostereo.ASAnimate_pl.thumb.jpg.1b2e52ab5ab67dc8054571d2c06c0085.jpg    Opera_2019-10-03_203506_www.audiostereo.ASDefelction_pl.thumb.jpg.cda50fdd98dc4ad9cbae6c8e0c7e858e.jpg

Dla porównania skórka ASCarbon

Opera_2019-10-03_203621_www.audiostereo.ASCarbon_pl.thumb.jpg.f6f838852986b4c20f1afccc73c186d2.jpg

U mnie na rozdzielczości FHD jest ok. Być może problem dotyczy widoków z mniejszymi rozdzielczościami. Sprawdzimy to.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Dlaczego działu o ogłoszeniach nie ma na stronie głównej ?

Tylko trzeba wchodzić "głębiej " żeby wszelkie wyświetlić lub coś znałeś ?

Inne działy jakoś się mieszczą na stronie głównej ?

• Administratorzy

Są na głównej - 6 ostatnich ogłoszeń. Zjedź proszę na sam dół głównej strony.

2 godziny temu, audiostereo.pl napisał:

Panowie blokujecie reklamy na portalu, który utrzymuje się z nich i publicznie się tym chwalicie, jednocześnie prosząc o support? Jakieś minimum przyzwoitości nakazywałoby chociaż do nieprzyznawania sie do takich rzeczy.

Nie chwale się tym. Blokuję wszystkie portale, które zalewają mnie niepotrzebną reklamą. To wszystko.

Często bywa tak, że jak stronka wykryje, że przeglądarka blokuje reklamy i nie można na daną stronkę dalej wejść bez wyłączenia blokady to ja i tak tej blokady nie wyłączam, i na stronkę nie wchodzę. Nie muszę. Na AS też nie muszę wchodzić. Nie jest mi ona do szczęścia potrzebna.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

• Administratorzy

Nikt nie lubi reklam to oczywiste. Tak samo nikt nie lubi płacić podatków i innych tego typu rzeczy. Jednak zwracanie się o support i podawanie takiej informacji, to dla mnie jak pójście z piracką płytą po autograf i mówienie artyście, że wcale nie muszę słuchać Twojej muzyki.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

40 minut temu, dskrzypczak napisał:

Są na głównej - 6 ostatnich ogłoszeń. Zjedź proszę na sam dół głównej strony.

Tak ale nie ma bezpośredniego dostępu do wszystkich ogłoszeń ? Jak w innych działach trzeba wchodzić dalej żeby wszystko zobaczyć , to utrudnia osobą z poza forum dostęp do ogłoszeń a w innych działach " to działa" tu jest inaczej.

• Administratorzy

Nie bardzo wiem jakie rozwiązanie widziałbyś na głównej. Wszystkich ogłoszeń tam nie możemy wyświetlić, bo zajęłoby to zbyt dużo miejsca, dlatego wyświetlamy 6 ostatnich.

• Administratorzy

Chodzi o to, żeby był link do wszystkich ogłoszeń w tamtym miejscu czy o co? Bo link jest w top menu.

Tak jak było po staremu .

3 minuty temu, audiostereo.pl napisał:

Chodzi o to, żeby był link do wszystkich ogłoszeń w tamtym miejscu czy o co? Bo link jest w top menu.

Tak jak są wyświetlane pozostałe działy i taki jak do nich jest dostęp.

Kliknięcie w napis nie otwiera działu ogłoszeń ? Trzeba drążyć dalej żeby móc coś więcej  zobaczyć ☹

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, audiostereo.pl napisał:

Jednak zwracanie się o support

1. Nie zwracałem się o support tylko informowałem, że:

W dniu 2.10.2019 o 23:12, fozzie napisał:

Od kilku dni, na skórce AS Deflection, widać coś takiego:

myślałem, że może nie wiecie, że od niedawna coś jest inaczej, że może coś się popsuło, bo wcześniej było dobrze. Na dodatek, czy reklamy są czy nie to i tak wyświetlanie jest dziwne.

2. Już nie raz te wszystkie blokady, których używam, ratowały mi "życie". Nie mam najmniejszego zamiaru z nich rezygnować.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Kto decyduje o przynależności do danego klubu ? Nigdy nie zajrzałem do Klubu Audiostero Caffe nagle tam jestem Plus 400 inny członków łącznie ze sw.pamieci.nie aktywnych od 2016  roku? Do inny klubow też mnie dopisano z części już się wypisałem.

• Administratorzy

Była aktualizacja wtyczki klubowej. Jeśli kiedykolwiek napisało się coś w danym klubie, to zostało się automatycznie dodanym jako jego członek. W każdej chwili można się wypisać z klubów, do których nie chce się należeć.

4 minuty temu, audiostereo.pl napisał:

W każdej chwili można się wypisać z klubów, do których nie chce się należeć.

a co mozna zrobic jesli sie bezpodstawnie zostało wyrzuconym z klubu?

• Administratorzy

Napisac do Lidera klubu.

Znowu nie wyświetlają się nieprzeczytane. Pokazuje się brak pozycji do wyświetlania.

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

Potwierdzam, ponad minutę, do tego duble mimo że na pewno nie klikam drugi raz. Wyszukiwanie nieprzeczytanych zwraca bzdury, albo nic albo posty w jednym wątku a nie wątek, każde odświeżenie nieprzeczytanych jest inne. 

nagrywamy.com

20 minut temu, przemak napisał:

Potwierdzam, ponad minutę,

U mnie też tak jest od paru dni. Długie wczytywanie odpowiedzi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

dodanie wpisu trwa "wieki" i coraz częsciej wyskakuja błędy wczoraj kilka razy dziś już 2 razy

takie błedy

Ukryta Zawartość

A co najdziwniejsze: po oczekiwaniu w nieskończoność i pojawieniu się takiego komunikatu - zajrzawszy do wątku widać że post który chciało się umieścić już jest widoczny na właściwym miejscu. 

Wygląda na to że nowy silnik przerósł umiejętności Administratorów systemu.

Ukryta Zawartość

Nie ma nieprzeczytanych, nie ma aktywności, cisza, spokój jest, brak akcji... szosa na Ostrołękę...

Dopisywanie nowego posta z automatycznym łączeniem za to błysk ?

nagrywamy.com

Mam do Was ogromną prośbę,  Szanowni Szefowie i Właściciele najlepszego Forum świata.

Mojego (też) Forum!

Czy z łaski swojej możecie się choć na moment przestać przejmować pierdołami, typu skórki, kluby, rozdzielczość i podobnymi dyrdymałami?

W sytuacji, gdy post wczytuje się "pół dnia", a gdy już się ukaże - to z trzykrotną czkawką - kolor jest zupełnie nieistotny. I tak człowiek wychodzi na idiotę.

Stare repy to pojmują i jakoś się na to jeszcze godzą (choć wqrw im gardła rozrywa), ale - przyjdzie "młodzież", trzy razy go wyrzuci, pięć razy powtórzy, to sobie w końcu taki Nowak pomyśli: "oni mnie mają w odwłoku, to i ja mam na was wyebane".

I pójdzie w diabły.

Zróbcież coś z tym fantem. Ogłoszenie w prasie dajcie, czycuś... Bo nie wierzę, że w wielkim kraju nie ma nikogo, kto na ten defekt nie ma sposobu.

Kreślę się z czułością ?.

Jacek.

A teraz za "wyrazy" - przywalcież mi choć z jeden punkt. Dla zasady. Bo się czuję nieswojo, nie mając żadnego.?

Uwielbiam Mickiewicza, toteż "cierpię za milijony".

Chcąc przejść do konkretnego nr strony da się to zrobić tylko na górze. Wyskakuje okienko wpisuje nr strony do której chcę przejść klikam idź i wszytko działa.  Natomiast na dole okienko zasłania strona główna.  Chowa się pod nią. Coś u mnie nie tak czy ogólny problem? 

• Administratorzy

Ok Panowie, przywróciłem poprzednią metodę wyszukiwania.

Ta nowa była niby skuteczniejsza. Wiele osób dawało znać, że wyszukiwarka w końcu działa lepiej, ale jak widać miało to negatywny wpływ na inne rzeczy. Prośba o potwierdzenie, czy teraz jest lepiej.

• Administratorzy

Na pocieszenie dodam, że stara metoda wyszukiwania powinna już działać na frazy takie jak np. NAD.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.