Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Beata Szydło była szklona w USA.

Nie tylko ona.

https://en.wikipedia.org/wiki/International_Visitor_Leadership_Program

Beata Szydło Prime Minister 2004

Bronislaw Komorowski President 2006

Donald Tusk Prime Minister 1995

Hanna Suchocka Prime Minister 1988

Mieczysław Rakowski Prime Minister 1978

Kazimierz Marcinkiewicz Prime Minister 2000

Aleksander Kwasniewski President 1994

Nie tylko ona.

[...]

Ale z nich wszystkich ona się chyba najmniej przykładała. Taki wsiowy tłumok bez znajomości języków - musiała chyba pojechać z osobistym tłumaczem ;) .

Ale się u PiSowców chryja zrobiła z pismem od Czaputowicza do Wolfgangowej.

Mateuszek-kłamczuszek znowu coś bredził w PiSowskim narzeczu że wszystko OK, a czarne jest białe.

Coraz bardziej się ten reżim degeneruje i ośmiesza.

Jestem Europejczykiem.

Coraz bardziej się ten reżim degeneruje i ośmiesza.

Ciemnogrodzianom to nie przeszkadza, ważne żeby dawali.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Beata Szydło była szklona w USA.

A lukrowana w CCCP.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

nie pomogło bo stan wciąż jak po szkleniu: surowy zamknięty.

Raczej tępy i kruchy.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

„Kaszubi z Kostkowa gm. Gniewino z okazji 100-lecia odzyskania niepodległości oraz w podzięce dla prezydenta Lecha Wałęsy za doprowadzenie do wycofania wojsk radzieckich z Polski postawili pomnik. Olbrzymi głaz wysiłkiem wielu ludzi i sprzętu został wydobyty z pola jednego z rolników”

"Wspólnie ze znajomymi stwierdziliśmy, że wykorzystamy kamień do wyedukowania elit PiS. Marszałek Sejmu Marek Kuchciński mówił właśnie w tym czasie o rocznicy wyprowadzenia wojsk rosyjskich w Polsce, ale zapomniał wspomnieć, kto do tego doprowadził. No to postanowiliśmy mu przypomnieć najnowszą historię."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"Poziom antyniemieckich emocji urósł do granic absurdu

Przesadzam? Może, ale niewiele. Poziom antyniemieckich emocji, buzujących w elektoracie partii rządzącej, dawno już wymknął się racjonalnym ocenom. Niemcy wyrosły na naszego największego przeciwnika, wroga, który chce naszego zniewolenia i pognębienia. I nie jest to tylko kwestia typowych internetowych emocji, bo swoją rolę odgrywają też bardzo prominentni politycy PiS – by wspomnieć tylko powtarzające się co jakiś czas tłity o "niemieckich mediach polskojęzycznych".

Cytat ten dedykuje userowi @Maju, który jako jeden z pierwszych propagandystów PiSowskich na Bocznicy z wielkim zaangażowaniem i intensywnością wraz z kilkoma innymi tutaj piszącymi, implementował ten zalecany slogan w dyskusji z nami.

Wszystkim polecam zapoznanie sie z całością artykułu, który odpartyjnia te PiSowska erystykę, zderzajac ja z faktami i realnym działaniem obecnego rządu.

Ukryta Zawartość

Włodek.

Ukryta Zawartość

"Pod KPRM demonstruje kilkanaście osób. Jedna z nich - Robert Bąkiewicz, prezes stowarzyszenia Marsz Niepodległości i wiceszef Obozu Narodowo Radykalnego - mówi WP: - Rząd powinien podjąć konkretne działania na rzecz uzyskania reparacji wojennych od Niemiec, które nam się po prostu należą. Bo na razie działań rządu nie widać, nic się nie dzieje."

Ukryta Zawartość

Standard wśród polskiego obozu narodowo-katoliskiego.

Ale jak do czego dochodzi, to pierwsi spierd...ją za granicę, by dalej rządzieć "na uchodźtwie". Ale przecież sami uchodźców nienawidzą...

Ukryta Zawartość

"Poziom antyniemieckich emocji urósł do granic absurdu

(...)

Ukryta Zawartość

Włodek.

Żebym musiał zgadzać się z Warzechą to już koniec świata. Świadczy to o tym, jak mocno PiSowski reżim w swej retoryce przeniósł się do kreowanej przez siebie rzeczywistości wirtualnej.

Oczywiście Warzecha nie we wszystkim według mnie ma rację, ale działania PiS ocenia zadziwiająco trafnie i byłoby dobrze, gdyby PiSowska wierchuszka przemyślała to sobie.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Nie za dużo od nich wymagasz?:-)

Chyba tak. Wierchuszka rzeczywiście ma problem z myśleniem, ale dlatego mają tam osobnych ludzi od myślenia. Taki Bielan nakręca antyniemiecką histerię całkowicie na zimno.

Jestem Europejczykiem.

, ostrzegał przed nią Khol,

podaj prosze jeden przykład tego ostrzegania. jakiś wywiad i t. p.

dziwi mnie gdyż to jego spuścizna. Realizowała dalej jego politykę: wzrost przemysłu kosztem obywatela.

wywiązuje się z tego wzorowo dlatego tak długo się trzyma. Jednocześnie uratowała w 2015 Europę.

Trzeba przyznać, że Pan Profesor ma niesamowite samozaparcie. Nie każdy mógłby mieszkać w tak strasznym kraju, gdzie z jednej strony szaleją bojówki muzułmańskie, a z drugiej czyhają germańscy oprawcy. No, chyba że go wywieźli "na roboty".

3 odp. i żadna na temat.

ja o tym że Merkel uratowała Europę m. in. i was a wy jakieś fantazje na mój temat. Fantazje wyssane z palca. Nie znamy się. Nic o mnie nie wiecie a głosicie osąd.

A więc poproszę w/w o cytaty dla poparcia swoich osadów a jak ich brak to o zwykłe przepraszam, pomyliłem się.

stać was na to? ja tu deklaruje, że jeśli owe cytaty zaprezentujecie przeproszę.

proste? proste. to do dzieła.

gdzie pisałem że Niemcy są straszne oraz to o bojówkach co twierdzi genesis.

albo że twierdzę że jestem tam ze wstrętem jak pisze iwaszczukiewicz.

Wbrew temu co o nas sądzisz potrafimy wyciągać wnioski z Twoich wpisów. A te nasuwają się same. Daruj więc sobie wmawianie że nie powiedziałeś tego co powiedziałeś i nie napisałeś tego co napisałeś. Nie jest też ważne co o swoich wpisach myślisz sam. Na publicznym forum dyskusyjnym istotne jest to jak jesteś odbierany i rozumiany.

Cytat ten dedykuje userowi @Maju, który jako jeden z pierwszych propagandystów PiSowskich na Bocznicy z wielkim zaangażowaniem i intensywnością wraz z kilkoma innymi tutaj piszącymi, implementował ten zalecany slogan w dyskusji z nami.

Że co?

Nie tylko Łukasz Warzecha odpłynął....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

@Vlado ma całkowitą rację.

Dla niereformowalnego betonu oraz funkcjonariuszy frontu propagandowego reżimu każdy kto przejrzał na oczy i zaczął myśleć racjonalnie - "odpłynął". Topnienie szeregów pretorian musi być szczególnie bolesne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.