Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze pokoje odsłuchowe

Rekomendowane odpowiedzi

coraz  trudniej coś odszukać , nie podejmuje się z ta wyszukiwarką

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

W dniu 24.01.2020 o 17:18, kiza napisał:

To są magiczne "puchy", nikt nie wie co się w nich kryje ?

Kurczak.

Muszę przewietrzyć mój system…

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

indeks.jpg

wdo.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Zwróciliście uwagę, że w większości tych pomieszczeń jest tylko jedno miejsce do słuchania muzyki? Troch to takie smutnawe. 

Dlaczego? Nie moge sobie wyobrazic, by moja zona przysiadla sie do mnie i sluchala razem ze mna Rammstein albo Marilyn Manson?

A juz na pewno nie, gdy siegne do pokretla glosnosci

Widać każdy w domu ma swoje gałki, guziczki i ulubione firmy. Facet lubi Luxmana, Accuphase, McIntosha, czy Magico, a kobita woli Tefala, Siemensa, Miele czy Smega. 

Ukryta Zawartość

indeks.jpg

lkjh.jpg

poiu.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

W dniu 4.02.2020 o 12:48, Moontan napisał:

Ukryta Zawartość

Fajnie, tylko ... troche pod dywan ustawione. Prawa kolumna gra " prosto na sprzęt" i mnóstwo dźwieku się od niego odbija.

Dlaczego? Bo włąściciel nie mógł przesunąć kolumny ciut w lewo do środka bo by mu wlazła na dywan.

Rozwiązanie: proste, zmienić dywan.

Ukryta Zawartość

Muszę przewietrzyć mój system…

To postawie regaliki za glosnikami, a nie przed

Ale to by bylo zbyt proste i zbyt rozsadne

Najwazniejsze ze kabelki glosnikowe na „podstawkach“

W większości tych zdjęć brakuje mi najważniejszej części "wystroju"  - płyt.

(fani i pliko-słuchacze  - peace! to moje prywatne zdanie)

W dniu 28.01.2020 o 15:45, xajas napisał:

Nie moge sobie wyobrazic, by moja zona przysiadla sie do mnie i sluchala razem ze mna Rammstein albo Marilyn Manson?

A to wszystko jasne, dlaczego nie rozróżniasz kabelków, Rammstein?

???

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• 2 tygodnie później...
W dniu 28.01.2020 o 16:48, sly30 napisał:

Widać każdy w domu ma swoje gałki, guziczki i ulubione firmy. Facet lubi Luxmana, Accuphase, McIntosha, czy Magico, a kobita woli Tefala, Siemensa, Miele czy Smega. 

Siemano Slyjer! Kopę lat. A Ty się przypadkiem nie obraziłeś z całą świtą na to forum? Jak tam nasze czy tam wasze audio? Zakładamy salooon jakiś? :) :) :)

W dniu 14.02.2020 o 15:40, SVART napisał:

Siemano Slyjer! Kopę lat. A Ty się przypadkiem nie obraziłeś z całą świtą na to forum? Jak tam nasze czy tam wasze audio? Zakładamy salooon jakiś? ? ? ?

Co z Twoją świtą się na AVS stało, bite trzy dni byłem wszędzie szukałem nawet w Turecko Ukraińskim barze i nic?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Słabo szukałeś. Chowaliśmy się przed tobą, tyś przecież pierwszy do bicia, zresztą już wspominasz sam o jakichś „bitych” godzinach . Nawet tym nie darujesz.

...dlaczego żadne urządzenie nie leży na klęczniku? skandal!

Pozdrowienia serdeczne

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

...dlaczego żadne urządzenie nie leży na klęczniku? skandal!

Osobiście znam jednego producenta sprzętu audio (nie będę palcem wskazywał) , który również robi i sprzedaje dość drogie kable - reklamowane jako Hiend. Jednak, gdy dość niespodziewanie zawitałem u niego to w jego systemie same markowe, topowe kable były wpięte :)
Trzeba jakoś zarobić na swój system :)
56 minut temu, SVART napisał:

Słabo szukałeś. Chowaliśmy się przed tobą, tyś przecież pierwszy do bicia, zresztą już wspominasz sam o jakichś „bitych” godzinach emoji3.png. Nawet tym nie darujesz. emoji3.png

...dlaczego żadne urządzenie nie leży na klęczniku? emoji3.png skandal!

Pozdrowienia serdeczne

Kurde rozsiewacie famę a później taki artuku znika w ścianie i udaje że go nie widać. No jak bym zaczął rozmawiać z lamperią to wiesz za kogo by mnie na AVS uznano? rzeczoną lamperię minąłem i poszedłem za tym dalej. Cóż począć każdy z za klawiatury i jako admin silny jest a później dzięki temu opanowuje sztukę znikania w ściany pomieszczenia? 

Kurde w tym roku do AVS podszedłem lajtowo, nic nie dźwigałem poza płytami i pendrakiem; chciałem tylko zobaczyć czy warto na coś później w drugim obiegu zapolować ale poza Streamerem plików za 5000€ okablowanym po zęby Tarą nie było jakiegoś takiego parcia. Łukasza Fikusa DAC-e kusiły pięknym dźwiękiem ale zmrażała mnie jak najlepsze cryo a raczej karbonit Hana Solo cena.

Pozdrawiam również!

39 minut temu, piorasz napisał:

Osobiście znam jednego producenta sprzętu audio (nie będę palcem wskazywał) , który również robi i sprzedaje dość drogie kable - reklamowane jako Hiend. Jednak, gdy dość niespodziewanie zawitałem u niego to w jego systemie same markowe, topowe kable były wpięte ?
Trzeba jakoś zarobić na swój system ?

Odetchnąłem z ulgą też przy kolumnach mam Tarę ale od tygodnia cieszę się jak szczeniak mając do nich wpiętą swoją konstrukcję i tak tylko przepijam a radość rośnie i....rośnie?

Odetchnąłem z ulgą też przy kolumnach mam Tarę ale od tygodnia cieszę się jak szczeniak mając do nich wpiętą swoją konstrukcję i tak tylko przepijam a radość rośnie i....rośnie

Kłamczuszek :)

Daj fotki tej Twojej konstrukcji w przekroju. Są firmy, które się tego nie wstydzą. A ty?

Zdjęcie malucha też chcesz zobaczyć ?

Firmy które się nie wstydzą pokazują to co nie jest istotne dla działania produktu i dlatego małym żółtym łapkom na razie np. Ślicznie wyglądające Siltechy G7 nie wychodzą.

No puknij się czymś twardym w rozum, proponujesz mi wylanie dziecka z kąpielą...

P.s. te Twojej roboty już fajne dumpery na lampy idzie poprawić i lepiej zagrają, może na tym się skup?

Edytowane przez ASURA

No i na koniec celem wyjaśnienia proszę sobie przeczytać przynajmniej pierwsze zdanie ostatniego postu:

No dobra, to tak dla rozluźnienia atmosfery zdjęcie z domu pewnego melomana. Jak widać, kawał sprzętu ów gentleman posiada... a na pierwszym planie, wersja demo najnowszych głośników Zu Audio model Dominance 6.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 9.01.2020 o 20:58, pantagruel napisał:

To nie jest nawet śmieszne

nie popadajmy w skrajności , co prawda harbeth-y to nie są ale z dobrym wzmakiem potrafią zadziwić , ale jeśli dla kogoś "gra" cena , marka lub wygląd......

W dniu 2.01.2020 o 16:08, Margol napisał:

Piękna sprawa i jeszcze ta „nieszczęsna”Rega

ale te kolumny......cudeńko mmmm...

W dniu 5.01.2020 o 08:59, rochu napisał:

Ukryta Zawartość

co to kurde ? pokój odsłuchowy Putina ?

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
W dniu 15.02.2020 o 17:36, SVART napisał:

Słabo szukałeś. Chowaliśmy się przed tobą, tyś przecież pierwszy do bicia, zresztą już wspominasz sam o jakichś „bitych” godzinach emoji3.png. Nawet tym nie darujesz. emoji3.png

...dlaczego żadne urządzenie nie leży na klęczniku? emoji3.png skandal!

Pozdrowienia serdeczne

Ten ASURA to niezły Karate Kit. Właśnie dzwonił, że jak za offtopy będzie miał bloki to "przyjedzie i mnie strzeli w ryj!". AŚURA ochłoń trochę, bo Twoje groźby to błazenada. Na razie ma 7 dni odpczynku od forum.

PS.  ASURA, Jedna prośba, jak następnym razem będziesz dzwonił z zastrzeżonego, ostrzeż mnie najpierw SMSem, ok? Bo głupio wyszło jak odebrałem na głośnomówiącym jadąc z kilkoma osobami w samochodzie i musieli te Twoje frustracje wysłuchiwać...   

-----------------

Może już dość off topów?

To był kiedyś fajny wątek i może wreszcie czas wrócić z powrotem do tego.

34ed105e577a21ea31bc2f01f9923689.jpg

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Moderatorzy

Panowie koniec offtopów.

A za ataki na innych forumowiczów i moderację są punkty i bany.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Pokaż nowe odpowiedzi