Skocz do zawartości
IGNORED

Nie żyje Sylwester, Sly30...

Rekomendowane odpowiedzi

Choć w niektórych sprawach mieliśmy inne poglądy, dyskusje z nim dawały sporo do myślenia.

Będę  Go pamiętał...

Kurczę, to przecież "moja półka". ☹️

Smutno takie wiadomości czytać, pomimo że nie znałem człowieka a tylko nick kojarzę. Tak sobie myślę, może by pod nickiem lub na avatarze wstążkę fioletową admin mógł dorobić?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Smutno takie wiadomości czytać, pomimo że nie znałem człowieka a tylko nick kojarzę. Tak sobie myślę, może by pod nickiem lub na avatarze wstążkę fioletową admin mógł dorobić?

Już jest Szymon. Wejdź na profil Sly30 to zobaczysz. . 

k**wa, świat jest zaskakujący.... 🙄🙄🙄

ATC SCM150SL // NAIM NDX 2 + NAIM XPS DR + Furutech DPS - 4.1// Musical Fidelity M8Pre + 3 x M8s-500s + 4x GigaWatt LC-2 EVO// GigaWatt PF-2 EVO + Enerr Transcenda Ultimate// Albedo Monolith Reference

Bardzo smutna wiadomosc… przykro strasznie… Sly30 - wszyscy zapamiętamy

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

• Redaktorzy
1 godzinę temu, Chicago napisał:

Myślę, że mógł mieć w planach 4x30" na stronę. Wtedy może i by dogonił, chociaż to też mało prawdopodobne.

Jeszcze nie tak dawno wyobrażałem sobie jak może zabrzmieć Rush "Moving Pictures" np. utwór "Tom Sawyer" na systemie Sly'a. Wiem, że lubił to kanadyjskie trio. Dołączył już do Neila Peart'a...

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

3 minuty temu, muzofan napisał:

k**wa, świat jest zaskakujący.... 🙄🙄🙄

Dokładnie. Tak nieoczekiwane przerwanie istnienia jest też podświadomym sygnałem, że każdego z nas może to spotkać nawet jeśli ktoś tak o tym nie myśli. Trudno się z tym oswoić. To naturalny szok. 

• Administratorzy
28 minut temu, szymon1977 napisał:

Byla kiedys taka opcja, ale widze ze cos chyba przestala dzialac. Sprawdzimy to.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Pamiętam nasze dyskusje i choć czasem zgrzytało, to ceniłem go że zawsze konsekwentnie dążył do celu. Bez wątpienia był ikoną społeczności audio.

Niech spoczywa w pokoju.

11 minut temu, Chicago napisał:

Zagrajmy dla Sylwestra. Barry White.

Jak byłem u Sylwka słuchaliśmy tego utworu, niesamowite wrażenie. 

Sylwek, dlaczego...dlaczego już Ciebie nie ma?

😢😢😢

Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Bardzo smutna wiadomość. Wstrząsnęła mną bo zupełnie się jej nie spodziewałem. Jeszcze kilka dni temu czytałem wpisy Sly na forum. Jakie to wszystko jest ulotne 😞

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

Nie przepadalem, zawsze bylem w kontrze, nie lubie tego typu ludzi, a przynajmniej takich jakimi wydają albo starają sie być być zza ekranu komputera. Być moze w realu bylo inaczej. Nie mialem okazji poznac osobiscie i tej okazji miec juz nie bede.

Wypilem ku pamięci szklaneczke dobrego łyskacza.

R.I.P.

Kazdego z nas to czeka, wczesniej czy później, taki świat.

Kondolencje dla rodziny, dla nich to cios, wielki ból i najwieksza strata.

Edytowane przez pmcomp

Muszę przewietrzyć mój system…

" Na żarnach dni się miele , dno życia się wierci, 

By prawdy się najgłębszej dokopać  istnienia -

I jedno wiemy tylko .I nic się nie zmienia .

Śmierć chroni od miłości, a miłość od śmierci. "

Dziękuję Ci za każdą chwilę, którą wspólnie z nami spędziłeś na Forum AS oraz w życiu prywatnym  , żegnaj Sly ........

Piotr

Czytałem tytuł wątku kilka razy - nie dowierzałem i dalej nie dowierzam. Przecież zaledwie kilka dni temu mi odpisał...

Odpoczywaj w pokoju przy wiecznych odsłuchach.

Ja z kolei przez te 17-ie lat na forum dowiadywałem się co jakiś czas o czyimś odejściu (pierwszy który pamiętam to: Senicz) Zbyt krótkie to nasze życie jest.

Gdy bolący ząb nie daje ci spać wstajesz... spojrzę...czytam i nie wierzę

To nie możliwe...pomógł mi wiedzą o tym co nas tutaj zgromadziło...miał wspaniałe serce do zwierząt i wielu innych spraw...

Nie wierzę...jeszcze było wiele przed Tobą 

Żegnaj a może do zobaczenia 

Moje kondolencje 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.