Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa wersja silnika forum - zapraszamy!

audiostereo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy piszę post i celowo używam klawisza "Enter", by przejść do nowego wiersza, to powstaje spora spacja między wierszami. Jak tę spację można zmniejszyć? Da się ją w ogóle jakoś regulować?

Czy dobrze widzę, że opcja "Nie lubię" została usunięta z możliwych ocen? I bardzo dobrze, bo coś takiego rodzi niepotrzebne konflikty a także może służyć jako narzędzie dla personalnych rozgrywek. Czyli "Lubię to" i "Dziękuję" to +1, pozostałe są neutralne czyli 0?

A tak w ogóle to nie wiem jak u innych ale odnoszę wrażenie że obecnie Forum działa dramatycznie wolno.

I jeszcze jedno: czas scalania wpisów powinien być wydłużony. Obecnie jak widać 10 minut, nikt w międzyczasie nie pisał - a już wchodzą dwa odrębne wpisy. Po co? W takiej sytuacji wydaje się że nawet godzina nie byłaby przesadnie długim czasem.

Wątek "EPITAFIUM" w zakładce muzyka został straszliwie wykastrowany ze zdjęć, które stanowiły jego nieodłączną część. Ponadto jest teraz mało czytelny poprzez znaczki i dziwne oznaczenia, odnośniki w miejscach, gdzie były zdjęcia.
Czy taki stan utrzyma się po całkowitym wdrożeniu nowego silnika??

Jeśli te dane zostały utracone jestem w stanie powoli to odbudować ale musiałbym mieć możliwość edycji wszystkich postów w tym temacie (założonym przeze mnie), gdzie były zdjęcia.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Gdy piszę post i celowo używam klawisza "Enter", by przejść do nowego wiersza, to powstaje spora spacja między wierszami. Jak tę spację można zmniejszyć? Da się ją w ogóle jakoś regulować?

Sound było o tym.
"shift+enter"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

7 minut temu, Bobcat napisał:

A tak w ogóle to nie wiem jak u innych ale odnoszę wrażenie że obecnie Forum działa dramatycznie wolno.

W tle pracują różne rzeczy. Za kilka dni przyśpieszy.

21 minut temu, soundchaser napisał:

Sprawa została już dawno zgłoszona. Mnie osobiście również to przeszkadza.

3 minuty temu, xniwax napisał:

Wątek "EPITAFIUM" w zakładce muzyka został straszliwie wykastrowane ze zdjęć, które stanowiły jego nieodłączną częścią.
Czy taki stan się utrzyma po całkowitym wdrożeniu nowego silnika??

Nie powinien. Jeszcze wszystko się nie zindeksowało. Były już odpowiedzi administracji w tej kwestii.

Godzinę temu, szaman777 napisał:

Nie powinien

OK ale jakby co to jestem gotów się poświęcić i to odbudować :)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

To samo u mnie się dzieje. 

Linków w google nadal nie ma

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale wiem, że użyję właściwego słówka:

Czy ten obesrany 'Salonik' musi się bez przerwy za nami wlec???!!!

A ja mam proste pytanie .Do czego tak naprawde posluzył ten nowy silnik I PO CO I CO NA TO NATO.

i czy sa jeszcze jakies silniki na swiecie ktore bedzie mozna w przyszlosci tu wklepac w zamian tracac cała przeszlosc.

Tak się kończy pogoń za niepotrzebnymi nikomu "nowościami" a la logowanie przez facebook.

I "upgrade'y" bez należytego technicznego przygotowania.

Przy okazji ostatniej takiej akcji sytuacja była taka sama. Jak widać nie wyciągnięto z tego żadnych wniosków.

Ciekawym czy starsi panowie nadal używają windows xp oraz nokii 3330...

Nie działaja przekierowania na Bocznicę przenosi do strony głównej, nota bene zniknęły z niej boksy forum stereo..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz to w ogóle nic nie dzisla

na szczęście na telefonie forum jeszcze działa...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Potwierdzam wpis fox773 poza tym strony ładują się b. wolno, zasrywa mi pocztę pomimo wyłączonych powiadomień, nie mogę obecnie wejść do swoich ustawień - przekierowuje na stronę główną i to na razie tyle. Chyba sobie odpuszczę na razie wizyty tutaj.

11 godzin temu, Roxy napisał:

Linków w google nadal nie ma

Ukryta Zawartość

Zróbcie coś z linkami googla bo wyszukiwanie przez forumową wyszukiwarkę to koszmar.
Linki z googla to powiedziałbym NAJBARDZIEJ PILNA rzecz do zrobienia. Bez googla nie istniejecie!

Ukryta Zawartość

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

22 minuty temu, fox733 napisał:

Teraz to w ogóle nic nie dzisla

na szczęście na telefonie forum jeszcze działa...

No właśnie na telefonie nie działa...

Merdas! Fugas chrustas lechistana!!!

Ale, może to dobrze... Może się wreszcie do roboty zabiorę, bo zbieram się od rana, qva mać.:-)

A mam tyrki na pół godziny.

Nie działają powiadomienia w telefonie.Jak wcisnę "wyświetl wszystkie" to działają. Natomiast nie chcą się wyświetlić ostatnie jak na załączniku. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy można zmienić tytuły okien przeglądarki tak, żeby zawierały tytuł forum (jeśli przegląda się spis wątków jakiegoś forum) lub tytuł wątku (jeśli przegląda się wątek)?

Np.:
Audiostereo.pl - Bocznica
Audiostereo.pl - Brak humoru na forum

Przy kilku otwartych kartach przeglądarki trochę ułatwiłoby to nawigację.

a_tytuly.jpg.da64b886114ad3b6edb2208dc86fef3c.jpg

Inna sprawa.

Chciałem zobaczyć "pogląd" tego postu przed wysłaniem go i po kliknięciu w lupkę dostałem taki komunikat:

a_moved.jpg.eb6aa6be4d6a0f38204c94cd666762a9.jpg

Na szczęście po zamknięciu komunikatu post nie zniknął.
Wczoraj i wcześniej takich komunikatów nie było, dzisiaj widzę go pierwszy raz.

Po przejściu z Opery na Firefoxa wydaje sie, że wszystko wróciło do normy

A u mnie, po przebudzeniu się, nie działają drzwi do mojego 'profilu' - nie ma możliwości otwarcia, ale to drobiazg. Może jutro będę mógł, albo pojutrze. Daję tylko sygnał znak '-)

Parker's Mood

Dodatkowe informacje o podglądzie postu.

Przeglądarkę mam skonfigurowaną tak, że gdy przeglądam stronę https, to jeśli pojawi się na niej treść z http, to jest ona blokowana i wyświetlany jest odpowiedni komunikat. Do tej pory nie było z tym problemu, ale dzisiaj takie komunikaty otrzymuję:

a_blok.jpg.ffcd23090b39a51b7559a13d2aa94b42.jpg

Pomyślałem, że komunikat o usunięciu podglądu ma z tym jakiś związek i na próbę wyłączyłem blokadę http. Oczywiście dostałem odpowiednie ostrzeżenie:

a_ostrzezenie.jpg.d6f31d63e0f9f17ebc42bc53253b8744.jpg

A próba podglądu nowego postu dała coś takiego:

a_podglad.jpg.921c495cf4566c0529f769ab67b6b8a2.jpg

16 godzin temu, Bobcat napisał:

Czy dobrze widzę, że opcja "Nie lubię" została usunięta z możliwych ocen? I bardzo dobrze... 

Na mój gust powinna jeszcze zniknąć opcja "Haha". Dlaczego? Do okazania, że nas śmieszy gdy ktoś napisał coś śmiesznego wystarczy kliknięcie "Lubię to". A z tego co widzę opcja "Haha" klikana będzie przez internetowych krzykaczy, którzy brak możliwości wykazania swojej racji, a czyjegoś błędu, wieścić będą swoje zwycięstwo po liczbie kliknięć "Haha".

Skoro już teraz grupki krzykaczy jako argument potrafią wykożystać fakt, że grupowo nie klikają komuś "Lubię to", za to sami sobie nawzajem? Nikt na usunięciu opcji "Haha" nie straci, za to pozbędziemy się upierdliwego trollingu w zarodku. 

Bardzo fajna za to opcja "Dziękuję". 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.