Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, skynyrd napisał:

Niusia głupieje.

Gdy Niusia widzi trollerskie posty takich różnych Luckuf - wtedy rzeczywiście głupieje. Praw natury Pan nie zmienisz i nie bądź Pan głąb.

Wątek jest koci i miłośników kotów i niech takim pozostanie, miauuuu!!!🐈

Kotek potrzebuje pomocy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, Stream napisał:

Kotek potrzebuje pomocy:

Ukryta Zawartość

Mam nadzieje, że udało się go uratować. Kasę udało się zebrać ale nie wiadomo jak to się skończyło.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
W dniu 8.05.2021 o 00:05, sly30 napisał:

Mam nadzieje, że udało się go uratować. Kasę udało się zebrać ale nie wiadomo jak to się skończyło.

Okropne dziadostwo to choróbsko i wywołuje je wirus z grupy koronawirusów.

Moja babina chyba przeczytała wszystko na ten temat i pomaga w miarę możliwości.

Leki (terapia) są bardzo drogie i produkowane tylko w Chinach. 

Mam nadzieję, że kotek uratowany.

Moja kocinka (14-sto letnia) zmaga się z chorobą nowotworową i trzyma się dzielnie a już pół roku od diagnozy. 

Pozdrawiam wszystkich kociarzy.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

• 1 miesiąc później...

Fuma, lat 16 od kilku miesięcy często wymiotuje i ma chroniczną biegunkę. Jest na diecie weterynaryjnej. Bardzo schudła. Badania morfologii i biochemiczne oraz USG są w normie. Nie wiemy co jej jest. Starość, ale konkretnie co? Może da się jej jeszcze jakoś pomóc?

Głupi nie lubi się zastanawiać, lecz tylko swe zdanie przedstawić. Księga Przysłów 18,2

W dniu 7.05.2021 o 09:10, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdy Niusia widzi trollerskie posty takich różnych Luckuf - wtedy rzeczywiście głupieje. Praw natury Pan nie zmienisz i nie bądź Pan głąb.

Wątek jest koci i miłośników kotów i niech takim pozostanie, miauuuu!!!🐈

OK. Nie wiem za co Cię lubię? Za koty?

Teraz, skynyrd napisał:

Dobrze, .że jesteś.

Moje domowe i te również moje bezdomne kotki kubek w kubek to samo mi mruczą...

🐈🐈🐈🐈🐈🐈 - w domu 

🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈 - poza domem.

Maaaasa mruczenia!

😀

15 minut temu, skynyrd napisał:

OK. Nie wiem za co Cię lubię? Za koty?

Kota ma w głowie 🙂 Jest  wulgarem, ale wesołym, pieprzy czasem straszne głupoty, ale _bywa_ mądry 🙂

W sumie da się lubić. 

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Mnie jakiś czas temu kotka sobie przysposobiła i uwiła sobie gniazdko na czas wychówku w szopce przy jeziorku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

46 minut temu, Jacchusia napisał:

Kota ma w głowie 🙂 Jest  wulgarem, ale wesołym, pieprzy czasem straszne głupoty, ale _bywa_ mądry 🙂

W sumie da się lubić. 

W porównaniu ze mną?

Wylgarem? A co to takiego?

Pewnie, że pieprzy, szczególnie jak ma zły dzień. Bywa mądry? Jest mądry.

Jest fajny. Mamy kompletnie inny pogląd na politykę, ale Go czytam.

Czy mnie wk***ia? Tak, jak najbardziej. Ale kiedyś mnie ujął miłością do zwierząt i teraz jestem w stanie wybaczyć mu wszystko. Nie mniej pienię się na Jego posty.

To taki forumowy Petroniusz, napełniający słabe głowy swymi przekonaniami.

Jeżeli na forum powstała by jakaś opozycja, to mógłby zostać takim Ojcem Chrzestnym. Ale nie ma przebicia i nigdy nie będzie. Woli być takim sumieniem (wątpliwym) forum. Choć mógłby pociągnąć za sobą userów.

Reasumując - facet nie pośledni. Nie wiem skąd bierze się autorytet, ja np. nigdy nim nie mógłbym zostać.

I nawet nie specjalnie budował swą pozycję. To coś się ma w sobie, bo kontrowersje wokół siebie również potrafię robić i otoczyć się zwolennikami. Ale to coś więcej. 

To chyba dobrze, że w powodzi mordobicia, jest taki gość, którego wyroki szanujemy?

Dlaczego facet potrafi być wyrocznią? Żle napisałem - kocha zwierzęta, ale my też je kochamy.

Wyrocznią nie jest, bo nigdy mu się nie podporządkowałem.

Ale sprawa jest ciekawa - Dżambo, Xniv, ja - nigdy nie zostaliśmy autorytetem. A Niusia siedzi jak sędzia i przynajmniej ja ważę słowa, myślę co pomyśli.  zj***ł mnie już parę razy.

Ale nigdy mnie to nie obeszło. Oczywiście, że to lekceważę.

.

8 godzin temu, skynyrd napisał:

zj***ł mnie już parę razy.

Ale nigdy mnie to nie obeszło. Oczywiście, że to lekceważę

Przykro mi, że zlekceważyłeś moje usilne prośby o dokończenie "Borewicza". Inni też Cię o to prosili i wręcz nękali.

Szkoda, bo był/jest to wątek wspaniały i jedyny w swoim rodzaju.

11 godzin temu, skynyrd napisał:

Jest fajny. Mamy kompletnie inny pogląd na politykę, ale Go czytam.

W wielu sprawach dzieli nas wręcz przepaść, ale potrafimy porozmawiać jak ludzie, nawet usmiechnąć się, a to prawdziwa rzadkość na forum i to sobie cenię bardzo. ale dość tego dobrego, bo się przyzwyczai i co wtedy? Zresztą drugi dzień pod rząd szczytować? To sie moze odbić na zdrowiu 🙂

6 minut temu, Jacchusia napisał:

drugi dzień pod rząd szczytować? To

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nira. Nasza druga kotka.

Z rodzaju tych, których nie da się nie lubić. Przytulanka. Wspaniały, niepowtarzalny koci charakter.

Jest z nami już rok. Jechałem po nią 500 km 🙂

Warto było! 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Koszmar audiofila: żona sprzedała jego zabawki za tyle, za ile powiedział jej, że je kupił...

• 1 miesiąc później...

mój prawie roczny bandyta kocur- nie wycinany- coraz mocniej atakuje kocicę ok 2 lat .

Kocica jest wycięta . Bandyta nie . Czy to może być powód agresji młodego wilczka ?.

Bedąc młokosem razem spali -lizali sie itd . problem zaczął się kiedy młodziak podrósł.

Może jest inny powód?

Godzinę temu, dulon184 napisał:

mój prawie roczny bandyta kocur- nie wycinany- coraz mocniej atakuje kocicę ok 2 lat .

Kocica jest wycięta . Bandyta nie . Czy to może być powód agresji młodego wilczka ?.

Bedąc młokosem razem spali -lizali sie itd . problem zaczął się kiedy młodziak podrósł.

Może jest inny powód?

Co to znaczy atakuje, próbuje  na nią wskakiwać i łapać zębami za kark, czy chce ją przepędzić?

Edytowane przez jamelo

Wygląda na to że tak juz wystraszył mamulę ,że jak tylko młodziak sie zbliża starsza warczy i ucieka .

Myślałem że to pokaz kto tu bedzie rządził , jednak może to inna przyczyna . Jego ataki robią się mocno agresywne .

A przy miskach totalna zgoda , choc od 2 dni starsza łapię jedzonko i odchodzi gdzieś w kąt . Dla jasności . kocurom żarcia nie brakuje .

Nie zauważyłem aby wskakiwał na mamulę , choć ta często podczas agresji  łobuza zawija pod siebie ogon

Edytowane przez dulon184
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.